Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 76 010
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За новия Шанс О Фреш ЕДП. От днес обаче е с -20% намаление в Сефора.
Еее не изпускам го. Утре пътувам за Балчик.

# 361
Поръчай по телефона. Можеш и още сега.

# 362
Да, изпълва всичко. Това е чудовище и абсолютно неподходящ за покупка насляпо. Освен това е чисто мъжки. Груб е, но е много силен и на мъж стои добре. На жена не толкова.
Здравейте Денси, купих на сляпо Velvet Vanilla, страшен е, разкошен е. Благодаря за описанието в блога Ви. Всичко хубаво Ви желая.

# 363
Здравейте! Малко нахлувам в тази дългогодишна тема с няколко въпросчета, които не знам, доколко са умесни, но... Имате ли препоръки за поръчка на тестери, поради невъзможност за тестване на ароматите във физически магазини? Мнения за арабските парфюми и места за закупуване на истински, качествени такива, най-вече онлайн?

# 364
  • Melmak
Какво имате предвид под поръчка на тестери?

Можете да поръчате отливка от парфюм в някои фб групи, както и от старкорп. Аз лично съм поръчвала мостри и отливки от старкорп и съм доволна, хубав начин да се пробва един парфюм и да се прецени как седи на кожа, дали въобще ти допада.

# 365
Да, точно мостри. Благодаря за препоръката.

# 366
Здравейте! Някой знае ли каква е разликата между Nishane Tuberoza с надпис на опаковката Istanbul и Nishane Tuberoza - warszawa? Не можах да намеря отговор в интернет. И има ли прилика с Love Tuberose на Аmouage? А също и къде има discovery sets на марката? Благодаря предварително

# 367
Как намирате новият Jean Paul Gaultier
Gaultier Divine?! Пирамидата ми звучи добре, но имам чувството че няма да е нещо съвършено ново и непознато 🤨

# 368
Утре отивам да го взема от Дъглас и ще го пробвам. 🙃

# 369
Не виждам прилика между амуаж и Нишане, Амуаж е повече гардения и сметана плюс малко тамян в драйдауна, нишане е прасковена дъвка, доста мощна

# 370
Привет парфюмни момичета и момчета! Благодаря много за споделената информация за новата лимитка Шалимар Ирис. Макар че официалните дати на излизане са по-късно, парфюма се оказа зареден вече в бутика на Герлен тук (за това научих случайно в коментарите във фрагрантика). Това ме кара да мисля че ще го има и в бутиците на Герлен в Европа, реших да споделя. Нямам идея как стои въпросът с доставката но може да се обадите и да попитате. Аз успях са си поръчам бутилка по телефона (бутика не е в града в който живея) така че ако имате възможност може да звъннете и да попитате Flowers Hibiscus.

Дали получихте парфюма и, ако да, напишете впечатление. Благодаря!

# 371
  • Melmak
Как намирате новият Jean Paul Gaultier
Gaultier Divine?! Пирамидата ми звучи добре, но имам чувството че няма да е нещо съвършено ново и непознато 🤨

Вчера бях в мола да го мириша. Ами много ми хареса. Може би това е един от най-любимите ми вече парфюми на марката. Има нещо много секси в него, много нежно и привлекателно. Ако имах възможност да го купя, щях.

Разбира се, мирисах и новия Шанел. Не знам защо, но ми напомня на нещо от детството. Тази свежа и лека миризма ме върна някъде назад и не разбрах защо. Трайността му обаче е покъртително малка, на кожа издържа няколко часа.

# 372
hechicera_, много ме вдъхнови за Готие. Това ще е третият негов парфюм, който купувам на сляпо по описание, в предните два бях влюбена, очевидно и този път ще стане магията. Флаконът също е страхотно декадентски.

# 373
  • София

Разбира се, мирисах и новия Шанел. Не знам защо, но ми напомня на нещо от детството. Тази свежа и лека миризма ме върна някъде назад и не разбрах защо. Трайността му обаче е покъртително малка, на кожа издържа няколко часа.
И при мен така, имаше едни твърди захарни бонбони от детството ми, във формата на пънчета, нещо средно между мента и ванилия като аромат. Такава ми е асоциацията. Много е траен при мен, разкошен е и ще се купува определено.

# 374
  • Melmak
hechicera_, много ме вдъхнови за Готие. Това ще е третият негов парфюм, който купувам на сляпо по описание, в предните два бях влюбена, очевидно и този път ще стане магията. Флаконът също е страхотно декадентски.

Даа, аз също се впечатлих от флакона. Като цяло отидох в Сефора за едно друго нещо (грим), както и да видя новия Шанел. Ноо като видях Готие… влюбих се и в бутилчицата, и в аромата. Финансово съм възпрепятствана да се зарадвам с един такъв, иначе вече щях да съм го поръчала. 🧡

За Шанел… не се учудвам, че точно този не е моят. Рядко харесвам ароматите на Шанел, а точно Шансовете не са моите. Харесвам Allure и Noir.

Общи условия

Активация на акаунт