Случи ми се нещо странно XXVIII

• 82 353
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Аз си го обяснявам отново чрез теорията за холографската вселена. Че ние сме проекция на един реален свят, в който понякога "се събуждаме".

# 436
  • София
Здравейте. Ще ви споделя какво намерих в една група, в която споделяме страшни [лични] преживявания. Описаното не е лично преживяно от мен, но се интересувам дали се е случвало на ваши близки, чували ли сте подобни истории, тъй като аз съм срещала неведнъж разказани от други хора. Та ето я и историята:

Абсолютно вярвам на  тази случка! Защото момче с подобна история прибирал се за родното си село към 2ч през нощта, само че с кола преживял подобен кошмар,с някаква жена не я е качил в колата, и изведнъж я гледа в огледалото  че е вътре на задната седалка.Историята е дълга, момчето се разболява, близките  му криеха за случката, търсеха лек но така и не намериха,умря момчето младо 72 набор. Случката е преди 6/7 год.
Коя е групата, че събудихте любопитсвото ми? Относно вчерашното сияние.... Днес четейки коментари ми се наби в очите , че възрастните хора казвали, че това било поличба за война! Вие какво мислите?

Друг път бих казал, че е нелепо, но сега се сетих какви ни управляват и започнах сериозно да се притеснявам, че е вярно.

# 437
Мисля, че всеки пише каквото му дойде на ум

# 438
Според Метео България, не е първото такова сияние по нашите ширини за последните години, първото не е довело до война, та някак много удобно звучи сега да предвещава именно това, според "старите хора".

Какво ми се случва от около две седмици, пиша хронологично.
Мъжа ми ме пита, като съм ставала през нощта, защо не съм загасила лампата в хола. Викам, щото не съм ставала...
Тръгвам от хола, посока коридора, в който за съжаление издъхна моята майка преди години, и усещам как сякаш нещо ме бута, чак помислих дали няма леко земетресение, огледах се, у дома никой нищо не беше усетил, нищо вкъщи не потрепваше, реших, че нещо ми има. Вдигам поглед, лампите коридора мигат.
Сутринта днес мъжа ми ме пита отново дали съм ставала снощи, викам не, лампата в коридора ясно помни как я е загасил, защото си светел с телефона да стигне до леглото и да завие детето. Аз помня, че през нощта се събудих, защото ми светеше от коридора и си мислех защо под ягодите е оставил лампата да свети.

# 439
Защо не проверите състоянието на ключа по какъв начин контактува? Може да остава в някаво средно положение, което само си се намества.При такава ситуация никога няма първо да си помисля , че някой/нещо ходи и светка/гаси лампите.
Колкото до усещането, че нещо ви бута, аз  периодически се оглеждам и ослушвам за земетресение, защото съм стресирана много отдавана на тая тема. Вие сте стресирана от внезапната смърт на това място на майка си.

# 440
Защото не се касае за един ключ, а за два за сега.

Дори и стресирана, живея тук, това е единичен случай, друг път не ми се е случвало.

# 441
Спомних си още една случка , която за мен е мистерия и до днес. Бях на 6 години и е било зима , или време в което се отопляваха на печки с дърва или нафта. Стар софийски квартал с къщи тогава. Болна съм , не помня за температура, но много отпаднала, не мога да стана от леглото няколко дни, не ям, лекарствата не помагат. Милата ми баба един следобяд идва със съседка от през няколко къщи , стара циганка. Те бяха от онези чистите и работни цигани, голямо семейство. Бабата имаше трима сина и всички със семействата си живееха там. Идва баба с баба Айша и баба Айша носи в една метална паница червенеещи въглени. Имаше и купа със студена вода. Започна нещо да бае и гаси въглените в студената вода. Накрая ми даде да отпия от водата три глътки. След два часа вече си играех с куклите , баба ми се въртеше да ми угоди за ядене , че бях прегладняла. Мама като се прибра от работа не можеше да повярва, че нямам никави признаци на болест. Останал ми е спомен и , че баба Айша предаваше знанията си на едната внучка. Имам и спомени, че много от хората в квартала се ползваха от услугите й за баене и леене на куршум. По някое време им дадоха жилища от общината, но не помня къде и никой от квартала вече не помни. Лека им пръст на двете баби и изобщо на всички баби от квартала! Бяха железни , а детството ни с тях беше ярко и много весело.

# 442
  • Там където
Gradina Roza, аз като малка бях супер болнава и вдигах през ден температура над 40 градуса. Ковид пасти да яде Simple Smile Та вечно ме влачеха по разни баби баячки, защото никакво лечение не помагаше. Едно време имаше всякакви - с въглени, с лъжици, с разни шалове баеха и т.н. Това което помня обаче е че всеки път още по пътя до нас скачах на крака и до вечерта бях излекувана. Според мен е просто намеса на енергийно ниво

# 443
Аз също мисля, че е намеса в енергийното поле. И имам няколко такива случки.
Студентка съм и се прибирам към родния ми град с тогавашното ми гадже. Пътуваме с влак, сами сме в купето. На една от гарите при нас влиза висок, слаб мъж, целия в черно. До няколко минути на мен започна да ми умалява, заболя ме много силно главата. На другия ден продължих да се чувствам зле. Не мога да стоя права, едвам си държа очите отворени. Майка ми като се прибра вечерта от работа и ме видя се обади на баба да ми баят. До няколко минути ми мина всичко.
Има хора, които са така наречените енергийни вампири.

# 444
  • гр.Пловдив
Спомних си още една случка , която за мен е мистерия и до днес. Бях на 6 години и е било зима , или време в което се отопляваха на печки с дърва или нафта. Стар софийски квартал с къщи тогава. Болна съм , не помня за температура, но много отпаднала, не мога да стана от леглото няколко дни, не ям, лекарствата не помагат. Милата ми баба един следобяд идва със съседка от през няколко къщи , стара циганка. Те бяха от онези чистите и работни цигани, голямо семейство. Бабата имаше трима сина и всички със семействата си живееха там. Идва баба с баба Айша и баба Айша носи в една метална паница червенеещи въглени. Имаше и купа със студена вода. Започна нещо да бае и гаси въглените в студената вода. Накрая ми даде да отпия от водата три глътки. След два часа вече си играех с куклите , баба ми се въртеше да ми угоди за ядене , че бях прегладняла. Мама като се прибра от работа не можеше да повярва, че нямам никави признаци на болест. Останал ми е спомен и , че баба Айша предаваше знанията си на едната внучка. Имам и спомени, че много от хората в квартала се ползваха от услугите й за баене и леене на куршум. По някое време им дадоха жилища от общината, но не помня къде и никой от квартала вече не помни. Лека им пръст на двете баби и изобщо на всички баби от квартала! Бяха железни , а детството ни с тях беше ярко и много весело.

Би ли споделила кой е бил квартала със старите къщи?

# 445
Сега се сетих и аз нещо. Работих вече и на мястото, където бях на работа, чистачката и стана лошо, май припадна, нямам спомен, но аз се уплаших много. Споделих с майка ми, тя ми взе една моя блуза, занесе я на някаква жена, която лее куршум. Донесе ми я и веднага я сложих- усетих изведнъж някаква лекота в душата си, все едно както казват хората, камък ми падна от сърцето.

# 446
  • Deutschland
И мен доста са ме урочасвали като малка, веднъж даже до степен да ми кърви носа от болки в главата. Баели са ми и е минавало. До ден днешен обаче има хора, които срещам и след срещата с тях умирам от главоболие. Един поглед понякога ми е нужен, за да се почувствам зле. Слаба ми била аурата, така са ми казвали.

# 447
  • Plovdiv
Аз също мисля, че е намеса в енергийното поле. И имам няколко такива случки.
Студентка съм и се прибирам към родния ми град с тогавашното ми гадже. Пътуваме с влак, сами сме в купето. На една от гарите при нас влиза висок, слаб мъж, целия в черно. До няколко минути на мен започна да ми умалява, заболя ме много силно главата. На другия ден продължих да се чувствам зле. Не мога да стоя права, едвам си държа очите отворени. Майка ми като се прибра вечерта от работа и ме видя се обади на баба да ми баят. До няколко минути ми мина всичко.
Има хора, които са така наречените енергийни вампири.

На мен ми се случи почти идентична случка миналата година. Бяхме на сбирка на роднините на мм и по едно време почна да ме боли главата. С времето ставаше по-зле и по-зле, като си тръгнахме вече едвам седях, буквално усещах как ще припадна. ММ искаше да ме кара направо на лекар, но в това време ми звънна една приятелка, чийто баба бае. Вика това са уроки сега ще звънна на баба. Хора за минути ми мина всичко, а бях много зле.

# 448
Аз си взех тетрадка, в която си записвам страните съвпадения, които непрекъснато ми се случват. Сетя се за някого, когото от години не съм виждала и хоп, чуя нещо за него.
Но понеже говорите за уроки, ще споделя такъв случай.
 Една много близка приятелка всеки път гледаше странно детето ми. Много особен, замечтан поглед. Знам, че не е било с лошо, но урочасваше. Детето ставаше неспокойно и раздразнително след срещите ни с нея. Явно се е случвало доста пъти за да забележа, защото не мисля за такива неща. Та водя го да му баят. Жената започна да се прозява, което е знак, че детето наистина е урочасано. Тръгваме си и буквално след 10 мин детето спеше в количката. Толкова силно впечатление ми е направило, че го помня като днес.

# 449
Аз също вярвам в урочасването.Интересното е,че църквата забранява баенето,носенето на червен конец и т.н., какво точно се очаква да се направи , при положение,че тези неща вършат работа...

Общи условия

Активация на акаунт