iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 130

• 70 897
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря много, denis!

# 181
  • София

.... следващ:
код  27DIGEST дава 27% намаление на 27DIGEST
(кодът може да е активен и по-рано, от обявения час - проверявайте)
- валиден 24 часа от 20:00 до 20:00ч.
(понякога и по-дълго ... до 21-22.00ч)
- от 12 до 13 септември
- еднократен, но може да има и изключения
- не се комбинира с други оферти, но вие винаги пробвайте
... понякога има дори и бъгове на системата

Flowers Leaves  Flowers Leaves  Flowers Leaves  Flowers Leaves  Flowers Leaves

Pushpin.... един по-различен код  Simple Smile

код  27ANNIV дава 27% намаление на много марки
(поне 20-на, от тези, които аз пробвах)
- многократен
- валиден до края на месеца
- нямам друга информация, така че пробвайте дали ви е по-изгодно с него Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 07:45 от denis©

# 182
Здравейте, улисана от това намаление, и аз реших да поръчам някои нови неща. Имам нужда от съвет кое как да пия, за да не объркам. Имам отстранена щитовидна и скоро установена ИР, която опитвам да регилурам основно с диета.
Към момента пия Еутирокс - на гладно
След 30 мин пия кафе и закуска
С обяда вит Д
Следобед Б12 и фолиева
Пия и иногинол, който не знам точно къде да сложа
Взимам през ден аспирин протект (заради тромбофилии и предстоащи опити за бебе)
Ще приемам за месец Натаспин за холестерол
Искам да взема Омега, добавка Лъвска глава и ресвератрол. Как ще трябва да ги подредя? Много благодаря!

# 183
  • София
По-принцип става, защото е магнезий, но не е най-добрият избор, защото е скъпа добавка, действа предимно на мозъка ( преминава КМБариера... а на теб ти трябва магнезий който подпомага предимно бременността - отпуска гладката мускулатура, кръвоносните съдове и т.н. - за да е добре бебето и до него да достигат по кръвен път всички необходими елементи и респ. да се изхвърлят отпадните продукти  - грубо казано), дозата магнезий е по-ниска и сравнено с други форми има по-слаб ефект върху самата бременност. Според мен, по-добре избери друга форма или се консултирай с лекар ( едва ли някой може да ти каже или прецени как точно ще действа на мозъка на ембриона/плода ... дори и да го определят повече като безопасен при бременност и кърмене, избягват да го назначават. Няколко, инцидентни приема няма да ти навредят Simple Smile
При бременност са подходящи  Mg.-  Цитрат, Глицинат, Оротат...
Оптимална доза, на елементарния магнезий, при бременност е около 350мг/дн, освен, ако не е назначена по-висока от лекар... напр. при риск от прееклампсия и т.н. (но, да не си помисли някой, че високите дози са превенция - подхода е съвсем друг)
Приема се 2-3 пъти на ден, за да се усвои максимално ( напр. 3х100  2x150 или 2х200мг, зависи от дозата в табл./капс.)
Приема се на гладно, между храненията... вечер преди сън.
https://www.iherb.com/pr/doctor-s-best-high-absorption-magnesium … 240-tablets/16567
https://www.iherb.com/pr/country-life-chelated-magnesium-glycina … 180-tablets/75751
https://www.iherb.com/pr/metabolic-maintenance-magnesium-glycina … 80-capsules/39106
https://www.iherb.com/pr/kal-high-absorption-magnesium-glycinate … 0-softgels/115437
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-magnesium-citrate-150-m … 80-capsules/47309
https://www.iherb.com/pr/solaray-magnesium-citrate-133-mg-90-capsules/18975

Здравейте, улисана от това намаление, и аз реших да поръчам някои нови неща. Имам нужда от съвет кое как да пия, за да не объркам. Имам отстранена щитовидна и скоро установена ИР, която опитвам да регилурам основно с
Скрит текст:
диета.
Към момента пия Еутирокс - на гладно
След 30 мин пия кафе и закуска
С обяда вит Д
Следобед Б12 и фолиева
Пия и иногинол, който не знам точно къде да сложа
Взимам през ден аспирин протект (заради тромбофилии и предстоащи опити за бебе)
Ще приемам за месец Натаспин за холестерол
Искам да взема Омега, добавка Лъвска глава и ресвератрол. Как ще трябва да ги подредя? Много благодаря!
Въпросът се приема за СПАМ - внимавайте!
Темата не е за схеми на прием на добавки.

Скрит текст:
Еутирокс - 2 часа преди хранене и кафе... 4 часа преди други добавки и медикаменти... 8-10 часа преди вит.Д
Вит. Д - след по-мазно хранене
В12 и ФК - след хранене, някое... може и на един прием с вит. Д
Натаспин - на гладно, с вода, час преди или 2-3 часа след хранене
Омега 3 - след по-мазно хранене... на един прием с вит. Д става ( + В12 и ФК)
Лъвска грива - зависи от продукта, но най-често е на гладно с вода, час преди хранене
Ресвератрол - на гладно с вода, час преди хранене
Тези, които са на гладно: първо е Ресвератрол, след час Лъвска грива и след час може да се храниш
Натаспин да е  преди някое друго хранене... поне 1 час, защото ако е в контакт с храна, напитка ( сок, смути, айрян...) се превръща в храносмилателен ензим... т.е. няма да чисти плаки/холестерол и т.н. в кръв. съдове, да има противовъзлалително действие и т.н.)

iHerb® Код:    YUL919
... с друг код,  само, жест към мен

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 07:00 от denis©

# 184
Здравейте, за първи път ще поръчвам от сайта. Препоръчаха ми този колаген за кожа. Някой има ли отзив?
https://www.iherb.com/pr/sports-research-collagen-beauty-complex … 5-oz-163-g/101533

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 20:33 от bubanka

# 185
  • София
Привет, аз с един вероятно малко странен въпрос - повечето протеини ми предизвикват запек - 100% съм сигурна, правила съм си експерименти.
Дали има някой в iherb , който да има обратния ефект?

# 186
  • Sofia
Здравей Denis, не схващам разликата между натокиназа и натоензими.

# 187
  • София

код  27KBEAUTY дава 27% намаление на K-Beauty
- валиден от 13 до 14 септември 24 часа от 20:00 до 20:00ч.
- еднократен, но може да има и изключения

# 188
# 189
  • Бургас
морския колаген на Sports Research е наличин
до DE e $16.15
до BG e $18.32
https://www.iherb.com/pr/sports-research-collagen-beauty-complex … m_content=buy_now

Code: KCQ702

# 190
  • Варна
Здравей Денис, преди време ме беше поздравила за фитнеса, много окуражително ми дойде в трудното начало. Сега искам да те помоля за съвет за магнезий - вдигам малко повече пулс, отколкото искам, изследванията ми са добри и лекарите не виждат причина за това. Може ли да ми препоръчаш добър магнезий за този случай, четох , че може да има отношение към проблема, а и няма да навреди! Благодаря

# 191
  • София
Здравейте, за първи път ще поръчвам от сайта. Препоръчаха ми този колаген за кожа. Някой има ли отзив?
https://www.iherb.com/pr/sports-research-collagen-beauty-complex … 5-oz-163-g/101533
Здравей!
Това е Морски колаген, много добро кач-во, чист, приятен за прием -  подкрепям препоръката Simple Smile
Приема се на гладно, поне час преди хранене, с повече вода ( поне 200-300мл) и през деня пий повече вода.
Синтезът на собствен колаген ( това е само суровината за това) е бавен процес и изисква различни условия за прием, които трябва да се спазват, за да има ефект приема на добавка -колаген.
Напр. да не си на диета (редуциране на тегло) , да си на хранене с повече протеин, да приемаш добавката правилно, да приемаш повече вода и т.н.

Привет, аз с един вероятно малко странен въпрос - повечето протеини ми предизвикват запек - 100% съм сигурна, правила съм си експерименти.
Ако протеинът е чист, качествен и се приема правилно, не би трябвало да имаш подобен проблем.
Протеинът е концентриран чист белтък ( разбирай суха храна) и за да се усвои правилно и да не създава проблем на СЧТ трябва да се приема повече вода. Разгледай състава на твоя протеин - възможно е да има добавен казеин, а той създава тези проблеми... макар че може и да не е обявено в състава, защото всяка марка има право да не не обявява 100% своя състав ( без значение какво предлага - козметика, парфюм, добавки, спортни храни... всяка една марка). Много често некоректните марки, за да предложат по-ниска цена, заменят или добавят т.н. боклуци в състава... които може да са или с ниско кач-во или просто "баластра" (ненужни) - да дава обем  на дозата.
Например - дори и да е посочено 100% изолат - няма такова нещо Simple Smile при протеина... и това е просто маркетингов трик.
Друга причина - да не го приемаш правилно - на гладно, с вода, час преди хранене... увеличи водата - аз напр. го пия с много вода 500-600мл, че и повече... просто обичам и приемам повече вода.
Друга причина - да приемаш висока еднократна доза ... трябва да е около 20 грама протеин, полза за тялото от повече - няма... това е оптимална доза, която се усвоява 100%... аз приемам напр. 3х20 грама през деня
Може да приемаш и 15 грама.
Друга причина - някакъв здравословен проблем със ЧТракт - респ. консултация с лекар
Приемай повече фибри с храната ( сурова храна - зеленчуци и т.н.) ... направи промени в начина на хранене  ( последователност, вид храна/-и, кол-ва и т.н.)
Има едно правило - повече храна като кол-во + малко вода => запек
По-малко кол-во храна + повече вода => по-честа и безпроблемна дефекация  ... защото, това засилва перисталтиката

Здравей Denis, не схващам разликата между натокиназа и натоензими.
Здравей!
Без на погледна конкретните продукти ми е трудно да отговоря, но най-общо ( само на база информацията, която дават тези думи)
Натокината - ензим ... който се добива от японската (традиционна) храна Натто ( ферментирала соя)
Натоензими - предполагам, че това са ензими добити от същата тази храна, но дали е само Натокиназа или има и нещо друго добавено - не мога да отговоря.
От Натто се добива напр. и вит. К2 (МК-7)

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 07:32 от denis©

# 192
Аз без да искам добавих артикул, но после отказах поръчката. Виждам, че е таксуване в банковата сметка, дали и кога ще ми възстановят сумата ?

# 193
  • София
Този колаген ми е любим! Simple Smile Жалко, че покачиха двойно цената му...

При мен такъв ефект има колагена! Може би и протеина, но не съм сигурна, свързвам го с това, че е суха храна.

# 194
Благодаря за отзива за колагена. За съжаление вчера пътувах и съм изпуснала поста за ниската му цена, но ще го поръчам на по-високата. Планирам режим, няма как след лятото, но ще е със засилване на протеините и намаляне на въхлехидратите, та се надявам, че все пак ще има някаква полза от колагена. Още веднъж благодаря за съдействието.

Общи условия

Активация на акаунт