Какъв интимен гел ползвате?

• 107 961
  • 963
  •   1
Отговори
# 510
Аз ползвам вече май около 3-4 години Dercome femme. Пробвах Лактацид и Every day, но не ми действат и ми се появяват раздразнения (много съм податлива към неразположения). Кофтито е, че този, който ползвам много рядко се намира и в повечето аптеки ме гледат като извънземно като питам за него, а и цената е около 17лв. И стига за повече от 3-4 месеца при интензивно ползване. Определено мнооооооогоо съм доволна.

Да, аз също ползвам Dercome femme от 2 години и съм адски доволна. Наскоро разбрах, че ще му сменят името, но не разбрах какво ще е новото. Относно намирането му - до сега не съм срещала трудности. А цената наистина му е малко висока, но компенсира с времето на ползване.

# 511
Орифлейм,ама се 4удя ве4е с кой  да го сменя  newsm78

# 512
залагах на Лактацид, но преди няколко дена си взех ЕВА- Итнтермед- направо съм възхитена...
Не съм го чувала сигурно не е от България newsm78
Ползвам на Авон,но много препоръчват/гинеколозите/Лактацид

# 513
Аз ползвам вече май около 3-4 години Dercome femme. Пробвах Лактацид и Every day, но не ми действат и ми се появяват раздразнения (много съм податлива към неразположения). Кофтито е, че този, който ползвам много рядко се намира и в повечето аптеки ме гледат като извънземно като питам за него, а и цената е около 17лв. И стига за повече от 3-4 месеца при интензивно ползване. Определено мнооооооогоо съм доволна.

Да, аз също ползвам Dercome femme от 2 години и съм адски доволна. Наскоро разбрах, че ще му сменят името, но не разбрах какво ще е новото. Относно намирането му - до сега не съм срещала трудности. А цената наистина му е малко висока, но компенсира с времето на ползване.
Нещо повече да кажете за този Дерком фам-кой е производителя,състав...

# 514
залагах на Лактацид, но преди няколко дена си взех ЕВА- Итнтермед- направо съм възхитена...
Не съм го чувала сигурно не е от България newsm78
Ползвам на Авон,но много препоръчват/гинеколозите/Лактацид

не съм го виждала в БГ, но може и да дойде, все пак е близо  chef. Фирмата е www.intermed.com.gr - има и много др.интересни продукти bowuu

# 515
  • С най- страхотния човек
Ползвах на Орифлеим и на Ейвън .Много ме сърби от тях сега не използвам никакъв.Една приятелка ми каза с хлябна сода ще пробвам и ще ви кажа как е.

# 516
След консултация с гинеколог ползвам Лактацид. Много съм доволна.

# 517
За интимната си хигиена ползвам това http://www.greenlinebg.com/bg/yin_care_lotion/yin_care_lotion.html

# 518
  • София
А някой ползвал ли е интимния гел Lirene - Intimate hygiene gel with lady’s-mantle extract ? Взех си го днес, след като употребих над 7-8 опаковки от Лактацид, но получавам някакво раздразнение и сърбеж и реших да сменя.
http://www.ivis-bg.com/product_info.php?cPath=214_234&products_id=1729

Ако имате отзиви ще се радвам да споделите   bouquet

# 519
  • София

Лактацид! Peace

# 520
Ее,след толкова отзиви за Лактацид,вчера го купих.Много съм доволна,а как ухае самооо Peace

# 521
И аз да се похваля - вчера си купих Лактацид. Наистина има много нежен аромат.  Grinning

# 522
Аз ползвам Лактацид.За мен той е номер едно! Sunglasses

# 523
  • София
Пробвайте и Флоражин - повече ще ви хареса от Лактацида  Peace

# 524
  • Временно
Ползвам само Лактацид от две години насам и съм много долволна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт