Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 70

• 22 809
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Хайде и аз да се престраша да пиша 🤗
Първо да честитя, макар и на патерици имения ден на Нати и Херцен! Носете със здраве имената си, момичета и нека ви носят само късмет и щастливи дни! 🍀🍀🍀
Витошката компания от вчера е страхотна, благородно завидях за трапезата и чистия въздух.
BFF,  страхотни мъфини, запазих рецептата и с първият български праз ще приготвя мъфините.
Малко за мен: миналата година покрай ежегодните хормони ( с Хашимото съм) реших да пусна и инсулин. Беше 16 и от тогава ви чета. 😉.  Преди месец, отново пуснат от мен - вече е 8, но аз не съм постоянна с храненето, а и съм в една красива възраст, дето тЕлото ми се бори за всеки грам.
Шарпи, пристигана ли на морето?
Простете, че влизам с бутонките, но от толкова време ви чета и вече ви чувствам близки.
Даааа ♥️
Добре дошла ♥️
Отивам да са се гмуркам, че ме сърби гъзО, въпреки червеният флаг.

# 496
  • София
Благодаря ти за посрещането, Шарпи! ❤ обожавам и аз големи вълни и бурно море, но ти внимавай ❤.

# 497
дето тЕлото ми се бори за всеки грам.

Много добре разбирам. Бори се гадината всеки грам да задържи. Особено на корема. Все едно си е въобразило, че е бронежилетка.
Ако беше умно, щеше да остави нещо на циците и дупето.

И аз обичам вълните и да се мятам, да ме въртят като пералня и центрофуга,  ама ще те замоля да внивамаш.

# 498
Моята бронежилетка е долен корем. Joy

# 499
  • София
дето тЕлото ми се бори за всеки грам.

Много добре разбирам. Бори се гадината всеки грам да задържи. Особено на корема. Все едно си е въобразило, че е бронежилетка.
Ако беше умно, щеше да остави нещо на циците и дупето.

И аз обичам вълните и да се мятам, да ме въртят като пералня и центрофуга,  ама ще те замоля да внивамаш.
Ей, тъй баш и за вълните и за сИсите! Корема няма да го коментирам, той е моята гордост, върви пред мен, но не обажда, кат види нещо дет си заслужава. Хубавото от цялата работа е, че ми правят място в градския транспорт, ама аз не се обяснявам, че съм дебела 😂 и си сядам.

# 500
Lucky in love, благодаря!
В Лидл не бях ходила дълго време, и обикновено пропускам замразената секция.
Ще погледна и в Била, че тя ми е по-близо!
Vangobi, Добре дошла!
Шарпиии, внимавай момиче! Хич не е за подценяване нашето море! Весело да си изкараш Heart
Уффф, как си мечтая да ми се бронира задника латино стайл, ама цъ……

# 501
Обещавам да внимавам. Морето е доста опасно, яко дърпа навътре, има огромни вълни. За плуване не става, спасителите са нащрек. Постоянно свирят, щото бай Ганьо не гледа флагове и не слуша кво му се говори. Солени целувки ♥️
Vangobi, как се храниш ти? Захарта как ти е? Инсулина добре, че си го смъкнала донякъде. Свали ли някакво тегло оттогава?

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 22:11 от sharpy

# 502
Привет привет Flowers Hibiscus

Честит празник на именниците на патерица. Най-вече здраве ви пожелавам и много усмивки!

Благодаря, че ме включехте в групата за съботна разходка Simple Smile
Аз с разходката на куч направих 36 хиляди крачки вчера, но нищо не ме боли днес. Явно всекидневния пазар с тежка раница си е казал думата и ще трябва повече. Днес пак мъкнах лидлски покупки напред назад - връщах инструменти, купих маскарпоне, намерих горчицата (благодаря 😊 Елора) сега ще я пробвам с печени пилешки воденички. Приятна неделя и отпуска на почиващите Flowers Bouquet

