Какъв интимен гел ползвате?

• 107 904
  • 963
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, а какво мислите за промивките с дамски душ. Аз си правя два пъти в седмицата ( като капвам 2 капки интимен гел и разреждам с вода ) и се чувствам комфортно, но не съм сигурна дали е добре и по този начин не се ли нарушава влагалищната флора. Вие какво мислите , дали е опасно да продължавам да го правя   Rolling Eyes

# 676
  • София
 Laughing Laughing Laughingвъв връзка с дамският душ!!!Тук има риск малко да спамя,но ми простете.....
Наш приятел АГ,един ден с такова възмущение ни разказа,че негова пациентка си правила промивки с дамски душ,като промивките били от лайка и смрадлика.....та до тук добре,но.....
девойката или жената не си прецедила разтвора и със все билки и треволяци ПЛЪОС Shocked Shocked ShockedГоркият толкова беше възмутен,че накрая изкоментира"Вие вашите п.....ки на саксий ги направихте бе!"
Ужас,хем ми беше смешно,хем не доумявах,как е могло да се случи Shocked Laughing

# 677
леле, как е могла да не ги прецеди Crazy ужас  Shocked а въпросният лекар каза ли ти дали е добре да се правят промивки с дамски душ.

# 678
  • Бургас
А аз съм доволна от BILKA

# 679
  • София
леле, как е могла да не ги прецеди Crazy ужас  Shocked а въпросният лекар каза ли ти дали е добре да се правят промивки с дамски душ.
и без да ми го казва,аз си правя промивки веднъж седмично!По хигиенично е,и също си го правя с отвара от смрадлика Peace

# 680
Аз от известно време не използвам, май прочетох някъде, че само с вода е най-добре и реших да пробвам. Не се чувствам нито по-мръсна, нито по-добре, все същото си ми е. Mr. Green

# 681
Това с аспирина и аз съм го чувала.Моя позната ми го е казвала като превантивна мярка против забременяване.Като знам колко е убедителна,нищо чудно някое младо момиче да й се върже-ужас направо! no

# 682
За асперина и аз съм чувала, но не да си го слагаш като средство против забременяване, а да го стискаш м-у краката, за да не падне.Със сигурност, изпитано средство.

# 683
ползвайте само сода, момичета и няма да съжалявате  bouquet

# 684
Моят гинеколог е абсолютно против промивките, вече и аз се убедих в това! Като бях по-млада, имах доста проблеми с гъбичките, често ми се появяваха, и бившата ми лекарка винаги ми изписваше освен глобулите и промивки с тетра/смрадлика/ и сода. Сега в влагалищната ми флора няма лактобацили и на всяко ходене на лекар ми изписва Флоражин глобули, обаче нищо не става. Сега един вятър да духне и съм лепнала нещо. Така, че моя съвет е НЕ СИ ПРАВЕТЕ ПРОМИВКИ , ако се налага можете да си правите с разтвор от млечна киселина, продава се в аптеките.

# 685
# 686
  • Бургас
За асперина и аз съм чувала, но не да си го слагаш като средство против забременяване, а да го стискаш м-у краката, за да не падне.Със сигурност, изпитано средство.
  Оооо, това да! Доста е ефикасно- а падна хапчето (отвори си краката), а отиде Laughing

# 687
  • София
Здравейте с голям интерес следя темата(мисля,че съм писала в нея-някъде в началото).Аз ползвам Dercome Femme и Floragyn, като ги редувам.
Имам няколко въпроса към вас:
1.Тези овули на Floragyn преди или след цикъл се ползват?И ако е възможно да дадете повече информация за тях? Прочетох и в саита,но предпочитам да попитам хора,които са ги ползвали. Embarassed
2.Какво е новото име на Dercome Femme и има ли промяна в опаковката? Ще си купувам нова опаковка,а не знам как се казва.
3.Възможно ли е, който ползва Триклобактер да го снима и да качи снимката,защото много ме заинтересувахте с коментарите за него.
Предварително благодаря!   bouquet

Нека и аз да споделя моя опит с глобулите Флоражин. Изписаха ми ги за възвръщане на нормалната влагалищна флора. Започнах да ги поставям според указанията в листовката и след 4 дни ми се появиха гъбички (за пръв път в живота ми, без никакви рискови обстоятелства като секс, басейни, настинки, лекарства и т.н.)?! Хукнах на пожар при АГ и само като чу, че съм си поставяла глобули с млечна киселина, заяви, че е от тях и че такива глобули са предназначени за по-възрастни жени, които наистина имат проблеми с киселинността на влагалището.

Не зная дали лекарката е била права, но овулите ги спрях, излекувах се и не бих повторила тази 'профилактика' - без нея съм си супер.  Peace

По темата - вече и в моята баня Lactacyd рулира, но само за външно приложение! Grinning

В глобулите Флоражин няма млечна киселина. Някаква грешка е станала.

# 688
Преди седмица си взех интимния гел на AVON, този който е прозрачен и ми харесва. Няма аромат, води се противоалергичен и е много приятен.

# 689
Ползвам Себа Мед, като се сетя или когато ме "сърби". Много съм доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт