Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 33 720
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А, да, между другото, този е от "красивите мъже". В смисъл, като тв водещ почти. И мен не ме привличат такива.

# 256
Да ви попитам освен за февруарските водолеи и аз. Мнения? Аз съм с един такъв, надълго и нашироко има за разказване, но външни мнения бих искала да видя?😁

# 257
  • Тра-ла-ла
Има отделни теми за всяка зодия мъже, ако ви се гмурка в дълбокия океан с информация. Smiley

# 258
Ние така отговаряхме в лексиконите на въпроса - "Какви момчета харесваш?" - "Високи, с тъмна коса и сини очи."  -
И аз такива си пожелавах, ама и с тъмни очи. Обаче съдбата ми плесна шамара с рус и пъстроок. По-късно установих, че черното окосмяване на неепилиращите се всъщност ме отблъсква.
Една година преди това се мъчих с Риба. Ми, адски мъки си бяха. Направо ми смаза позитивизма този депресар, така че нищо хубаво не ми идва да кажа за тях. В топ 3 ми е за най-омразни.

# 259
T.valcheva, от опит, ти казвам, не се лъжи с телец. Няма да се получи и със земните.Същата стипца, като рака, ама лишен и от емоции.Освен, какво да яде. Стиснати до безумие. Това му е живота
На нас ( огнените ) ни трябват широкоскроени мъже, даващи и показващи си цялата любов и признателност.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 16:39 от happy doc

# 260
Чак стиснати ? Суетни са , държат и жената да е представителна .

# 261
  • София
Кой, Телците ли? Още два гласа за стиснати!

Евентуално, ако искат да се покажат пред другите хора, могат да направят някакъв жест на по-висока стойност за жена си.

# 262
T.valcheva, от опит, ти казвам, не се лъжи с телец. Няма да се получи и със земните.Същата стипца, като рака, ама лишен и от емоции.Освен, какво да яде. Стиснати до безумие. Това му е живота
На нас ( огнените ) ни трябват широкоскроени мъже, даващи и показващи си цялата любов и признателност.
Happy doc, а имаш ли наблюдение над мъжки екземпляри от твоята порода?
Струва ми се, че хич не им е важно показване на любов. Признателност и възхищение - по-скоро да.

# 263
Напълно съм съгласна с теб! А кои зодии са представители на това описание? Овен? Стрелец? Скорпион? Козирог много ме впечатлява ... маниери, елегантност, сериозността, в същото време насаме са страсти, вътрешно горят. Водолей са много интелигенти, различни като разговори, макар и малко хладни да ми идват като темперамент.
Рак е най-инфантилната, да сме по темата. 😅 А най-гадно е, когато голяма жена попадне при дете, макар и в тяло на мъж с мускули.

# 264
Мъжете лъвове, ако им влезеш под кожата ще те носят на ръце. За съжаление на нас не ни се получи, защото сцената и прожекторите са едни, и няма как да се раздели,а съревнованието кой да е отгоре е голямо. Неуписуема страст и погубваща ревност. Но с подходящата жена, която го зачита и гали Егото са прекрасни любовници и сериозни партньори.
Мои две приятелки, едната близнак, другата овен си паснаха много години.

T.valcheva за мен най- добрия избор и до днес е Водолей. Инфантилни на моменти, непредсказуеми, не толкова амбициозни, колкото нас, но предани, грижовни, обичащи и показващи си любовта постоянно, по всякакъв начин. Пък, нали за нас, това е най- важното.

# 265
  • София
Да, малко е противоречиво.
Хем го загледала, хем после оплешивял смешко.

# 266
  • София
Плешивост, крив нос, дори корем, може да не са минуси, ако притежателят им не е с претенции до небесата.

# 267
Плешивост, крив нос, дори корем, може да не са минуси, ако притежателят им не е с претенции до небесата.
Бих допълнила, че човек свиква с всякакви недостатъци във външния вид, ако получава внимание, отношение и загриженост.

# 268
Никога не съм виждала голям или крив нос като недостатъг за мъж, с косми, без косми... по никакъв начин не може да ми промени това емоциите, желанието и чувствата. За мен всичко това е някакъв вид мода, тренд... как хората преди години са се привличали дори с косми под мишниците жените, също без да спортуват, да имат плочки и т.н.?  Хиляди пъти предпочитам един истински човек, който знае как да ме обича и самият той знае как да поиска нещо, има мъжка енергия, дори повече привлича тази първичност у мъжа, грубоватост във външния вид, отколкото някакви лъскави, манекенски мъже. Вече някои мъже си правели операция на носа... очаквам скоро и устните си да започнат да надуват.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 14:34 от T.Valcheva

# 269
Аз мъж , който ще стои повече от мен пред огледалото не искам😉

Общи условия

Активация на акаунт