Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 33 718
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз за скорпион не мога да кажа,че са стиснати, имах един ухажор ,доста ларж беше.
За Рак сега ми се навърта един ,малко дава вид на пестелив ,хич не обичам.
На раците пестеливостта им е нааай-малкият проблем.

# 211
  • София
Стиснати са на емоции. Гледат в себе си по много себеотносен начин. Хубаво е да се грижиш за себе си, но има разлика с "гледкам се".
Примерно вчера излезнаха резултатите на моята половинка и той започна лекарство за едно нещо. Просто го регистрира и взе мерки. Разлика с водно - оуу, ама това ми е под граница, сълза. Ауу, ама какво ли ще стане. Ами, на много хора са им под граница много неща, вкл. на мен, не си специален, светът ще живее и без теб.

Само в пазвата си гледат, вкопчени в себе си.

# 212
  • София
Нали съм ви разказвала за шефа ми скорпион, колегите ми овен, телец и лъв.
Имам нов колега - козирог, отново около 50.
ШС гръмна.

# 213
  • София
Говори само за себе си, и 5-те зодии са егоцентрични. Joy
А на скорпиона - че всички ще умрем.

# 214
ШС гръмна.
Това  само мъже ли?

# 215
  • Тра-ла-ла
И от изброените зодии колеги - кой е успял да се наложи като по-по-най?! 😁

Dicewithoutnumbers, ще е интересно да ги опишеш с няколко думи.

# 216
Залагам на скорпион.

# 217
И аз.
Единият ни главен шеф е Скорпи (имаме няколко). Луди и щастливи ни прави екипа, а ние сме все огън, сиреч его, повечето. Smile

# 218
  • Тра-ла-ла
Представям си ада и казан с бълбукаща лава. А шефът Скорпион с ехидна усмивка боцва и разбърква с тризъбеца в този казан Joy
Скрит текст:

# 219
  • София
ШС гръмна.
Това  само мъже ли?
Само мъже Joy Scream

Шефът ми в общи линии няма бегла представа с какво се занимаваме! Ама никаква идея няма, ако щете вярвайте! Laughing
Иска да бъде шеф, но изобщо не му се получава, защото няма идея какво ни говори.
Аз единствена го контрирам, когато вдига джабъл. Другите мълчат. Веднъж си позволи да ми повиши тон и да ми държи сметка за нещо, което никак не е моя грижа, после ме заобикаляше с месеци, сега е много предпазлив в мое присъствие. Знам за два скандала, докато съм била в отпуск или болничен.
Говоря му пряко, без да жаля чувствата му.

Овенът е стиснат, в началото ни беше много сложно, защото го играеше Аз това дето го правя и Господ не може, но за зла беда изпадна в състояние да е постоянно в болничен, поех голяма, да не кажа почти всичко, част от работата му, шефът ми скачаше Ама трябва това, трябва онова, драми скорпионски. 3 изречения му казах и започна Ама аз се тревожа как ще стане, нам си кво.

Телецът е единственият, който се държи професионално, има работа - върши се. Има си лошите дни и настроения, но не си го изкарва на другите в офиса.

Лъвът е НЯМА такова мрънкало, хора, идва ми да го набия понякога. Иначе ни върви лафът, майтапи, работа де върши. Нооооооо като влезе в серия, да не си около него!

Козирогът - още ми е много непознат, от 2 месеца е при мас, като цяло е странен, но не знам дали е защото не е в ред с главата или просто няма опит с такива "офисни" скучни подробности.
Имахме си 2 приказки напреко, че ми спореше, че нещо си нямало как да е така, нямало логика. Обясних, че не го определям аз, така са го решили производителите! Стигаме до Второ предупреждение. Satisfied

Хич не им мълча. Защото имам претенциите, че си върша съвестно работата, ако не зная - винаги питам. Няма да позволя да ми се разхождат по главата и да кипи безсмислен труд.

Като цяло и общо взето се работи спокойно и мога да разчитам, но много ми идват настроенията им понякога.

# 220
Сега кажи и ти каква зодия си Kissing Heart, защото споделеното е от твоя гледан точка, но напълно вярвам, че си ги описала много вярно тез мАже!

# 221
  • София
Рейче, не го очаквах от теб точно Joy . Овен съм.

# 222
Аз знам, знам, но заради другите питах Grinning

# 223
Всички овни , които познавам са много амбициозни и работоспособни, обичат да се трудят и да се раздават , но и си гледат интереса т.е. никой не може да им се качи на главата или да ги отклони от поставената цел .

# 224
Чия справедливост? - вселенската или справедливостта на Телеца?😀

Имах една колежка -Телец с луна в Скорпион. Обичаше да назидава, да дебне😅 и да прави забележки там, където не й е работа. На моменти се държеше гадно с мен, поне според моите разбирания.
В интерес на истината, една частица в мен я съжаляваше, че не работи по призванието си, а именно - надзирател в затвор, а трябва да премине през този живот с напълно грешно амплоа..

Да не прозвучи като хейт, аз специално нея я харесвах.😀
Това е по Луна, не по Слънце. Повечето съвременни астролози казват, че слънчевия знак е задачата на човека, т.е. към какви качества трябва да се стремиш. Тук говорим за високата вибрация на знака, което си е доста работа Simple Smile
Свекървата на сестра ми е Телец и, ако мога да я опиша с една дума, е - уют. Високата вибрация на жена Телец е нещо прекрасно. Но свекървата е на 70 години. Колежката, която описах, е на 49 г. Но кой знае, нали казват, че човек се учил цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт