Какъв интимен гел ползвате?

• 107 816
  • 963
  •   1
Отговори
# 885
От скоро има на пазара нов интимен гел,от аптеката ми подариха малка мостричка и съм доволна на Dr.Wolf казва се Vagisan,някой има ли повече информация?

V koq apteka ti podariha mostra, za6toto za prav pat 4uvam na nqkoi da sa mu podari mostra na tozi intimen losion. Az go polzvam i sam mnogo dovolna. Toj ne e nov staroto mu ime be6e DErkomme famme Simple Smile

Аз съм много доволна от Vagisan, ползвам го от няколко години. Каква му е цената в България?

# 886
 И от мен LACTACYD 

# 887
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Лактацид с две ръце. Препоръча ми ги гинеколог. И други съм ползвала, но след 1/3 от опаковката все едно не ползвам нищо. А Лактацита много опаковки съм употребила.

# 888
досега съм ползвала само avon-ски но бях решил като приключа опаковката да пробвам Себамед или Лактацид, повече бях за Себамед но го нямаше в аптеката и взех Лактацид

# 889
Ми ползвала съм красная линия, GENERA, а сега си взех валеният LACTACYD и ще го пробвам, само да ми свърши другия  Mr. Green Иначе от тези първите двата съм доволна.

# 890
не ползвам!!! тия работи са опасни

# 891
Цитат
Аз от 2-3 месеца си купувам интимния гел на Билка и да ви кажа много съм доволна.

И аз последно си взех такъв и съм доволна

# 892
Лактацид, Флоражин.

# 893
Лактацид

# 894
не ползвам!!! тия работи са опасни

Кое им е опасното? newsm78

# 895
  • У дома !
На Dr.Wolff си взех,но ме дразни прекалената миризма на лайка в негоq като че ли на Sebamed ми допада най-много.....но ще опитам следващия път на Eucerin-доста го хвалят...

# 896
Ползвам само Лактацид и нямам никакви проблеми newsm74

# 897
И аз с две ръце съм за ЛАКТАЦИД,момичета
наистина е най-добър във всяко отношение.Страшно е икономичен,в момента съм с пяна ЛАКТАЦИД,редувам с интимния гел.Не рискувайте/според мен/с други марки,които са повече козметични,ароматизирани и т.н. Hug

# 898
# 899
  • София
Основно ЛАКТАЦИД, понякога разнообразявам с Carefree и от него съм много доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт