Паническо разстройство - 59

• 48 942
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм пила и мента, глог и валериана, и Алора, и Седатиф.. файда не видях, но явно съм била много зле и просто не са се справили със състоянието ми.
След като спра АД ще им дам отново шанс при нужда, с ниско кръвно съм и не съм усетила промяна при ползването им.

# 481
  • Бургас
Изобщо не ми действа,никак не успокоява,може би действа с натрупване.
Има ли билкови хапчета ,които да не свалят кръвното ,но и да успокояват.

аз съм с ниско кръвно и вземам мента глог валериана
Не го ли свалят повече?Така съм чувала,на хапчета или капки?

Аз хапчета пия.
Можете да опитате Седатиф.

# 482
Изобщо не ми действа,никак не успокоява,може би действа с натрупване.
Има ли билкови хапчета ,които да не свалят кръвното ,но и да успокояват.

аз съм с ниско кръвно и вземам мента глог валериана
Не го ли свалят повече?Така съм чувала,на хапчета или капки?

Аз хапчета пия.
Можете да опитате Седатиф.

Нормално ако сте много тревожна. Аз ги пия като допълнение, иначе съм на АД и клонарекс.

# 483
  • Бургас
И аз сигурно съм за по сериозни,но се страхувам да започна.Пробвам различни билкови.
Аз съм пила и мента, глог и валериана, и Алора, и Седатиф.. файда не видях, но явно съм била много зле и просто не са се справили със състоянието ми.
След като спра АД ще им дам отново шанс при нужда, с ниско кръвно съм и не съм усетила промяна при ползването им.

# 484
Нищо билково не ми помогна на мен...пила съм мента глог и валериана на таблетки и на сироп...Алора също и на таблетки и на сироп...стрезам...симпатил...неолексан...капки на Бах (те бяха най голямата глупост,която съм купувала),чайове...

# 485
Наде, ти как си? Как минава бременността? Simple Smile

# 486
Здравейте, минавам да си споделя мъката. От година и половина съм на есцитил и флуанксол, главно заради силна тревожност. Последно време имам много проблеми - семейни, здравословни, в работата. Много стрес ми се събра, като последния уикенд нещата много ескалираха. Чувствам се като в дупка, все ми се реве, не виждам смисъл в нищо и изход от ситуациите. На всичко отгоре по принцип съм с хипохондрия, а лятото правих изследвания за автоимунни заболявания и резултатите не бяха категорични - нито се потвърди, нито се отхвърли. След този стрес усещам болки в ставите (не за първи път) и само си мисля за лоши диагнози и как ще се окаже нещо ужасно. Изпитвам голям страх... Не знам как да се справя и да се измъкна от тази ситуация Sad

# 487
  • Швейцария
Лавендер, говори с твоя психиатър. Може би трябва да увеличиш дозата на АД.
Иначе за билковите, и при мен никакъв ефект. Даже се влоших. Сума ти пари съм дала през годините за всякакви билки, накрая спрях всичко и си карам с АД и Флуанксола. Не се страхувайте от АД, без тях животът може да е ад.

# 488
На мен последния път психиатърката ми каза за АД да приема, че са като хапчета за диабет или кръвно и се пият до живот. Аз отдавна съм се примирила с това в името на един спокоен и пълноценен живот. Разбира се всеки си го знае и има право на избор.

# 489
Най-страшното е , когато си с паник атаки, но си и хипохондрик, който се страхува и от лекарства, алергии и т.н.
А и като ви чете човек за АД -20 килограма плюс, понижено либидо, разбъркани хормони, повишен риск от ракови....
Аз си карам с билковите и си нося по едно хапче диазепам,  което вече е изпробвано при паническа атака, знам, че нямам алергия и няма да умра. За четири месеца съм изпила едно, при по-страшен пристъп гълтам буквално една люспа. Раздробявам го на съвсем малки парченца, за да не се наркоманизирам...

# 490
  • Швейцария
Щом смяташ, че едната люспа ти действа, добре Laughing Няма да се наркоманизираш от нормалната доза, а от пиене всеки ден. И аз си нося диазепам в чантата и никога не го пия. Успокоява ме само мисълта, че го имам и при нужда съм спасена.

# 491
Да, винаги проверявам дали съм го взела:)

# 492
  • Бургас
Нищо билково не ми помогна на мен...пила съм мента глог и валериана на таблетки и на сироп...Алора също и на таблетки и на сироп...стрезам...симпатил...неолексан...капки на Бах (те бяха най голямата глупост,която съм купувала),чайове...
Симпатила ми действаше на мен и на пулса и тревожността, но вече го спряха.

# 493
Момичета, и аз съм така с диазепама, много рядко го взимам, аз се бях уплашила от самолетите, но вече изобщо не ме е страх, защото си знам, че диазепама ще си ме отпусне. Последния път до Дъблин си взех само 2мг и така се отпуснах, че даже си поспах в самолета. И на мен ми е винаги в чантата, макар и да го ползвам само за полети, успокоение си е, както и АД. Имам приятелка, която е на АД от много дълго време и на нея също са й казали, че е по-добре да ги пие още, а може би и цял живот, така че и аз не се притеснявам честно казано от това, щом ни дават спокойствие по -добре с тях:)

# 494
Както беше споменал Георгий, това е може би единственото, което работи - Ашваганда KSM-66. Бях забравил за това , но вече го поръчах и смятам да го започна веднага. Линефор така и не съм го започнал, а спирам по схема лексотана.

Общи условия

Активация на акаунт