Какъв интимен гел ползвате?

• 109 408
  • 963
  •   1
Отговори
# 375
Лактасид. Също много доволна.

# 376
Някакви отзиви от този на Леокрема? Чудя се сега дали да не разнообразя с него newsm78

# 377
# 378
  • София
Някакви отзиви от този на Леокрема? Чудя се сега дали да не разнообразя с него newsm78

В момента съм с него, след като две, три години ползвах само Лактацид и Флоражин. Точно заради разнообразието го взех. Харесва ми. по - сапунен е от предишните, прави повече пяна. Но като свърши се връщам към добрият стар Флоражин.

# 379
Използвам от доста време DERCOME femme и съм страшно доволна. Верно, малко по-скъп е от другите (към 18 лв.), но се използва доста дълго време, защото за едно измиване са необходими 1-2 капки.

# 380
Sebamed  Peace гинеколожка ми го препоръча

# 381
Вече не използвам.

От личен опит разбрах, че измиването с чиста вода или слаб разтвор на калиев перманганат, е най-доброто Whistling

подкрепям!
Ежедневното измиване само с водичка е съвсем достатъчно, когато всичко е наред с интимните части!

# 382
Вече не използвам.

От личен опит разбрах, че измиването с чиста вода или слаб разтвор на калиев перманганат, е най-доброто Whistling

подкрепям!
Ежедневното измиване само с водичка е съвсем достатъчно, когато всичко е наред с интимните части!

Е как само с водичка?  newsm78

# 383
Вече не използвам.

подкрепям!

Е как само с водичка?  newsm78 

Това и аз съм го чувала от позната,лекар гинеколог и го бил казал.На мен ми е странно.Иначе по темата ползвам на Нивея интимен гел
Това и аз съм го чувала от позната,лекър гинеколог и го бил казал

# 384
Преди ползвах най-ралични измиващи средства за интимните части.
Много от тях причиняват "бяло течение", тъй като се намесват в естествените защитни свойства на тялото ни.
Калиев перманганат или содичка разтворени с водичка са напълно достатъчни.
Е да, те не доставят екзотичен аромат като повечето козметични гелове и сапунчета, но пък за сметка на това не създават проблеми.
Повечето гинеколози през които съм минала, категорично забраняват намесата на каквато и да е козметика "там"

Правила за интимна хигиена:

- подмиването трябва да става с топла вода, с чисто измити ръце, не по-радко от 2 пъти на ден
- кърпата трябва да е чиста, мека и да се използва само от нейната домакиня
- направлението на водната струя при миене и движението на ръцете трябва да са направени отпред назад, за да не се занесе инфекция във влагалището от областта на задния отвор /междудругото същото се отнася и за ползването на тоалетната хартия/. Влагата след миене не се избърсва, а се попива, за да не се надраскат нежните женски органи.
- със сапун може да се мие само кожата около входа във влагалището

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 08:05 от Gvendolin

# 385
 Simple SmileДоволна съм от Лактацид

# 386
Лактицид и на Ейвън интимния, редувам ги. Доволна съм и от двата много.

# 387
  • Пловдив
Аз ползвам Красная линия и съм доволна. Сменям видовете от време на време. Не изчетох цялата тема, но ми се стори, че няма отговор като моя.

Поради опаковката, трудно се бърка с шампоан от мъжете, може би ръцете биха си измили с него обаче. Даже малката го мисли за течен сапун.

# 388
# 389
аз използвам Лактацид  bouquet
доволна съм от него и дори не се заглеждам по другите марки интимна козметика  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт