"ДЕКЕМВРИйското човече е на месец вече"

• 17 523
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
ние сме на 23о с памучно боди с дълъг ръкав, ританки и терлички и се завиваме с чувалче-одеалце от полар или с памучното одеало на АЗИЗ (със заека онова)Hug
подариха ни мн сладки дрешки, трябва да направим едно модно ревю тея дни  Mr. Green

# 256
Пиша по едно никое време, полузаспала ама ниама как.. ooooh!.........опитвам се моя лакомник да го откажа от нощното хранене пък ще видим (яде в 1, после в 4, и в 7)   и сега в 4 му дадох само малко вода засега заспа..... с едната ръка го подрусквам с другата пиша,.....да минава по бързо времето.  дано ударжи пона до 6.

# 257
и ние сме така, в същите часове се буди, но аз не смея още да го отказвам, че ми се струва малък
един час яде-първо кърмя после дохранвам и после на ръчички 40 мин. докато се уригнем и заспим и то дошло следващото хранене - така сме 24 часа без почивка
дано скоро си промени режима,че сънят не ми достига

# 258
  • Düsseldorf
Добро утро!  Wink
Ние денем стоим на 20-21 градуса, нощем понякога пада дори до 19... Обличаме се с боди, тънки ританки и гащеризон, когато спим сме завити с второ одеалце... Само като се къпем стопляме до 24! И не сме имали проблеми, мисля така да продължавам, да не се изнежва прекалено.

# 259
 alex_shu и ние сме така  Simple Smile

# 260
Аз вчера се оциклих, гадината дойде с пълни сили, сутринта ми припомни за болките и мъките всеки месец  Confused Така се надявах да се забави.......по принцип имам болезнен МЦ, но това днешното направо ме изуми, не можах да си извадя детенцето от леглото да го нахраня  Sad Днес трябваше да съм на вагинална ехография ама такава кървяща никъде не отивам......нищо, че лекаря ми три сол на главата.

Ние поддържаме 21-23С, но при нас има и слънце в изобилие. Обличам го с боди с къс или дълъг ръкав, отгоре зависи, гащеризони, дънки, джинси, панталони, блузки, суитчери.......малко съм хахо, преобличам детето по цял ден, че с толкова дрехи гледам поне по веднъж да му ги облека. Отгоря му мятам олекотената завивка или одялце. Като го къпя температурата в банята е 25-26С, водата стриктно 37С. Не искам детето да стане като мен, гледали са ме на голяма жега......аз умирам от студ, а на малкия му е супер. За да съм ок в нас трябва да е поне 30С  Rolling Eyes

Нашата пишка си стои там където си е, ако някой ми каже да я сложа нагоре ще му избода очите  Grinning Отдавна натирих всички в кучи гъз, та сега никой не смее да се обади и си гледам детето както на мен си ми харесва.

И ние носим дрешки за 3м, ама ние сме 59см  Grinning

Тук масово се захранва от 6м. Нищо, че сме на АМ докато не стане на 6м не мисля нищо да му дам на детенцето, ни най-малко пък да захраня със сурови плодове и то от 2м.

Храним се 7 пъти(по 100-130мл), пропуска яденето в 12 вечерта още от първите дни. Ако в нас няма часовници, малкия спокойно може да ми послужи за такъв. В без 5 се ококорва и ако му закъснее яденето, то целия квартал разбира, че майка му не си е свършила работата навреме  Mr. Green Натъпква се за 5-10мин и започва да се хили доволно  Heart Eyes

# 261
Ние май сме от най-топлите! Денем седим на 23-24 градуса, а за къпане правим 25 задължително и рядко 26, че после не трае малкия. Уж е 1 градус ама голямо чудо е. С оглед на баща, който мръзне ако не му е 32 градуса, явно и синът му ще е с такива наклонности. Обича водата за баня или дупе да е топла, храната да е топла, въобще де що е топло - за него е! С 37 градуса вода ще ми опищи света. Колкото по-топла, толкова по-размазан от удоволствие, колкото по-хладка, толкова повече трепери. Страшно бързо му изстиват ръчичките, хем е доста облечен - боди, ританки и фланелка + задължителни терлици ( на мен все са ми измръзнали краката, та топля неговите  Joy ) Ако е буден значи е на ръце и не е завит, а ако спи го завивам със завивка според температурата.
shrew, честито циклене!

# 262
И аз не съм ви се похвалила - оциклих се преди 4-5 дни. Ама думата е слаба да опише това което се случи....Оциклих чаршафи, столове, дрехи - абе всичко! То бе едно чудо просто, няма нещо до което да съм се докоснала ито да не е почервеняло, такова чудо не помня от преди! след като по 2 пъти на нощ сменях чаршафи днес като че ли има тенденция за намаляване....
20 градуса поддържам с памучно боди и памучно гащеризонче , ако е без стъпалца + тънки чорапки. Водичката за къпане малко над 37 - не съм я мерила точно , но топличка. В стаята по време на масаж -25 щото се масажим дълго и напоително.
За пишките - не виждам как в памперса ще ги слагате накъдето и да е , при положение че той не е плътно по тялото (освен ако не са забележителни по размер) на момчетата я слагах уж нагоре ама тя си застава в надолно положение. Смятам че няма никакво значение накъде сочи.