# 503
  • София
Шарпи, срам ме е да кажа за теглото, при мен  млечните  и соленото тесто винаги са били препъни камък. Сладко не ям, ММ казва, че за това ме е взел, че да има повече за него 😄. Не обичам и не ме блазни. Газирано също не пия. От миналата година до сега поддържам едни и същи килограми, въпреки усилията,. Преди две седмици АГ- то ми се сети и ми пусна всички женски хормони. На 46 г. съм с две нормални раждания. Оказа се, че единия женски хормон го няма- той е толкова зле, че чак лабораторията не го е отчела. Сега го добавям с таблетки, но за другия месец ще си поръчам от Ай- херб- биоиднтичен. Пия го от 10 дни и вярвайте ми -апетита намля, килограмите тръгнаха надолу, имам настроение и желание за много неща 😉. Та, смятам, че освен храната, всяка от нас трябва да обърне внимание на здравето си! Да проследи хормони, ама не тези дето са създавали проблем, когато сме били млади, а всички. Аз още съм млада 😍, но преди можех повече 😍😘❤

# 504
Предполагам става дума за прогестерон. Важното е, че си открила проблема и си взела мерки. За килограмите не бива да те е срам. Срамно е за мен да се знае, че има проблем и да не се взимат мерки. Ето, че при теб е тръгнало добре след промените, които си направила. И аз обичам много тестени, но не ям и сякаш по-мога да го контролирам от желанието за сладко. Засега съм бетон. Зарекох се 3 месеца без торти и овнешкия ми инат е включен на макс. Тръгнах 49.9 претеглена сутринта. Ще видим като се върна..
Абе къде са снимките мад@ фак@?!??? Бързо са се явят в изповедалнята!!! Кои хора бяхте, че мощна групичка видях.

# 505
  • София
Баш той 😊, а аз съм от четящите, но видиш ли не заподозрях там проблем.

# 506
Ако имаш интерес и ако не ти пречи че е на английски, прегледай канала в YouTube на Mindy Pelz, тя набляга доста на хормоните при жените и какво може да се направи за тях с подходящ режим на хранене. Различни неща препоръчва за различните периоди от месечния цикъл като храни и като интервали на хранене. За който има още цикъл де, иначе и за жени в менопауза има съвети. Тя последната ѝ книга мисля че е Menopausal Reset, иначе аз Fast Like a Girl довършвам от сума време. Повечето неща ги има във видеоклиповете, тя има и интересен подкаст също.
Книгите ги имам и двете в epub формат и на английски, ако ги иска някой. Има ги и в z-lib от там може и в различен файлов формат да се свалят.

# 507
Ехее страхотни сте. Искрено завид за волята на по Витоша❤
Котана Аз приемах рибелсус известно време. По спомен около 2 или 3 седмици. После се разболях от Covid. Хич не ми беше до него оправих се но не го започнах. Нямах никакви странични ефекти иначе. Но е индивидуално. Аз съм решила с храна и гимнастика да вкарвам всичко в норми. Като момичета са тук  те са живия пример , че това работи и то добре ❤

Tays страхотни снимки. Благодарим ❤

Шарпи да си изкарате страхотно на морето. Да хванете слънчева и топла серия дни ❤

Сега ще чета назад че пак сте изписали света 😃

# 508
  • София
Нати, ❤ следя с интерес постовете ти на тази тема. Проблема при мен е, че от 6 месеца не мога да хвана  какво се случва ( на 45 дни, после на 5- ти ден, после на 15-ти, или 25  дни плътно съм в цикъл) това последното ме принуди да взема мерки. Та аз нямам идея аджеба кое кога, освен другото нямам и предишните симптоми (болки в корем или натежали и болезнени гърди). Сега се надявам, щот от вчера съм без хормон малко да се нормализират нещата и да успея. Чела съм и за други доволни и съм убедена, че помага. С английския съм леко скарана, но който иска намира начин 😊

# 509
Благодаря ти за посрещането, Шарпи! ❤ обожавам и аз големи вълни и бурно море, но ти внимавай ❤.

Добре дошли на новите момичета 💐
Тук е страхотно
Херци, Нати честит имен ден момичета. Да сте здрави 🥂

Шарпи моля те душа не влизай на червен флаг. Много удавени тези дни. Знам че си от с плуването за разлика от мен. Ама недей.
Да пишеш пак ❤

Общи условия

Активация на акаунт