Какъв интимен гел ползвате?

• 107 829
  • 963
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Основно ЛАКТАЦИД, понякога разнообразявам с Carefree и от него съм много доволна  Peace

# 901
Ползвам на себамед, защото е антибактериален, уж предпазва от гъбични инфекции заради, но не съм забелязала някаква грандиозна разлика между него и този на нивеа например, освен че  е двойно по скъп... Rolling Eyes

# 902
ползвам интимен гел GENERA от 2 години и съм много доволна

# 903
Още един + за Lactacyd femina.  Peace

# 904
 Peaceна орифлеим

# 905
От 2 месеца съм на Вагизан и съм много доволна, преди това съм ползвала Флоражин и Себа мед, които също са много добри, но прехваления Лактацид е ужасен, незнам какво му харесвате. Дори Нивея повече ми харесва от Лактацида.

# 906
Правя промивки с млечна к-на и нищо друго.От 1 година нямам такова чудо като бяло течение.

# 907
  • СОФИЯ
Правя промивки с млечна к-на и нищо друго.От 1 година нямам такова чудо като бяло течение.

Къде я продават  Rolling Eyes

# 908
Ползвам на себамед, защото е антибактериален, уж предпазва от гъбични инфекции заради, но не съм забелязала някаква грандиозна разлика между него и този на нивеа например, освен че  е двойно по скъп... Rolling Eyes
Сподели нещо повече за него. Аз ползвах на юсерин- добър е , но не мирише много приятно и искам да пробвам себамед.

# 909
Интимен гел Клоран!

# 910
Каквооооооооооо  Shocked Клоран имат и интимен гел ли  newsm78 Аз явно съм доста заблудена.Много съм доволна от шампоаните им и ми се иска ако можеш да дадеш повече инфо за интимния им гел.Ако може и снимчица Embarassed

# 911
Здравей Elsinor ! Simple Smile
Да има интимен гел, бях си го взимала от www.feyashop.com, аз купувам от този сайт козметика за мен и бебе, ........ но сигурно в момента е изчерпан защото не го виждам! Ако го видя отново ще ти го изпратя за да го видиш и ти!  Peace

# 912
  • София
Вчера купувах спирт от аптеката, но вместо спирт са ми дали млечна киселина. Как се ползва това нещо и за какво е? За влагалищни промивки ли е?

# 913

Vagisan  Peace
Беше ми попаднала някаква мостра и много ми хареса.

# 914
Ползвах на AVON, но сега съм с Bilka и също съм много доволна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт