Какъв интимен гел ползвате?

• 107 598
  • 963
  •   1
Отговори
# 345
триколобактер разтвор от много години много е силен и е универсален и за мъжо става

Да ти имам и универсалния интимен гел. Готино е, че си мислиш, че щом е много силен трябва да се използва всеки ден. Това дори не е измивно средство за всеки ден, а разтвор, който се предписва само при проблеми и инфекции, и убива всички бактерии.

В момента ползвам Себа Мед, иначе години наред Лактацид.

Личното ми мнение е, че на пазара има само няколко продукта, които стават за ползване и с които можеш да се миеш, без да се притесняваш, че от самото измиване ще си докараш проблеми - Дерком, Себа Мед, Флоражин, Лактацид. Или иначе казано - медицинска козметика.

# 346
Дайте мнение за орифлемския,ако сте го ползвали. Иначе сега ползвам ейвънски!

# 347
да ти кажа използвам го 6 та год и досега не ми е изписвано и едно лекарство или свещички или каквото там си пъхате,след посещение при гинеколог тия течения дето ги имате и постоянно се пише във фофумите за тях  са ми непонятни.Маи те се получават от бактерии и лиша хогиена ама може и да себъркам.
триколобактер разтвор от много години много е силен и е универсален и за мъжо става

Да ти имам и универсалния интимен гел. Готино е, че си мислиш, че щом е много силен трябва да се използва всеки ден. Това дори не е измивно средство за всеки ден, а разтвор, който се предписва само при проблеми и инфекции, и убива всички бактерии.

В момента ползвам Себа Мед, иначе години наред Лактацид.

Личното ми мнение е, че на пазара има само няколко продукта, които стават за ползване и с които можеш да се миеш, без да се притесняваш, че от самото измиване ще си докараш проблеми - Дерком, Себа Мед, Флоражин, Лактацид. Или иначе казано - медицинска козметика.

# 348
  • София
Добре де, този триколобактер след като убива всички бактерии значи убива и полезните, които трябва да ги има във влагалището. Или?

За Флоражин - това според мен е най-добрата серия за интимната област на БГ пазара. Ползвала съм свещичките, интимният гел и душовете. Оправиха ми проблеми след раждането и съм им голям подръжник.

# 349
От доста време ползвам Лактацид, но като го свърша, ще пробвам Флоражин.

# 350

да и аз ползвам този интимен гел + кърпичките им и съм многооо доволна и се препоръчва за бременни

# 351
  • София
Нивеа ползвам сега, зелената опаковка.

# 352
Ползвам Флorажил, като ми поомръзне Лактацид.

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 12:14 от барабалекс

# 353
  • Miami
Нивеа  Peace

# 354
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна!

Подкрепям с две ръце , аз го ползвам отдавна и съм много доволна , както и от всичките им продукти .
А ползвала ли си от същата марка само че за вътрешно newsm78.... казват че било добро особенно след цикъл за промивки

# 355
  • BABYLAND
ФЛОРАЖИН, по-доволна съм от него отколкото от ЛАКТАЦИД-а.

# 356
Ползвала съм Нивеа, Avon. Сега лактацид Simple Smile

# 357
  • София

Подкрепям с две ръце , аз го ползвам отдавна и съм много доволна , както и от всичките им продукти .
А ползвала ли си от същата марка само че за вътрешно newsm78.... казват че било добро особенно след цикъл за промивки

Аз го ползвам от време навреме, но трябва да е рядко. Хубав продукт.
Но на Флоражин промивките повече ми харесват Peace

# 358

Аз го ползвам от време навреме, но трябва да е рядко. Хубав продукт.
Но на Флоражин промивките повече ми харесват Peace
Благодаря ти  Wink

# 359
Сменям ги переодично.Ползвала съм на avon,красная линия ,но сякаш най-доволна съм от nivea.

Общи условия

Активация на акаунт