Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 33 190
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Ужас, а аз вече няколко години съм с близнак и много си го харесвам хъхъхъ, лъв съм.

# 376
Точно защото си Лъв си го харесваш. Радвай се, не се връзвай. Темата е такава, че все някой не харесва дадена зодия

# 377
Благодаря ти, Г-жа Рамацоти! Kissing Heart
След 23 години с водолей имам чувството, че всяка друга зодия ще я харесам (мисля, че само рак мУж не бих харесала за сериозна връзка, но това е предимно от четенето тук хъхъхъ).

# 378
Е то Рак е някакво Божие наказание Joy Въпреки, че и тях се намира кой да ги вземе. Стига да са по-кротки жени…

# 379
Трябваше да чета темата просто по-рано ... защото не бих казала нищо лошо за никой бивш, може да сме се разминали, но не означава, че са лоши хора или лоши партньори. Освен за мъж рак... наистина явно е божие наказание, обобщено най-точно с една дума. Трябва да премисля къде сгреших, че привлякох такъв тип мъж на тази възраст, а дори в училище по-сериозни, адекватни и дълбоки хора съм срещала.
Колкото и да са кротки жени, нали и те са хора с емоционални нужди. Той ще иска тя да му седи на пета и да се съобразява с ежедневните му емоционални поведенчески състояния. Ако и тя има някакви нужди горко й, ще й го изкарва през носа, докато се почувства виновна. Мъж рак е кошмар, трябва да го срещнеш в училище, за да може после да оцениш правилно кога един мъж е зрял.

# 380
Защо в последните страници решихте да заклеймите Рак като най-гадна зодия за мъж? Аз много се разбирам с тях, може би защото Луната ми е в Рак. Но не съм имала гадже/мъж, а само приятели и близки познати
За мен доста други зодии са далече по-отровни от Рак.

# 381
Защо в последните страници решихте да заклеймите Рак като най-гадна зодия за мъж? Аз много се разбирам с тях, може би защото Луната ми е в Рак. Но не съм имала гадже/мъж, а само приятели и близки познати
За мен доста други зодии са далече по-отровни от Рак.
Вероятно,щото не ти е бил вкъщи, затова.
Но, ще допълня, че все пак хората си пасват по стихии, асценденти, и куп други неща, и ако за мен водните и земните са непоносими , то те помежду си могат да се разбират чудесно.

# 382
О, да, голяма разлика между приятелство, колеги, мъж и жена рак... и аз имам познати, колеги рак и са нормални хора, с които обядвам, разбираме се, работим заедно и са добри хора.  НО покрай този видях, че има огромна разлика какво говори и какво после прави пред мен, и как се държи. Има жени, които имат някакъв познат, когото смятат за много мил и добър човек, чудят се защо такова момче е само, но вероятно поведението му пред хората и приятелите няма общо на това с партньора. Този обичаше деца, викам си не може да не е добър човек..

# 383
Аз също се разбирам с Раци, имам в близкото си обкръжение няколко. Но жена на такъв не бих била. Ако има по-голям манипулатор от Рака искам да ме запознаете с него.

# 384
Близнак не познаваш ли? Според мен той е много, много голям манипулатор.

# 385
  • София
Близнаците, които аз познавам, нямам капацитета за това.
Няма ли някаква класация за нарцисистите и зодиите ( има такава за серийните убийци) ? Готова съм да се обзаложа, че рака ще я оглавява, следван може би от скорпиона.

# 386
  • София
И аз мисля, че Близнаците нямат капацитет за манипулиране. Понеже съм Дева, някак много се отпускат пред мен и си казват всичко, и лошите страни си показват бързо. Тъй че даже нямам време да се очаровам.

# 387
Има ли по- големи нарциси от Лъв (жени и мъже) и Везни?
О, явно не познавате умни Близнаци. Много умни

# 388
# 389
  • София
Близнаци познавам средна “умност, но много хаотични и също много глупави. Много умни - не.

Написала съм нарцисисти, иначе съм съгласна, че лъвовете са най- самовлюбени.

https://native4native.com/Narcisyt-i-Narcisistyt-blog-104.html

Общи условия

Активация на акаунт