Какъв интимен гел ползвате?

• 107 832
  • 963
  •   1
Отговори
# 60
Лактацид

# 61
И аз съм с Лактацид.

# 62
# 63
На Аvon ползвам Peace А този на Нивея хубав ли е? newsm78

# 64
# 65
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна!

Преди ползвах на NIVEA  и също нямам забележки към него.

И двата са много хубави. newsm10

Аз в момента използвам този на Нивея и съм много доволна от него.Съдържа млечна киселина,която подържа естественото PH  ново на интимната зона и спомага за предотвратяването за възпаленията и лайка,която намялява възпаленията и ограничава батериалните инфекции!Това пише на него  Hug

# 66
  • София
И АЗ  Peace
А някой ползвал ли е новата течност на ЛАКТАЦИД за промивки???

# 67
ЛАКТАЦИД-много е як Peace

# 68
  • София
До преди година ползвах Bionsen, но след една подобна тема тук си взех LACTACYD и не бих го сменила скоро  Peace

# 69
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна!

И аз, даже вече и лицето си мия с него, много е готин  Peace

# 70
А някой ползвал ли е новата течност на ЛАКТАЦИД за промивки???

И мен ме интересува същото  Wink

# 71
  • София
Мда, може ли да попитам какво означава разкошен интимен гел, понеже мойта гинеколожка ми каза да си изхвърля интимния гел или, ако искам, да го подаря на някоя съседка, която мразя Mr. Green

Общо взето гинеколозите са разделени на две групи относно ползването на интимни гелове и ползата от тях. Явно, твоята гинеколожка е от противниците.

# 72
        Бях решила да си взема ЛАКТАЦИД,но с учудване установих,че няма помпичка  Rolling Eyes и се отказах, НИВЕЯ също е без помпичка,що така?!

# 73
Тъй като някои от вас не са съгласни с името шампоан, го смених...аз лично съм чувала това наименование...и дори ако не се лъжа в серията на Лактацид има шампоан, но може и да греша...нека по-запознатите ме поправят, ако съм в грешка  Flutter

А, не към теб, към Дона аз писах, понеже тя каза, че се излагам, ама после се покри. Няма проблем иначе, с нея споря  Grinning

# 74
Не ти ли укапа оная работа от този сапун!? Mr. Green
...А дали има и балсам, и пяна, и лак...  hahaha  Joy  Joy  Joy  Mr. Green
Аз дори ходя на сешуар,веднъж седмично!

Форумът предоставя безплатно услугата "Проверка на правопис"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт