"ДЕКЕМВРИйското човече е на месец вече"

• 17 534
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Hug!
Моите маймунки заспаха и двете и аз веднага се възползвам! Grinning Времето никога не стига Sad!
Относно запека- поне при нас /и Теа и Лора/ кърменето никога не е водило до запек!По-скоро децата хранени  с АМ имат трудности//...децата на кърма могат да достигнат до 6-7 изхождания на ден при нормално хранене...
НЕВМЕНТЕ,
кърмене му е майката за отслабването!Аз с Теа отслабнах страшно много без диети- трябва ти само едно ревливо бебе и бягане неспир:)...а сега сериозно- наистина при жените които кърмят килограмите по-бързо се стопяват- особено тези около талията!
относно секса newsm78 и ние вече няколко пъти практикувахме- няма проблеми от гинеколкогична гледна точка, но аз се чувствам толкова уморена от денонощното гледане да двете деца, че честно казано не ми остават сили, а и желанието не е се е върнало съвсем...направо сме като баба и дядо- позакърнели са ни мускулите Joy

# 196
  • Варна
Ники , изпотявали се дришльото? при нас от това са пъпчиците Rolling Eyes
на мен тез течове ту ми спират ту пак тръгват  newsm78
АГ-то ми каза че съм имала още един съсирек .като падне и той щяло всичко да свърши.
и той май падна вчера  Thinking ама пак имам някакво нещо дето ми мокри newsm78
мъж ми хич не го плашат тея неща явно  Joy а и то след баня съм чистичка (за неопределено време  Rolling Eyes)

Лора още е зле с нослето,снощи много ме уплаши , днес ни изписаха Коларгол, дано помогне че вече ми писна а и двете се измъчихме  Confused

# 197
Здравейте,
Тъкмо се връщаме от чичо доктор - ортопед Драганов. Освен че е здрава каза още, че мацката ни имала много хубаво дупе  smile3508 и таткото да му мисли като станела на 10 години smile3511 - до към 16 така, после вече щял да претръпне. smile3514  Изказа се против всякакви средства за прохождане - проходилки, бънжита, каишки, кошари за игра и т.н. (освен кенгуро и слинг, които били полезни  sling ).
Освен това като тръгне да прохожда, аз да съм подготвена с успокоителни  ku-ku
Голям шегаджия тоя доктор, иначе съвсем сериозно съм доволна от него, прегледа я внимателно и ни отдели много време като надълго и нашироко ни обяснява какво да правим и какво да не правим - с 2 думи да не я насилваме да сяда, да ходи и т.н. а сама когато е готова. Пълзенето много било полезно и да не я ограничаваме по цял ден в кошарата 1crib , защото кошарите били за овцете.  rotfImbo

# 198
Мерси на всички, съпричастни към нашите "акени" проблеми Hug за съветите Peace...
От днес минахме на Дуфалак и засега след акане последно с термометъра сутринта, резултата е на 2 пъти само зацапан памперс.... newsm78
Ох, гледам почти всички дохранвате или поне контролирате колко ядат бебоците, а аз се правя на "майка - героиня - кърмачка" и карам само на кърма.....
Лошото е , че тези два дни си усещам гърдите меки и незнам какво да правя......хем не искам да включвам адаптирано, хем не ща да ми гладува детето ... / аз като го дигам, хич не ми изглежда недохранен - напротив, ама знам ли  newsm78/...Днес , пък обратно - цомби като бомби bombs....две фанели смених през нощта мокри!

При Драганов сме утре и ние, стискайте палци младежа да не е унаследил майка си  Praynig

А за секса, хич и не си го помисляйте ,кърмещите майки Naughty Naughty Naughty.....такова млекоизтичане пада, че рискувате на детето дажбата, отделно конфузността на ситуацията, в която таткото изпада питайки се нахранен или на  (..на..на) трябва да очаква да бъде.... Joy hahaha

# 199
  • Варна
Някой беше споменал че е ползвал Коларгол за хремичката на бебето, я кажете имаше ли ефект? преди час и сложих на Лора ама още хърка  Sad а педито каза ч еимало подсушаващ ефект. аз подсушаващ разбирам като Ксилометазолин - слагаш и след 1-2 мин няма никой  Sunglasses
ама не става за бебета май  Thinking

# 200
Е тая тема определено е посветена на акането и секса  Joy И аз да я изкоментирам, ние почти сме на АМ - Фризолак и акаме редовно, пу-пу-пу, в началото почти на всеки памперс, сега 2-3 пъти на ден. А за секса  newsm78 какво беше т'ва? Аз от доста време се изчистих, но вечер с мъжо си лягаме с децата и още не сме се метнали  Wink Както обича да цитира една песен на Ъпсурд - "... от фервуари не съм ....", че и той кадето  февруари там и март  Mr. Green
shrew , Ники честито ви 40 дни на юнаците, да са ви здрави и засмяни   bouquet
Vergy единствено Коларгол можеш да слагаш от капките за нос - чак за минути да подейства не мисля  Thinking имат ефект, но трябва да капнеш поне няколко пъти. Стискам палци да се оправи Лора  Praynig

# 201
Здравеите моми4ета,
Не сам се вклю4вала от от има-ниама 7 месеца.............но когато имам време ви 4ета.  Много ви се радвам и на вас и на страхотните бебоци......да  са ви здрави и големи да пораснат!         
Моето бебе се роди на 25. 12  -  ( термина ми беше на 16.12. ама бебо беше решил да 4ака до Коледа и това е. )  3300., 52 см
Казва се Никола.

# 202
  • СОФИЯ
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,НИКОГА НЕ СЪМ ПИСАЛА,НО ВИ ЧЕТА МНОГО ЧЕСТО. АЗ РОДИХ НА 27.12 МОМИЧЕНЦЕ В ШЕЙНОВО ,КАЗВА СЕ ЙОАНА. С НЯКОЙ ОТ ВАС СМЕ БИЛИ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ТАМ. НАИСТИНА ИМА КАКВО ДА СЕ НАУЧИ ОТ ВАС,КОГАТО НЕЩО МЕ ПРИТЕСНЯВА С МАЛКАТА СЕ УСПОКОЯВАМ КАТО ВИ ЧЕТЕ ЗАЩОТО РАЗБИРАМ,ЧЕ Е НОРМАЛНО.ЗА НАПРЕД ЩЕ ПИША ПО ЧЕСТО И СЕ НАДЯВАМ ДА МЕ ПРИЕМЕТЕ КЪМ ГРУПИЧКАТА ВИ.

# 203
Абе реших аз да се правя на срамежлива ама я Гергано дай малко по-съпричастно! То смазка требе ама немаааааа. То сексането наистина хубава работа! Спомняме си как се правеше още откакто малкия беше на 35 дни. Ама смазката идвала чак като ти дойде ... пък докато кърмиш може и изобщо да не ти дойде. Ама леко, бавно и нежно и то вземи че стане по-влажно и ... айде имате си фантазия за нататък! Питах аз - разширила ли съм се не съм ли ...  Embarassed па мъж ми рекна че още му било рано за коментари  Tired Явно и той чака смазката. Иначе първият път и мен ме беше много страх! По-зле от както бях девствена!
Никола яде всеки път различно! Понякога даже само 60 гр и аз почти изпадам в истерия че нищо не е ял! Иначе варира в цялата гама от 100 до 180 на ядене и всеки път различно! Даже сега се е позакрепил на 80-90 гр на ядене, което на мен ми се струва малко, но пък нощем пак ми се буди на по 3 часа ...

# 204
Добре дошли при нас на Didda и Stasii!
 newsm51
Момичета някоя от вас пиеше Ricinius communis 5 CH. Можете ли да ми кажете каква е схемата на приемане?
Иначе Ива още не е акала - много време стана и тази вечер ще и слагаме глицеринова свещичка

# 205
..Пак съм аз... smile3534
Някой беше споменал че е ползвал Коларгол за хремичката на бебето, я кажете имаше ли ефект? преди час и сложих на Лора ама още хърка  Sad а педито каза ч еимало подсушаващ ефект. аз подсушаващ разбирам като Ксилометазолин - слагаш и след 1-2 мин няма никой  Sunglasses
ама не става за бебета май  Thinking

ползвах коларгол и да ти кажа съм доволна...но не стана от един път...поне ден два,три....знам ли newsm78...дано и минат по бързо на бебка Praynig.....малко стават като прасенца в муцунките ама има ефект newsm10
Ох, гледам почти всички дохранвате или поне контролирате колко ядат бебоците, а аз се правя на "майка - героиня - кърмачка" и карам само на кърма.....
Лошото е , че тези два дни си усещам гърдите меки и незнам какво да правя......хем не искам да включвам адаптирано, хем не ща да ми гладува детето ... / аз като го дигам, хич не ми изглежда недохранен - напротив, ама знам ли  newsm78/...Днес , пък обратно - цомби като бомби bombs....две фанели смених през нощта мокри!
Magesta ние сме същите....аз не зная въобще по колко изяжда....и понякога са ми също меки и моите гърди ,а друг път са мама- мия bombs....но пък бебка нито плаче че е гладна,ака си нормално....и наддаваме...ама знам ли newsm78...предполагам че на втората консултация ще разбереме Wink
та така.....а за другата тема...дано скоро ни огрее и нас luvbed
ivi2000 с моята спяща красавица как да отслабна кърмейки....тя яде 5-10 мин и после нани... пу пу пу да не и уроки....ама с тоя рейим нявма да стане май newsm47
айде пак чао за сега и целувки на бебоците lovekiss

# 206
  • Варна
добре дошли мамета  Hug

ох дано помогнат тея капки Praynig

SilverStar аз писах за рицина - казаха ми 3х3 или 2х5 или 3 преди кърмене.
аз пробвах 3 преди кърмене ама ефект не виждам, даже обратното и смятам да говоря с хомеопат по въпроса  Thinking

гер4е аз определено се чувствам по-тясна  Shocked,сигурно заради липсата на смазка, или мъж ми е пораснал  Joy

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 18:58 от Virginity

# 207

Забравих да ви снимам вчера питката, та ви пращам една, която съм правила преди година, е - сега ми стана още по-хубава, ама не я снимах. Страшна стана. Пуснах и една наша снимка с Ели от вчера в албумчето ни с бебетата.
Малката издържа геройски на всички хора, звуци и миризми! Дори я гаджосахме с един юнак на 3 месеца!
kriss`, много ме трогваш - мерси много...
magesta, твоят Жужи страхотно се усмихва, явно ще е забавно хлапе!! Пу пу пу Party
pontes, оправи ли се вече?
Klemy, дано това е било последното ви влизане в болница с децата, само да сте здрави вече!

# 208
Абе реших аз да се правя на срамежлива ама я Гергано дай малко по-съпричастно! То смазка требе ама немаааааа. То сексането наистина хубава работа! ......................
Ама леко, бавно и нежно и то вземи че стане по-влажно и ... айде имате си фантазия за нататък! Питах аз - разширила ли съм се не съм ли ...  Embarassed па мъж ми рекна че още му било рано за коментари  Tired Явно и той чака смазката. Иначе първият път и мен ме беше много страх! По-зле от както бях девствена!
...........

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Вярно тази тема мина под знака на мераците за секс, бебешките изпражнения, коликите и дохранването Wink
То майтап, ама човек се учи докато е жив / визирам смазката... а аз си мислех, че нещо вече съм се повредила и секса остава само спомен от предишното ми съществуване.../ Embarassed.......... Wink

Добре дошли на всички нови мами welcome   Hands Clap  Hands Clap, само да не оставят с лошо впечатление  - ние по принцип не сме такива Rolling Eyes Party и не говорим само за сексуване...., тука напоследък  нещо взехме , че отпуснахме края, ама то е от времето bowuu
Nikki_Ivanova, ако продължаваме в този дух  предлагам следващата ни тема да бъде :
"Декемврийчето расте, а на мама вече и се ще ! "  Sunglasses Wink
Sarra, можеш да се радваш, за това колко много малката прилича на тебе......а аз толкова вярвах, че момичетата приличали на бащите си , а синовете на майките си.....
.... да ама не  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!!! Моето момче например си прилича на таткото и това си е !
Щерка ти пък на тебе  Hug... Не  е честно  Flutter Laughing
Ей, и аз най сетне разгледах подробно всички снимки от албума, м - да......... и сме си набелязали няколко моми вече
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама са тайна, да не се активизира конкуренцията! smile3534

# 209
Еййй, и аз цяла нощ  не съм спала да мисля как да включим патилата на Понтеса в името на следващатата тема, примерно:  "ДЕКЕМВРИйката по секса се увлече, някои сецнаха се вече" smile3532

Общи условия

Активация на акаунт