Какъв интимен гел ползвате?

• 107 959
  • 963
  •   1
Отговори
# 525
  • Шумен
Ние правим бебе...четох във форума "искам бебе" че когато се иска бебе не се ползват интимни гелове /да не уморим сперматозоидите Simple Smile / .Но на мен ми е много кофти ако не ползвам.В момента съм на Нивея интимния гел, но не знам дали пречи за бебеправенето.Според Вас кой е подходящ в период на бебеправене  newsm78

# 526
Глупости, интимната хигиена трябва да е безупречна по време на бебеправене , а и след това де  ooooh!

# 527
  • София
Ние правим бебе...четох във форума "искам бебе" че когато се иска бебе не се ползват интимни гелове /да не уморим сперматозоидите Simple Smile / .Но на мен ми е много кофти ако не ползвам.В момента съм на Нивея интимния гел, но не знам дали пречи за бебеправенето.Според Вас кой е подходящ в период на бебеправене  newsm78

Мисля, че не пречи на бебеправенето. Все пак ти не се миеш вътре във влагалището, а само външно.  Peace

# 528
  • С най- страхотния човек
От къде си го купуваш?Има ли го в аптеките аз не съм виждала.Каква му е цената?

# 529
Купих си Леокрема днес.Става  Wink

# 530
Последният път си купих Лктацид, но честно казано най-доволна съм от Nivea.

# 531
Лактацид, но мисля да го сменя с Nivea

# 532
  • по пътя на светлината
В момента някакъв на Орифлейм.....

# 533
LACTACYD определено.....използжам го поне от 5 години и....наистина е наи- доброто което има на пазара. гинеколожката ми ми каза че голяма част от др-те продукти не съдържат млечна киселина и са с по-високо или ниско ph. а млечната лкиселина поддуржа ph във влагалищната област и поддържа естествените механизми на организма с/у инфекции!
 а пък и когато съм на път някъде си взимам кърпички пак на LACTACYD и съм страшно доволна!!!

# 534
В момента Нивеа

# 535
И аз съм от доста време с Лактацид, много съм доволна. Да попитам обаче за кърпичките, аз ги ползвам ежедневно по някое време през деня за освежаване и малко се притеснявам дали няма в един момент това да има отрицателно действие. В смисъл не прекалявам ли с ползването им, въпреки че и те съдържат като гела млечна киселина и не би трябвало да нарушават нормалната киселинност, но знам ли... Какво ще кажете?

# 536
аз съм с този на Ейвън и съм доволна

# 537
Лактацид и красная линия!

# 538
Ползвам на Нивея, преди бях и с Ейвън и Орифлейм, но този е по-добър.

# 539
Кое е по-добро - Лактацид или Нивеа? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт