Случи ми се нещо странно XXVIII

• 82 686
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Излизам от форума и бух в Инстаграм и там:
https://www.instagram.com/reel/CwAu42RMBcz/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
Съвпадение или!? 😁

# 91
Няма да можем тия дето нямаме Инстаграм да видим какво показвате.

# 92
Няма да можем тия дето нямаме Инстаграм да видим какво показвате.
... и за тия дето нямаме гласове да ни подскажат какво е  Sweat Smile

# 93
Изчетох всичко с интерес! Наистина е спорен въпроса, но аз вярвам, че има нещо. Човешката психика е сложно нещо и не е невъзможно от страх и стрес да ти се привиди нещо. Ако например гледаме  филм с демони, като куклата Анабел... Open Mouth Simple Smile Не съм от най-смелите, но изгледах и трите части. Да не се отнасям, а да разкажа какво ми се случи скоро. До колко е странно не знам, но ми се случва за първи път да контролирам съня си. Случи се няколко дни преди да пътувам за София за контролен преглед. Бях си извадила раницата, с която пътувам, но все още не бях си сложила нещата в нея. По принцип отсядам при леля.Лягам вечерта и сънувам, че пътувам за София. Бях убедена, че сънувам, защото няма как да пътувам, а раницата ми я няма и дори не е подготвена. Изведнъж се озовах при леля, но тя сякаш не ме виждаше. През цялото време осъзнавах, че сънувам и, че няма как да съм там. Тръгнах към вратата на апартамента, за да се върна обратно у дома, защото знаех, че не съм реално там. Минавайки видях в кухнята йенска тенджера с кюфтета. Тръгнах да излизам и си казах, че трябва да се събудя, видях някаква светлина и наистина се събудих. Беше ми много странно, все едно се разходих духом предварително. За първи път ми се случва така да осъзнавам, че сънувам и не е реално. А след няколко дни като вече пристигнах наистина, в кухнята ме чакаше йенска тенджера с кюфтета. Smiley Та наистина е сложно нещо човешката психика. Аз наистина вярвам, че има нещо, за което не знаем всичко...

# 94
Едно време американците създадоха цяла програма за обучение на хора с прекогнитивни способности, за да могат да шпионират астрално руснаците.

# 95
Едно време американците създадоха цяла програма за обучение на хора с прекогнитивни способности, за да могат да шпионират астрално руснаците.
И ако е била успешна защо са я зарязали?

# 96
Не беше. За щастие. То ако така ставаше. 😆😁 Но имат пари да харчат.

# 97
Това с кюфтета си мисля, че може би често ви посреща с тях и затова в съня ви са се появили.

Реализма ми е в повече (или аз така си мисля хъхъхъ). Не отричам всичко, но смятам повечето неща прочетени по горе, че да на доста развинтено въображение.

# 98
Темата е пълна с "нормални",дошли да четат глупостите на "ненормалните" и да им поставят диагнози.
Затова не ми се разказва нищо.
Толкова ли не можете да приемете,че тези неща са недоказуеми-или вярваш,или не.

# 99
  • Deutschland
Жената, която виждате е от плът ли? В смисъл не сянка. Камери имате ли вкъщи?

# 100

Да, жената е от плът и както стои на дивана се телепортира в другата стая, а майката на жената е сляпа и не я вижда като стои до нея.

# 101
Странно ми е, че като се напише нещо наистина странно винаги се намират хора, които да обявят това за вид лудост с препоръки за психиатър, очен лекар, ветеринар, който да каже, че това е куче, а не сянка от астрала Wink и т.н. Като се напише нещо не толкова странно, пак се намират хора, които да обявят това пък за "напълно обикновено". Сънищата също не са точно за тази тема, защото и те не са в категорията "странно" покриваща критериите на темата. И после искате хората да описват странните си случки. Ми, няма, защото все някой е недоволен от споделените странности. А, никой от списващите не иска да бъде обявен за психично лабилен или драскащ поредната "странност", която според други или не е никаква странност или е плод на болно въображение. Очевидно "странност" има различни измерения за всеки, но пък известна толерантност никога не е излишна. В крайна сметка всеки споделя своята странна случка, пък дали другите я намират за такава си е тяхна работа. Темата е "случи ми се нещо странно", а не "случи ми се нещо, което другите евентуално биха приели за странно". Wink
Сигурна съм, че за част от случките, хората споделили ги, са наясно, че вероятно имат логично обяснение, но са им се сторили странни и затова са ги написали.
Пп То и моята случка с колата на зетя не беше кой знае колко странна, странното ми беше, че и двамата с мъжа ми сме приели, че колата е друга, ама ей, на споделих я, защото ми се видя странно, че двама сме възприели едно и също нещо, което не отговаря на действителното положение. Grinning

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 05:47 от Джаста Праста

# 102

Да, жената е от плът и както стои на дивана се телепортира в другата стая, а майката на жената е сляпа и не я вижда като стои до нея.
Никъде не се казва, че майката на жената е сляпа

# 103
Аз не съм чула науката или медицината да признават зрителни или слухови халюцинации за в реда на нещата, но тук се появявят потребители, които апелират да не се търси медицинска помощ при появата на такива. За щастие съфорумката, която вижда някаква жена каза, че се е консултирала с психиатър и той е казал, че всичко е наред.
Не може да не сте чула за баба Ванга. Нейните способности, зрителни и слухови "халюцинации" (вижда, въпреки че е сляпа и чува глас) са изследвани от БАН и от други световни учени. Правени са й и медицински изследвания. И определено не е била луда, и не са я затворили в лудница.
В медицинските среди също се обсъждат случаи с пациенти, които в критично за живота си състояние са виждали и чували неща. Науката все още се опитва да открие кое как се случва. За някои неща има някакво обяснение, за други - няма.
Благодаря за споделеното за съня с тенджерата с кюфтетата. За мен си е странно отвсякъде.

# 104
  • София
Джаста Праста, всеки гледа от своята камбанария. В темата съм, защото са ми интересни странните случки и вярвам или поне ми се иска, да има и други реалности, други нива и въобще още нещо. Препоръчвам очен лекар, защото в момента пия лекарство, което като странични ефекти има отражение върху зрението. В листовката си пише да се проверява зрението при приема му. Започнах да виждам бързо минаващи тъмни петна в периферията /като хлебарки/ и ще се наложи да посетя офталмолог. Лекарството е противомаларийно и действа на имунната система, т.е. не е опиат. Предпочитам да обърна внимание на потребителката и към такава причина за появата на паяка, отколкото да си затрая и да ме гложди, дали пък не съм си замълчала, когато е можело да помогна. Нищо, че не я познавам. Получавала съм помощ от напълно непознати, случайно срещнати хора и знам, какво е чувството да те насочат към нещо което е важно, но ти пропускаш.

Общи условия

Активация на акаунт