Какъв интимен гел ползвате?

• 109 377
  • 963
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
Аз също използвам Лактацид и съм много доволна  Peace

марияя7 за какво ти е помпичка?

# 76
Oт няколко месеца ползвам интимният гел на Нивеа Peace

# 77
  • Pb
Genera, нямам оплаквания от него, но следващия път ще пробвам някой друг.

# 78
Lactacyd Femina

# 79
  • Пловдив
Даааам, преди години имах уретрит и след няколко изследвания се установи, че е от сапуна (Клеопатра), но сега вече има достатъчно добри интимни гелове с киселинността на кожата и не би следвало да има проблеми.

Не ти ли укапа оная работа от този сапун!? Mr. Green

Е не ми окапа Grinning. Просто преди 10 години нямаше душ гелове, а този сапун си го ползвах защото ми харесваше аромата му за цялостно измиване на тялото.

# 80
гел - Dercome femme на Dr. Wolff, кърпички на Lactacyd Femina

# 81
# 82
Peace  Преди ползвах Lactacyd Femina, но след като обсъдих с гинеколог -  Dercome femme на Dr. Wolff!

# 83
  • СОФИЯ
Peace  Преди ползвах Lactacyd Femina, но след като обсъдих с гинеколог -  Dercome femme на Dr. Wolff!

Ив, каква е цената на Dercome femme?

# 84

[/quote]
И АЗ  Peace
А някой ползвал ли е новата течност на ЛАКТАЦИД за промивки???
[/quote]

Аз я ползвам пак по препоръка на гинеколкога ми. Ами какво да ви кажа, на мен ми харесва, но нямам база за сравнение на мен ми е за първи път  Rolling Eyes  Иначе течността я ползвам веднъж в седмицата (повече от 2 пъти в седмицата е вредно) и се чуствам комфортно  Flutter

# 85
vadjra, към 14-15 лв. доколкото помня, за 200 мл., но е изключително икономичен. Ползва се по една капка. Съдържа естествени млечнокисели бактерии, няма парфюм, имаше съществена разлика с Lactacyd и ми беше обяснено, но аз самата вече съм забравила.
И т.к. съм ползвала и двата - съществена разлика не открих, но след като и дерматолозите препоръчват този Dercome femme, смятам, че не нарушава ph за разлика от други подобни фирми за интимна козметика, т.е. подходящ е и за жени с кожни проблеми.

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 14:16 от Ив

# 86
Ето ви Кратко описание на Dercome Femme:

Дерком Фам - интимен лосион за ежедневна употреба. Произведен от млечна суроватка (без алергизиращ потенциал), обогатен с млечна киселина (за баланс на рН) и екстракт от лайка (за постигане на успокояващ ефект).

Подходящ за употреба по време на месечен цикъл, бременност и кърмене.
Предпазва от генитални инфекции
Икономичен при употреба

Заслужва си цената, мисля че е по-качествен от лактацида и наистина страшно икономичен  Peace

# 87
Lactacyd Femina

# 88
  • BABYLAND
ЛАКТАЦИД!  Peace

# 89

Общи условия

Активация на акаунт