Паническо разстройство - 59

• 49 023
  • 771
  •   2
Отговори
# 405
evigg
И аз пия серопрам. За съня се спасявам с Мелатонин.Не всяка вечер, но доста често.Особено когато на другият ден знам че трябва да съм на 6+. Обикновено вземам 2 мг. Ако в аптеката опаковката е 1мг, доста често е това, защото по-голямото количество е спряно. Това е хормон, който се натрупва. Затова в началото го пих всяка вечер, но после сънят ми се регулира.Пробвай, на мен пси ми го е изписал заедно със Серопрам.

# 406
За жалост не на всеки действа мелатонин,но е по-добре да се опита.На мен и 10 мг(максимална доза)не ми действаше.Има начини да се набави мелатонин,не го продават само в аптеките.

# 407
Здравейте! Пия велаксин от 1 месец, 2 по 75. От няколко дни вдигам кръвно няколко часа след сутрешното хапче, а след обедното имам ужасно виене на свят. Преди това бях 6 години на Есобел 10 и един флуанксол на ден. В сряда съм на лекар, нещо май не е моето хапче това. Обаче пък намали апетита драстично,че от флуанксола качих 20 кг,върна и либидото,което също беше на 0! Знам ли и аз...

# 408
Здравейте! Пия велаксин от 1 месец, 2 по 75. От няколко дни вдигам кръвно няколко часа след сутрешното хапче, а след обедното имам ужасно виене на свят. Преди това бях 6 години на Есобел 10 и един флуанксол на ден. В сряда съм на лекар, нещо май не е моето хапче това. Обаче пък намали апетита драстично,че от флуанксола качих 20 кг,върна и либидото,което също беше на 0! Знам ли и аз...
И аз Велаксина не можах да вдигна на 2 хапчета, защото вдигах кръвно. Сега съм на Есцитил.

# 409
И аз Велаксина не можах да вдигна на 2 хапчета, защото вдигах кръвно. Сега съм на Есцитил.

Тази вечер е 150/110.Край с това хапче.Въпроса е без хапчета до сряда...Ужас изпитвам да не получа паник атаки отново...

# 410
evigg
И аз пия серопрам. За съня се спасявам с Мелатонин.Не всяка вечер, но доста често.Особено когато на другият ден знам че трябва да съм на 6+. Обикновено вземам 2 мг. Ако в аптеката опаковката е 1мг, доста често е това, защото по-голямото количество е спряно. Това е хормон, който се натрупва. Затова в началото го пих всяка вечер, но после сънят ми се регулира.Пробвай, на мен пси ми го е изписал заедно със Серопрам.
Аз пия тритико за сън, едва ли мелатонин ще ми помогне. Нямам проблем със заспиването, а с ранното ставане.

# 411
Колко време пихте флуанксола и помогна ли ви?Аз съм изпила около 20 хапчета до сега ,една мъничка идея имам подобрение

# 412
Здравейте, страдам от ОКР и ПР с ежедневни силни ПА.

Много съм притеснена.
Преди три дни получих някаква криза или съм лепнала вирус, така и не разбрахме, заради което получих силни болки в областта на пъпа около, под и над него и в бъбреците, имах и силно гадене.
У дома пих болкоуспокояващи, но не ми мина, а се засили и отидох в Токуда. Направиха ми кръвни, урина, ултразвук/ехография на корема и скенер на коремни органи. Направих алергична реакция от контрастното вещество и ми се поду клепача. Много бях уплашена.
Биха ми какво ли не. Имах лека температура на другата вечер.
От ехографията и скенера, всичко е ок.
Болката намаля доста. От днес не усещам. Изпражненията са нормални.

Аз обаче нямам апетит и слабея много.
Нямам никаква сила, не мога да изляза навън с детето, не мога да свърша нищо вкъщи. Чувствам изтощение. Искам само да лежа, страх ме е и ми се плаче.

Гастро и колоноскопията са ми насрочени за края на другия месец и много ама много ме е страх. От всичко - и от подготовката и от упойката след преживяното с контраста, и от резултатите. А ме е и страх, че има много време до тогава.

В момента пия Еманера, и Фенистил заради алергичната реакция. Антидепресант не приемам защото не е редно с езомепразол и антихистамин.

# 413
Колко време пихте флуанксола и помогна ли ви?Аз съм изпила около 20 хапчета до сега ,една мъничка идея имам подобрение
Флуанксола е страхотен,обаче аз лично задържах много вода от него. Лицето ми беше като на 200 кг човек,отделно и отоци. Спрях го на 12.09 и оттогава съм свалила 8 кг,без абсолютно нищо да правя.

# 414
А колко време най-дълго сте пили Флуанксол?
Аз първо бях на него, после ми го смениха с Абизол, но от втория не видях никакъв ефект и върнах Флуанксола, с който към момента се чувствам добре като изключим реалистичните сънища, които се зачестиха с почването му.
Пия по 2 таблетки на ден засега. Преди да почна лекарствата бях станала 44кг.. сега съм близо 50, но и си похапвам добре..

# 415
  • Швейцария
Аз го пия вече 10 години.

# 416
Аз го пия вече 10 години.

Джени, по колко?

# 417
  • Швейцария
По 2 таблетки по 0.5 мг.

# 418
Това е интересно. Има ли изменения в чернодробната биохимия? И какво е положението с инсулина?

# 419
Здравейте на всички, надявам се да сте добре:) Имам много бърз въпрос - имате ли доста чести смени в настроенията, например в един момент сте щастливи и енергични, след това бързо ви става едно подтиснато и мрачно. Аз доста често съм така, според вас може ли да се дължи на АД (Есциталопрам 20мг сутрин)или просто си е от депресията и тревожността? Благодаря ви предварително:)

Общи условия

Активация на акаунт