Какъв интимен гел ползвате?

• 107 966
  • 963
  •   1
Отговори
# 495
  • somewhere over the rainbow
Да ви кажа и аз от последния ейвънски хич не съм доволна Naughty Докарах си сърбежи някакви #2gunfire
Преди години се получи същото и с Лактацид. Тъкмо беше излязъл, побързах да си го взема ... но няма да повторя Stop
Май от Красная линия съм си най-доволна Thinking

# 496
лактацид

# 497
 Blush ейвън 

# 498
  • софия
от carefree изобщо не съм доволна . Все едно нищо не ползвам , в смисал все едно си е вода....  Sick

# 499
Аз ползвам вече май около 3-4 години Dercome femme. Пробвах Лактацид и Every day, но не ми действат и ми се появяват раздразнения (много съм податлива към неразположения). Кофтито е, че този, който ползвам много рядко се намира и в повечето аптеки ме гледат като извънземно като питам за него, а и цената е около 17лв. И стига за повече от 3-4 месеца при интензивно ползване. Определено мнооооооогоо съм доволна.

# 500
Лактацид Peace

# 501
залагах на Лактацид, но преди няколко дена си взех ЕВА- Итнтермед- направо съм възхитена...

# 502
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна!

И аз съм много доволна    Peace
Откакто го ползвам се чувствам чиста като бебе. Препоръчвам го на всички!

# 503
  • плевен
Редувам Нивеа с Лактацид.

# 504
  • София
залагах на Лактацид, но преди няколко дена си взех ЕВА- Итнтермед- направо съм възхитена...

Този го чувам за първи път. Има ли го в БГ?

# 505
Преди използвах на Орифлейм, но имах чувството че дразни и изсушава кожата, макар че да прекалявах с количеството (може би защото е с рН=5.5 е). Сега използвам с Красная линия и не мисля да го сменям.

# 506
  • софия
Аз ползвам Лактацид също и съм много доволна от него.Има го в България струва средно 6 и нещо и ви го препоръчвам горещо!!!

# 507
Аз ползвам Лактацид също и съм много доволна от него.Има го в България струва средно 6 и нещо и ви го препоръчвам горещо!!!

И аз ползвам от време на време Лактацид. В момента съм с някакъв на Нивея.

# 508
Аз лично съм ползвала на Орифлейм и мога да кажа, че не е лош.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт