Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 74 985
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
При мен Coffee Addict издържа може би около 8-10 часа. Както многократно сме писали, трайността е нещо субективно и при отделните хора варира.

# 616
И смокинята и кафето при мен се усещаха за около 4-5 часа, шлейф само в началото. Смокинята е сладка и кремообразна, след 30 мин преминава в доста базова и остра хладна ванилия. Кафето ми ухае на нескафе 3 в 1,но бързо разпада до просто кафе, то сякаш е по нвтрайно. Хубави аромати, но наистина ухаят точно на храна, и лично на мен бързо ми омръзнаха поради тази причина, но аз харесвам парфюмни гурмета....

# 617
Здравейте, по-напред в темата имаше подобен въпрос и аз искам да ви помоля следното: Предстои ми почивка в средата на октомври на о. Крит и искам да си взема нов парфюм, който ще ми напомня за нея. Не искам да нося някой от наличните. Предложете ми, моля, аромат с който асоциирате дестинацията. Бюджет  до 150 лв.
аз бих си купила нещо там, от самото място

# 618
Предлагам за морска почивка

Много свеж аромат напомня много на Acqua di Sale Profumum Roma.

# 619
  • The Evergreen State
Денси честито Шалимарче Ирис!

Случайно попаднах на парфюма Фенти в мола, оказа се много хубав за моя нос, може би донякъде защото нямах никакви очаквания, селебрити парфюмите не са ме грабвали досега. Хубава изненада се оказа този парфюм.

# 620
В тази връзка да попитам понеже не ги следя така, както вие - Виктория Бекъм е пуснала някакъв парфюм, това първи ли е за нейния бранд или не? Стана ми любопитен.

# 621
До колкото знам тя и Дейвид Бекъм имаха парфюми наречени Intimately Beckham Man и Intimately Beckham for her, като последния е спрян от производство, а мъжката версия е налична.

Новите парфюми на Виктория Бекъм излизат под нейния бранд Victoria Beckham Beauty, 3 са. Имената им ми харесват Portofino 97, Suite 302 и San Ysidro Drive.

# 622
Денси честито Шалимарче Ирис!

Случайно попаднах на парфюма Фенти в мола, оказа се много хубав за моя нос, може би донякъде защото нямах никакви очаквания, селебрити парфюмите не са ме грабвали досега. Хубава изненада се оказа този парфюм.
Много благодаря!
Фенти парфюма искам откакто е излязъл, но 300 лв. няма да дам за него. Чакам то на по- прилична цена. Иначе е страхотно пачули, а аз харесвам и Риана.

# 623
Аз поръчах а сляпо новия Cafe Rose на Tom Ford - намерих го намален и грабнах. Надявам се да ми хареса Laughing

# 624
Може ли да ми предложите аромат подобен на Escentric Molecules 01+Patchouli,  много ми харесва тук пачулито, но е много нетрайно за моето обоняние
Тук е много различно за мен пачулито от Коромандел, Прада и Шанелското пачули

# 625
  • София
Аз поръчах а сляпо новия Cafe Rose на Tom Ford - намерих го намален и грабнах. Надявам се да ми хареса Laughing
Ако сте пробвали предишното издание от нишовата колекция на Том Форд, ето това: https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Cafe-Rose-15913.html не очаквайте същото, съвсем различен парфюм е.

# 626
Момичета , не мога да реша кой парфюм да взема- choco violet или roses vanillla на Mancera ?  Вторият го имах преди години и ми беше любим ,та сега съм в чуденка.

# 627
Вчера го пробвах. Доколкото помня старото, базата е същата, но на новия връхчето е по-свежо. Хубав розов аромат без да е нещо уау , като настроение позитивен. По -скоро ще ви хареса, особено ако сте розоман.

# 628
Ако сте пробвали предишното издание от нишовата колекция на Том Форд, ето това: https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Cafe-Rose-15913.html не очаквайте същото, съвсем различен парфюм е.
Благодаря и аз четох, че не е същия. За радост или не, не съм пробвала старата версия, така че напълно на сляпо, само според пирамидата, реших да рискувам.

Искаше ми се нещо ново, а в момента на радара ми е само Oud Nude на Guerlain. Цената му обаче не ми допада изобщо и реших, че ще го дебна и взема към края на годината, ако ми попадне намаление.

Chocolat_, генерално не съм розоман, но напоследък ми харесаха няколко парфюма с роза, така че реших да пробвам в тази посока малко аромати. Като цяло съм по-ориентирана към гурмета и не харесвам откровено цветни. Този ми се стори нещо по средата и реших да топна пръстче, още повече че е с роза, не с бели цветя. Smile

# 629
Тези Герлени рядко ги намалават за съжаление... В ибей се намират сплаш бутилки от по 10 мл. Аз си нося такава в чантата, че другата ми е много голяма за носене

Общи условия

Активация на акаунт