https://www.instagram.com/reel/CwAu42RMBcz/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
Съвпадение или!? 😁
Не съм от най-смелите, но изгледах и трите части. Да не се отнасям, а да разкажа какво ми се случи скоро. До колко е странно не знам, но ми се случва за първи път да контролирам съня си. Случи се няколко дни преди да пътувам за София за контролен преглед. Бях си извадила раницата, с която пътувам, но все още не бях си сложила нещата в нея. По принцип отсядам при леля.Лягам вечерта и сънувам, че пътувам за София. Бях убедена, че сънувам, защото няма как да пътувам, а раницата ми я няма и дори не е подготвена. Изведнъж се озовах при леля, но тя сякаш не ме виждаше. През цялото време осъзнавах, че сънувам и, че няма как да съм там. Тръгнах към вратата на апартамента, за да се върна обратно у дома, защото знаех, че не съм реално там. Минавайки видях в кухнята йенска тенджера с кюфтета. Тръгнах да излизам и си казах, че трябва да се събудя, видях някаква светлина и наистина се събудих. Беше ми много странно, все едно се разходих духом предварително. За първи път ми се случва така да осъзнавам, че сънувам и не е реално. А след няколко дни като вече пристигнах наистина, в кухнята ме чакаше йенска тенджера с кюфтета.
Та наистина е сложно нещо човешката психика. Аз наистина вярвам, че има нещо, за което не знаем всичко...
и т.н. Като се напише нещо не толкова странно, пак се намират хора, които да обявят това пък за "напълно обикновено". Сънищата също не са точно за тази тема, защото и те не са в категорията "странно" покриваща критериите на темата. И после искате хората да описват странните си случки. Ми, няма, защото все някой е недоволен от споделените странности. А, никой от списващите не иска да бъде обявен за психично лабилен или драскащ поредната "странност", която според други или не е никаква странност или е плод на болно въображение. Очевидно "странност" има различни измерения за всеки, но пък известна толерантност никога не е излишна. В крайна сметка всеки споделя своята странна случка, пък дали другите я намират за такава си е тяхна работа. Темата е "случи ми се нещо странно", а не "случи ми се нещо, което другите евентуално биха приели за странно".