Паническо разстройство - 59

• 48 975
  • 771
  •   2
Отговори
# 435
  • Швейцария
Аз тук си го взимам без проблем от аптеката Флуаксола. Изписан ми е от тукашен лекар. В аптеката ми казаха, че рядко го изписват, а това е жалко, защото е евтин и добър медикамент.
В момента липсват по аптеките тук (Швейцария, да не се шашнете) Лоразепам, Диазепам, Лексотан, Ксанакс още има наличен. Докторите са се видели в чудо. Пси вика, че днес е имала 100 обаждания от пациенти в криза, защото заместващите медикаменти им действат зле.

# 436
Здравейте, приятели. Бях ви писала, че съм бременна, но за жалост плода спря да се развива и вчера трябваше да преживея аборт. Две седмици мислене, реване етествено се сринах психичеси. От днес ърябва да пия антибиотик азакс за всеки случай, мога ли да си започна и Дуксета заедно с антибиотика. Защото няма да изплувам иначе скоро.

# 437
Аз тук си го взимам без проблем от аптеката Флуаксола. Изписан ми е от тукашен лекар. В аптеката ми казаха, че рядко го изписват, а това е жалко, защото е евтин и добър медикамент.
В момента липсват по аптеките тук (Швейцария, да не се шашнете) Лоразепам, Диазепам, Лексотан, Ксанакс още има наличен. Докторите са се видели в чудо. Пси вика, че днес е имала 100 обаждания от пациенти в криза, защото заместващите медикаменти им действат зле.
Да, и се очаква все повече да е така. Медикаментите от групата на бензодиазепините все повече ще изчезват и ще са налични основно в болниците и до там.

# 438
  • Швейцария
А защо мислиш така, Георгий?
Преди половин година имаше тук проблем около 2-3 месеца с доставките на Зопиклон и Золпидем и аптеката ми го поръчваше от Германия. Сега няма проблем. За бензото на пси й казали, че също има проблем с доставките, но се очаква да пристигнат тези дни. И тях в момента ги поръчват аптеките от Германия за редовните си клиенти. И с други лекарства има проблем, не са само бензото.

# 439
А защо мислиш така, Георгий?
Преди половин година имаше тук проблем около 2-3 месеца с доставките на Зопиклон и Золпидем и аптеката ми го поръчваше от Германия. Сега няма проблем. За бензото на пси й казали, че също има проблем с доставките, но се очаква да пристигнат тези дни. И тях в момента ги поръчват аптеките от Германия за редовните си клиенти. И с други лекарства има проблем, не са само бензото.

Не мисля така, виждам го. Понеже в момента има много по добри пазари от Европа , се пренасочват медикаментите. Най общо казано. Все пак това е бизнес.

# 440
Аз пих флуанксол по 1т вечер в продължение на 2 г...беше в комбинация със серопрам 1т сутрин и клонарекс...чувствах се много добре...нямах последствия от него...баща ми също пи флуанксол малко повече от 2 години...а имам приятелка го по 3 години после и го смениха с някакво друго оланзапин или нещо такова беше ,но не се чувстваше добре и пак и върнаха флуанксол...

# 441
Гери, съжалявам за загубата! Sad
Бързо възстановяване, както на психическо, така и на физическо ниво!

# 442
Благодаря много. Трябва да се справя отново, че дете имам за гледане в нас и и не мога да се отпускам

# 443
Здравейте,  знаете ли след колко дни започва да действа Флуанксол и в каква доза го пиете?
Тези от вас, които пиете Ципралекс в каква доза го пиете?
За колко дни туширате симптомите с Клонарекс при криза?
Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 19:44 от elica_2007

# 444
elica_2007 Здравей, аз пия Ципралекс по 20мг сутрин от месец съм на тази доза. Започнах с 10мг от 16 Май тази година, но като че ли с 20мг ми е доста по-добре:) само дето май ми се приспива следобедите доста от него, а може и да не се заспивам добре като цяло, може и да не се дължи на хапчетата.

# 445
  • Бургас
Здравейте, с ускорен пулс и тревожност съм вече месец,кардиолог ми изписа к@рлентор .След колко време започва да действа?Пия и седорел@кс,но май няма полза.

# 446
Здравейте, с ускорен пулс и тревожност съм вече месец,кардиолог ми изписа к@рлентор .След колко време започва да действа?Пия и седорел@кс,но май няма полза.
пий небилет за ускорения пулс и си провери щитовидната жлеза

# 447
  • Бургас
пий небилет за ускорения пулс и си провери щитовидната жлеза
август правих tsh и f4 бяха добре,с ниско кръвно съм по принцип.

# 448
Това не е достатъчно.Пусни всичко за щитовидната.Зависи и от възрастта и здравословното състояние.За тревожността съответните специалисти,ако всичко друго е наред.

# 449
Здравейте, тези от вас, които пият Ципралекс и Флуанксол може ли да споделите по колко мг пиете на ден и на колко приема разделено?
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт