липса на цикъл

• 479
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,искам да ви попитам дали е ви се е случвало да ви прескочи цикъла , питам защото моя цикъл ако мога така да го нарека тоя месец беше три дни само кафеникаво черно течение , ходих на док. Правих ме два уринални и един кръвен тест всички са отрицателни и тя ми изписа дуфастон,но 13 дена след него цикъл няма , а ме боли остра болка яйчника , а гърдите ми са ужасно болезнени , док е отпуска до 28 ми и ми каза да изчакам ,че ще дойде цикъла ,но аз мисля да няма някое възпаление, та според вас от какво може да е и дали е нормално. Благодаря ви на всеки включил се !

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 16:42 от Теодора Димитрова 697694

# 1
При прегледа откриха ли ти кисти?

# 2
  • София
Едно време редовно лятото ми прескачаше по месец. Ама аз си го знаех, че е така.

# 3
При прегледа откриха ли ти кисти?
При първият преглед като ходих док. Каза ,че не вижда абсолютно нищо и цикъла трябва да дойде ,но единствено имаше кафяво-чернон течение ,което после си спря и намаля като обикновен цикъл и аз не знам това дали да го броя за такъв , а другият ми преглед ще е на 28 ми ,защото док сега в няма

# 4
  • София
На колко си години?

# 5
На 26 съм не съм раждала ,май месец си правих хистероскопия, заради полипи и съм си пуснала хормони ,който бяха ок

Общи условия

Активация на акаунт