Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 74 158
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
На някои летища обаче все пак може да е проблем. На скоро някой из фейсбук се беше оплакал, но не помня детайлите.

# 661
Никога не съм имала проблем, но си броя нещата да са до литър. И по няколко 100ци съм носила.

# 662
Може да се носят до литър течност в ръчен багаж, ако са в индивидуални флакони до 100мл. Тоест може.

# 663
SoOud още ли може да се тестват в шоурума на Парфюм.бг?

# 664
Сдобих се с още едно шише аз. Гледам го тук от известно време на снимките на Dez Satisfied
Не точно на сляпо, имах го преди 10-тина години и помня, че ми беше свеж и ми харесваше. Дойде дне и съм много доволна, че си го взех. Става въпрос за старото добро Womanity на Mugler.

Cafe Rose пък започна да ми харесва още повече. Чак се чудя дали да не се помъча да намеря старата версия (може и да не ми се отвори парашута за цяло шише), но има няколко места, които предлагат отливки. Тъпото е, че ако ми хареса, а не открия цяло шише, много ще съм тъжна.

# 665
  • вкъщи
Влизам да благодаря за препоръката за Burberry blossom. Лятото го взех насляпо за без пари от make up. Стори ми се много безличен и сапунен, но сега есента е друга бира. Нежен, много траен и подходящ за офис и млади дами. Нищо уау, но се усеща цял ден и носи настроение.
Philipp Plein Plein Fatale някой има ли? Твърде евтин ми се вижда, има ли къде да се пробва?

# 666
Филип Плейн го има навсякъде. Дъглас, Сефора, където се сетиш. За мен е зимен, плътен, мирише ми на мед. Много траен и мирише наистина дамски, добър е. Дълго време го подминавах, но края на миналата зима го пробвах и веднага отнесох едни 30 мл. Сега чакам да стане студено и да го включа в ротацията. Заслужава си да го пробвате най малкото. Бутилката е кичозна, но вътре парфюмът е добър. Мисля че и други дами от форума го оцениха положително.

# 667
И аз се сдобих с 30мл на Plein fatale пролетта Simple Smile ама от парфюм.бг, че цената беше далеч по-приятна.
И аз много го харесах, усещам го точно като Лале, плътен, зимен, много нежен и топъл точно като за студените дни. Ама го подарих на майка ми, защото и тя много го хареса 😁

# 668
Получих днес 50 мл Chanel Allure EDT и съм (очаквано) разочарована. Не съвпада с олфактивните ми спомени и е един от многото "просто хубави" парфюми. В последните месеци само пробвам и нищо не радва носа ми. Парфюмната страст отива към логичен финал. Както от раз преди 15 г. спрях цигарите, така ще си оставя не повече от 6 бутилчета в шкафа и драмата ще свърши.

# 669
Аз от Алюр серията харесвам само парфюмните версии. Особено тази на Сенсуел. ЕДТ са ми някак слаби, разредени, недовършени...Но си е до лично усещане. По купувани мисля че са именно те. 🤔

# 670
  • Melmak
Имам allure edp и ми е много любим и завършен. Не съм запозната с едт.

# 671
Аз от Алюр серията харесвам само парфюмните версии. Особено тази на Сенсуел. ЕДТ са ми някак слаби, разредени, недовършени...Но си е до лично усещане. По купувани мисля че са именно те. 🤔
Стара пудра, абсолютно демоде, една идея по-добра версия на Инканто Салваторе Ферагамо.
Ще пътува към размените Шанел, за съжаление.
Ама така е, като сама не се слушам. Бях се заклела в бездънната си проклетия, че Шанел, Диор и Герлен НЯМА да сложа... откъде си въобразих, че ще ми хареса, след като пробвах Инара Суис Арабиан и прочетох колко били сходни с Алюр ЕДТ. Глупости! Три секунди в началото и дотам. Арабчето пък е толкова пластмасово след първите акорди, че се не трае, докато завие заблудено към Пантерата на Картие в ЕДТ вариант.
Ще фъскам наличните, докато пак не ме хванат лудите и не разкарам всичко без три.

# 672
  • by the sea
Здравейте, бих искала да се допитам и до вашето мнение защото се колебая какво да си сложа за едно излизане.
Ще излизам с група непознати по линия на друго хоби, ще бъдем в лежерна обстановка в бар на закрито.
Обмислям Grand Soir , French Leather, Idole и Mon Guerlain Florale.

ще се радвам да споделите мнение - смело Simple Smile

# 673
  • София
Скрит текст:
Здравейте, бих искала да се допитам и до вашето мнение защото се колебая какво да си сложа за едно излизане.
Ще излизам с група непознати по линия на друго хоби, ще бъдем

в лежерна обстановка в бар на закрито.
Обмислям Grand Soir , French Leather, Idole и Mon Guerlain Florale.

ще се радвам да споделите мнение - смело Simple Smile
French Leather

# 674
И аз съм за него. Разкош е. Вчера го носих.

Общи условия

Активация на акаунт