# 263
Сладурки, на кое точно се казва лохии или там квото е  newsm78. Прегледа при гинеколога кога трябва да стане, моя нищо не ми каза и какво точно преглеждат - нещо не съм в настроение да ме бъркат толкова скоро  #Crazy ама гледам вие си ходите.
И кой ще ми каже на кого да си покажа болничния лист от болницата, за да ми изплатят НОИ втория болничен?????

# 264
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН DESIDM! ЖЕЛАЯ МНОГО ЩАСТИЕ, ПОВЕЧЕ ВЕСЕЛИ МОМЕНТИ В ЖИВОТА, РАДВАЙ СЕ НА ТОВА, КОЕТО ИМАШ И ПРЕСЛЕДВАЙ ТОВА, ЗА КОЕТО МЕЧТАЕШ!

аз така, като гледам, май съм най лудата за връзване.... Денем у нас е 20 градуса, ни по-вече ни по-малко. Нощем пак толкова, че даже и 19. Ама ни с таткото и на толкова все сме потни. И двамата не държим никак на топло. И сега есва издържаме та незнам кога ще я намалим още поне през ноща. Петър го обличам с боди, гащиризон и терлички или камизолка, гащички и гащиризон. Завивам го единствено с едно одеалце тънко памучно и пак си мисля, че му е горещо  Thinking  Като се къпем става около 24, а на водата  Т никога не съм я мерила  newsm78, с лакът както ме е учила кака КланГ Simple Smile ама идея нямам колко е.

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 12:27 от Nikki_Ivanova

# 265
И  ние стоим на  21-22градуса през деня,а през ноща дори спада на 19.Вече 2-3 дни пропускаме едното хранене през ноща.Как увлажнявате въздоха в стаята ако се топлите с климатик.
За еднократнат помощ и при второ дете е 200лв. и в нашия град се изплаща 2 месеца след подаването на документите.
Детелини болничният трябва да го покажеш прет работодателя ти,но си го преснимай че ще ти трябва и пред педито на бебока.

# 266
Ние я гледаме бебата на 20-21 градуса. В началото като беше съвсем новородено бебе малко по-топло правехме, защото ни беше страх, ама не е добре да се изнежва и да свиква на жеги. Обличам я с тънко боди, блузка и ританки. Терлички също й слагам, ама те са по-скоро да държат ританките да не избягат Wink Даже за масажа вече не затоплям, защото мисля че от самия масаж се стопля бебенцто. Водата за банята - таткото колкото я направи, той е теляка и там не му се меся  Naughty Среднощното хранене малката сама почна да си проспива, аз много се чудех дали да не я будя, че да не вземе да намалее кърмата, ама като попрочетох - няма нужда, стига през деня да яде добре.
Di, не се притеснявай, слагай й гащичките  - само могат да помогнат да се оправи по-бързо!
Детелини, 30-40 дни след раждане някъде се ходи да те види чичо доктор как си след раждането. Болничния си го носиш на работодателя и от него си получваш парите да датата на изплащане на заплатите, а той после си ги иска от НОИ. За нас е така по старата процедура - от работодателя, защото сме излезли в болнични миналата година - преди раждането.

# 267
здравеите благодаря ти  Nikki_Ivanova за пожеланието и понеже мисля че повечето от нас искаме да отслабнем ще почерпя лекичко за да не се лепи много!                                                                                                                                                                     

# 268
Здравейте и от нас,малката джуфка вече иска повече внимание да и обръщаме и определено обича някой да я занимава.Вкъщи поддържаме 23-24 градуса,а малката е облечена с боди дълъг ръкав,ританки,шушони,и блузка отгоре.Милата като я пипна топла,а ръчичките студени,май на майка си се е метнала.Водата не съм я мерила,но топличка я обичаме и щом излезнем от ваничката следва силен рев.http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2086062

Както напоследък става в нашия тъй хубав кв.Слатина пак сме без вода и пак не сме осведомени.То бива,бива ама през ден я спират да му се невиди.. и чак към16,17 ч. я пускат.Е как да шета човек,и дете как се гледа без вода....омръзнами да купувам мин. вода за миене и пране,а сега дори няма на кой да оставя детето и да хукна за вода,да не говорим че ще се разхождам два пъти,че не вдигам тежко.

newsm59 на DESIDM-много здраве и усмивки!

# 269
Magesta, мерси за инфото!

Ние седим на 21-22 градуса, а вечер в банята правим 25-26. Обличам я с боди къс или дълъг ръкав + гащеризонче + чорапки.
Да ви се похваля, Ива снощи заспа в 9 и се събуди в 6 пу...пу... дано така да продължи, че с мъжа ми сме станали като братче и сестриче Joy
Рецинуса май има ефект въпреки че го пия само 2 дни. Преди понякога на Ива не и стигаше само едната гърда и преглагах и другата, но тези 2 дни няма такова нещо.

Детелини, моят генеколог ми каза да отида един месец след раждането, но аз покрай бебчо и сесията отидох към 45тия ден. Изписа ми Тантум Роза за промивки.

Момичета вчера бях в шок Shocked като гледах предаването на Милен Цветков. Само не разбрах с коя ваксина е станал инцидента, с тази от здравната каса нали??? Егати държавата сме!!! Как може да предлагат тази ваксина???

Общи условия

Активация на акаунт