"ДЕКЕМВРИйското човече е на месец вече"

• 17 529
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Betty L., на инструкциите пише че е за деца с тегло до 18 кг. Като се сложи в най-легнало положение мисля че достатъчно ляга, защото не е точно седнал, както в шезлонга е. Като за начало ще го ползваме за ходене на консултация, което е на 10 мин път пеш, но в студа не става с бебе, а такситата не винаги се навиват. Няма да прекарва много време вътре и мисля, че няма да има проблем.
Кога сте обсъждали по-обстойно Пентаксин? Иска ми се да разгледам и вашите мнения. Това, което намерих в нета не ми хареса особено.
Наща чурка си ходи на където си иска! Със собствено мнение си е Simple Smile Никога не съм се замисляла как да я вдигам или свалям. Мисля че естественото и положение е най-доброто възможно.
Ние днес подадохме документи за 200те лева. Явно във всеки град е различно.

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 19:20 от ger4e

# 241
Хм, нито ходих лично, нито поискаха да остане акта за раждане а и по сметка ще ги платят и то не по нова.  newsm78. аз пък имам въпрос за болничните че не мога да намеря къде бяхте говорили преди за това тъй че сори - сега когато ще се изплащат по банков път от НОИ кой по-точно трябва да ми види документите  newsm78 и може ли по-стара карта или пак нова трябва ау ще му се невиди и държава  Crazy.
Относно държането на ръце - ами не искам да разглезвам бебчо, но ми се струва, че засега детенцето плачка винаги с причина, самия факт че може дълго да си стои самичък  Heart Eyes. мисля че е рано за разглезване а и ние тепърва се учим да откликваме на техните повиквания така че няма лошо да се пробваме си мисля.
да ви се оплача имаме си лепка на челцето много е упорита пущината и ни прави много жални  Rolling Eyes. мажем с масчица и доктора каза едно лекарство с Л ама го забравих точно.

# 242
 Virginity благодаря за инфото, ок  Simple Smile  ina_nk благодаря и на вашето беб4е 4естито!   bouquet

Днес бяхме на преглед, бебо Кристиян е порастнал, сега е 4,490 кг. и лекарката каза,4е е мн. добре, добре се храни (пу пу пу). Засега сме само на кърма. Дано да има и по-нататък Praynig да има да папка беб4о  Peace Heart Eyes Др. седмица май ще сме на имунизация.

# 243
Четох в книгата на д-р Спок, че кърмачета над 4кг спокойно могат да минат на 4часов режим  , а също и без нощно хранене! От два дена се опитвам, но Влади на 3,5 час вече плаче и иска да яде! Последно го кърмя в 10, той се събужда към 3-давам малко вода и бибата и той заспива-така до първото му сутришно хранене в 6ч. Така нощно време се събират 8ч. без да яде-струва ми се много! Вие как процедирате.
 Между другото вече ядем сок от моркови /натурално, прясно изцеден/ и то с лъжичка!
 Искам да си сложа снимка на Влади като аватар но нещо не мога! Някой ще може ли да ми помогне?

# 244
Здравейте,
Много съм тъжна Cry   Вчера ходихме пир д-р Райков - ортопеда и се оказа, че моята Вела има плитка ябълка на тазобедрената става на едното краче и сега трябва да и слагам едни специални гащи, които й държат краката отворени - а само като се опитам и настава неистов рев  Cry  Тя реве и аз с нея и ги махам  Cry  Просто не знам какво да правя, сигурно ще отида и при д-р Балев да видим дали ще потвърди Cry Имала ли е някоя от вас подобен проблем, направо ще се побъркам   Cry

# 245
Di, не ги махай тези гащички, те са само за доброто на детето. Наши приятели с първото си дете са имали такъв проблем и даже са били с каиши, било много жално ама да видиш какви крачета има сега щерката им  Grinning. Само ти изглеждат кофти, бъди сигурна, и ние слагаме профилактични и Кристиян изглежда като жабче и си мисля че го мъча ама не е така  Naughty. Всичко ще бъде наред, прави каквото ти казват докторите  Hug

# 246
Момичета, имам температура. 37.2 само, но е гадно. Четох в кърмаческия, че е добре да продължа да кърмя. Също така и кашлям и гърлото ме дразни. Ех, да му се невиди! Тъкмо си мислех, че поне ние с бебка няма да се разболеем, но поне дано тя устои!

# 247
Здравейте мамита, нямах комп. един месец и много ми липсвахте, свикнала бях да ви чета всеки ден,сега вече съм на линия и едва смогнах да ви изчета.Ние сме добре от време на време ни хващат много гадни колики, но минават.Още се кърмим и ще се захранваме чак след 6-я месец.Приятна вечер на всички.

# 248
  • София
За Пентаксима - нашата педиатърка ни обясни, че ваксината е петвалентна срещу туберкулоза, дифтерия, коклюш, полиомиелит и бактериален менингит - няма странични реакции като висока температура и гърчове за разлика от българската. Ние ще я купим - имаме лош опит с българската с баткото.

А пишлетата при момченцата - както и да ги поставите те пак надолу отиват!

# 249
  • Варна
уф почнаха да ме наболяват яйцата днес, може би ще ми идва Tired
а още имам някакви течове! ама те май са от раничката на шийката, не от лохиите  Thinking
някой оцветен има ли вече?

да ви се похвалим - носим дрешки за 3м  Flutter (поне тези на AZIZ ни стават) тати ни измери с ролетката  Joy 57см....педито какво мери....не знам newsm78

# 250
  • София
Момичета, моля ви споделете колко градуса поддържате температурата където седят бебчетата ви и колко ги обличате?  newsm78
Нещо май много на топло я държа мойта маймунка - 23-24 градуса става даже като ни огрее слънцето по обед, а я обличам с боди, гащеризон и терлъчки. И пак на толкова градуси спи. Направо незнам вече с тези градуси, само с термометъра си ходя и проверявам  ooooh!
di_ , добре е да се посъветваш и с друг ортопед, и дано всичко да е наред и бързо да се оправяте  Praynig

# 251
Ооо аз държа мойта мишка на 25 до 27 градуса и я обличам с боди и ританки, върху евентуално някоя блузка и така.. имаме като вашето боди дето е на снимката със многото копчета /то ми е любимото Simple Smile
di_, стискам палци да се окаже некадърен ортопед.
Virginity, аз чакам да се оцветя но още нищооо, а като четох в кърмаческия може доста да се проточи чакането.

# 252
  • София
Ооо аз държа мойта мишка на 25 до 27 градуса
хм, доста градуси са това, а си мислех че аз я държа на много топло  Rolling Eyes

# 253
Ние през деня сме на 22-23, а само за къпането затопляме към 24-25 градуса!Лори я обличам с боди, чорапки и гащеризон;кака Теа ходи по-гола -по боди и чорапогащник при същата температура  newsm78

# 254
Ние през деня сме на 22-23, а само за къпането затопляме към 24-25 градуса!
И ние сме така. Ивайла е с боди с дълъг ръкав, гащеризон и термо чорапки. Спи завита с едно мноооого тънко одеалце, а прословутото испанско одеало го използваме само за разходки  Confused
Днес бяхме на имунизация, попитах за коментирания от вас Пентаксим, но нещо много уклончиво ми отговори педката ни Thinking, какво ще ме посъветвате да го търся и купувам ли? newsm78. Иначе на мама сланинката е наддала пак доста и вече сме 5 кг  Sick

Общи условия

Активация на акаунт