Какъв интимен гел ползвате?

• 107 933
  • 963
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
И аз съм на Лактацит, ама четох тук във форума, че прави средата благоприятна за развитие на гъбички, така че го спрях!

# 586
И аз съм на Лактацит, ама четох тук във форума, че прави средата благоприятна за развитие на гъбички, така че го спрях!
По-скоро стимулира развитието на нормално съдържащите се млечно кисели бактерии,които не допускат развитието на гъбички.  newsm78

# 587
Не знам какво му харесвате на Лактацит-а, но когато го ползвах, след измиване имаше особена миризма, дето не ми понасяше и го спрях на момента (а, колко ми го хвали една жена в аптеката - леле-леле). После почнах да си ползвам друг интимен гел и всичко се оправи, веднага след спирането на Лактацита. Чудно защо ли само при Лактацита се получи така неприятно.

За "Себамед" - нали нормалното Пе Ха е 5.5, а не 3.8 ... освен, ако не бъркам, понеже 5.5 е на кожата, а "там" е лигавица..

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 14:54 от Cantrell_NY

# 588
Cantrell_NY Ползвам ЛактациД повече от 2 год. и съм сменила незнам колко опаковки.но неприятна миризма не съм усетила.При теб явно е било инцидентно(ако си пробвала само една опаковка).Или просто е въпрос на обоняние.

# 589
Cantrell_NY Ползвам ЛактациД повече от 2 год. и съм сменила незнам колко опаковки.но неприятна миризма не съм усетила.При теб явно е било инцидентно(ако си пробвала само една опаковка).Или просто е въпрос на обоняние.

Може... Просто при мен имаше такъв ефект и веднага го спрях. То, вярно, че има миризми, които ми понасят и такива, които не ми понасят, но на други им..  Даже стои полувината опаковка пълна Peace Чудна работа, но определено не е за мен.

# 590
Lactacid Peace,но понякога ползвам и Avon.
Доволна съм и от двата.

# 591
Най- доволна съм си от Лактацид.Нямам никакви оплаквания от него пък и после се чуствам толкова свежа.Моят гинеколог ми го препоръча и си го взех. Peace

# 592
  • София
Вчера си закупих интимния течен сапун на Флоражин, прекрасен е по - леко е ароматизиран от Лактацида и усещането след като се измия е супер Simple Smile

Peace
Това ми е един от любимите. Всъщност редувам си Флоражина със Себамед. Значи два са ми любимите  Mr. Green

# 593
  • Временно
Лактацид Peace

# 594
На мен ми препоръчаха на Билка гела.Някой да има отзиви за него?

# 595
  • София
На мен ми препоръчаха на Билка гела.Някой да има отзиви за него?

Аз го ползвам и съм доволна. Peace

# 596
От скоро ползвам на Себамед и съм много доволна!!! Peace
Преди това Лактацид ,ама той не ме впечатли нещо, даже повечето си стои пълен....

# 597
Леокрема, Лактацид, редувам.

# 598
Az polzvam Lactacyd ot polovin godina i sum mnogo dovolna,mnogo mi haresva.Znaete li kakva e cenata na kurpichkite gore-dolu i vurshat li sushtata rabota kato gela? Thinking

# 599
  • София
Кърпичките са 6-8 лв, но едва ли вършат същата работа, като измиване с вода.

Общи условия

Активация на акаунт