Какъв интимен гел ползвате?

• 109 429
  • 963
  •   1
Отговори
# 210
А Лактицид има ли някакъв приятен аромат или само почиства добре newsm78
На мен ми мирише на момина сълза. Във всеки случай много приятно Peace

# 211
С тоя Лактацид ми запалихте любопитството. Ще го пробвам.
Иначе на Ейвън гела - горе долу, имаше някакъв крем - много зле ми подейства и го подарих.
Бях известно време с Нивеа и май от нея съм най-доволна.
Сега съм с Леокрема, но малко ми се струва че е много ароматизирана.

# 212
Не използвам такива неща. От 2 гинеколожки съм чула че не са хубави тези неща  Mr. Green

Хайде, почвайте да ме нападате, няма да се защитавам.

# 213
Не използвам такива неща. От 2 гинеколожки съм чула че не са хубави тези неща  Mr. Green

Не само двама гинеколози са казвали на майка ми че няма да има деца...никога. Ей ни на - със сестра ми.
Не вярвам на лекари , особено на гинеколози, които със своите методи ми взимаха по 16 лв през ден за да ми кажат, че няма да се оправя от бялото течение. Е, взех си Лактацид - от 2 години нямам бяло течение. Whistling

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 21:14 от Анонимен

# 214

Не само двама гинеколози са казвали на майка ми че няма да има деца...никога. Ей ни на - със сестра ми.
Не вярвам на лекари , особено на гинеколози, които със своите методи ми взимаха по 16 лв през ден за да ми кажат, че няма да се оправя от бялото течение. Е, взех си Лактацид - от 2 години нямам бяло течение. Whistling
течността или гела ползваш?

# 215

И аз. Доста дълго време ползвах на Avon и не бях доволна. Разликата, поне за мен, е голяма - в полза на Lactacyd Peace

# 216
течността или гела ползваш?
Гел...не очаквах да ми помогне и мислех да си взема и течността, но нямаше нужда Peace

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 09:33 от Анонимен

# 217
  • София
Lactacyd ползвам вече година по препоръка на гинеколога и съм страшно доволна не бих го сменила за нищо друго:)и кърпичките вършат добра работа при пътуване

# 218
  • под дъгата
От скоро ползвам Лактацид и засега съм доволна, ухае приятно и не е силно ароматизиран.

# 219
# 220
С тоя Лактацид ми запалихте любопитството. Ще го пробвам.

Аз вече втора опаковка на Лактацид ползвам, именно тук във форума ме зарибиха  Blush
Много съм доволна от него!

# 221
Аз ползвам "Нивея",но ми подариха от козметиката на Avon и той е хубав,следващия път ще си купя Лактацид-зарибихте ме.

# 222
"Лактацид"

# 223
Ползвам някакъв с японски спа минерали, но не сещам за името  Embarassed Харесва ми!
Следващия определено ще е Лактицид - и аз съм в групата на зарибените  Mr. Green.

# 224
ЛАКТАЦИД

Общи условия

Активация на акаунт