iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 130

• 71 004
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Искам да попитам нещо - на някой друг гади ли му се от прием на хиалуронова кисеина injuv сутрин на гладно? До сега не ми се е случвало с друга добавка, а го наблюдавам този ефект вече няколко дни...
Аз го имам този проблем. Много лошо ми става, получавам киселини и гадене. За около 40-50 мин. ми преминава, но е много неприятно. Колкото повече вода пия, сякаш една идея е по-поносимо.

# 241
  • София

... следващ:
код   27BONE дава 27% намаление на Bone, Joint & Cartilage
(кости, стави и хрущяли)
- валиден от 19 до 20 септември 24 часа от 20:00 до 20:00ч.
- еднократен, но може да има и изключения
- не се комбинира с други оферти, но вие винаги пробвайте
... понякога има дори и бъгове на системата

“да поддържа оптимални серумни нива на В12, В1, В6, вит.Д, А... Е ( ако страда и от сухо око...) цинк, селен.“ - тоест да му взема и някакви витамини?

И последно - гледам,че има доста бели косми, знам че е наследствено, но има ли добавки, с които може да се забави побеляването на 19 годишен?🥸Все пак нямаме фрапантни случаи в семейството…
Изтрий прикачения личен код от линка, моля ... забранено и тази забрана не е от мен Simple Smile

За дефицитите - следят се серумните нива периодично, 2-3 пъти в годината и ако има дефицит се попълва... приемат се профилактични дози и т.н. В повечето случаи, МВ не попълват всички дефицити, а и зависи от самия състав и дозите.
За белите коси - не мога да помогна...  попадала съм на информация за В12, Биотин, Пантотенова к-на,  ФК, Тирозин (АК)  и т.н., но не съм се интересувала подробно и още по-малко, дали наистина помагат.

Flowers Maple Leaf ..::V.I.P::..
За приема - така е Ок.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 11:44 от denis©

# 242
  • София
Здравей Denis, моля да ми препоръчаш за момче слабо 30 кг нещо за апетит и някакви подходящи мултивитамини.
Благодаря

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 21:19 от vanina_nina

# 243
  • Бургас
Искам да попитам нещо - на някой друг гади ли му се от прием на хиалуронова кисеина injuv сутрин на гладно? До сега не ми се е случвало с друга добавка, а го наблюдавам този ефект вече няколко дни...
Аз го имам този проблем. Много лошо ми става, получавам киселини и гадене. За около 40-50 мин. ми преминава, но е много неприятно. Колкото повече вода пия, сякаш една идея е по-поносимо.

От тази на Source Naturals не, нея я пия от години, но от ХК на Swanson даже и повръщам. Много странно, но пробвах три пъти и я изхвърлих.

# 244
Именно на Swanson е и моята... А съм се запасила с нея Cry не съм го очаквала - пила съм хиалуронова киселина на какви ли не марки... много неприятно!

# 245
  • София

... следващ:
код  27BABY дава 27% намаление на Baby & Kids

- валиден от 20 до 21 септември 24 часа от 20:00 до 20:00ч.

Скрит текст:
От тази на Source Naturals не, нея я пия от години, но от ХК на Swanson даже и повръщам. Много странно, но пробвах три пъти и я изхвърлих.
Много интересно?!  и за мен няма логика, причината да е в продукта. Това е един и същ продукт - на едро се купува от Soft Gel...( които са производителите и притежатели на патента injuv... те произвеждат тези капс.) - двете марки само ги пакетират ( купуват на едро капс.-те, , поставят в шишенца и лепят свои етикети). Тези две марки не са производители. Производителят на injuv  е само един.
Причина може да е - просто някакво съвпадение, някаква алергична реакция ( човек получава такива по всяко време, на всеки етап от живота си и дори към продукти, които преди е приемал без проблем), друг здравословен проблем ( напр. гастрит и стомашната лигавица да реагира само на определени елементи), продукта да не е съхраняван правилно и т.н.
По-добре се консултирай с лекар ( гастроентеролог), според мен ... защото може да има скрит (здравословен) проблем.
Погледни и срока на годност, за всеки случай - моите, купувани от iherb,  са годни до 2026г.
В Европа Swanson се предлага ( в различни сайтове, вкл. и от Амазоните) и с изтекъл срок на годност - ако е купувана от друг сайт напр.... вкл. и от БГ  ... това си е известно от години и точно за тази марка, трябва да се внимава... макар че причината е в търговците на дребно, не в марката Swanson ,  Simple Smile в случая.
Ето и къде е посочено това на етикетите
Скрит текст:

Flowers Maple Leafjazzzzy, на кои марки си приемала ХК за кожа, защото те не са много и ми е интересно?!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 08:19 от denis©

# 246
  • София-Младост
Denis, би ли препоръчала креатин за спортуващ младеж (16г).
И капки за сухота в очите. Видях препоръчаните витамини за очи, ще ги съчетая и двете. Може да си въобразявам, но с прием на витамини за очи, се чувствам много по-добре. Или просто си действат:)
И колаген...за жена в менопауза, започна отпускането на кожата, кг ще ги борим някак.
Благодаря за труда, който полагаш в темата!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 19:43 от Ала-Бала

# 247
Здравейте. Стана ми интересно, че говорите за хиалуронова к-на, а аз такава не видях в сайта. Просто ми е любопитно, ако някой ми прати линк към такъв продукт.
Поправям се. Вече намерих, явно през телефона не мога да ги видя.

# 248
  • София
Денис, добавка Пуешка опашка може ли да препоръчаш? И какви са ползите от нея? Четох основно за стомах и черва.
Благодаря! Hug
Iherb вече не доставя Кориолус ( Пуешка опашка) до БГ.
Това са т.н. медицински гъби - подпомагат Имунната с-ма, нормалната чревна микрофлора, с ползи при различни инфекции причинени от патогени ( напр. ЧПВ (високорисковите щамове), Гарднерелата... ), но профилактично след медикаментозна терапия и т.н.
За стомах и черва, ако причината е H.Pylori ?!- може и да помогне, но отново след АБ лечение или се консултирай с лекар

ПП.   ХК injuv
https://www.iherb.com/pr/source-naturals-injuv-hyaluronic-acid-7 … -60-softgels/1468
https://www.iherb.com/pr/swanson-injuv-hyaluronic-acid-70-mg-90-softgels/118609

Здравей Denis, моля да ми препоръчаш за момче слабо 30 кг нещо за апетит и някакви подходящи мултивитамини.
Благодаря
Здравей!
Най-общо за повишаване на апетита, могат  да се ползват Омега 3, Масло от черен дроб на треска, Коластра, МВ, В-комплекс, Хранителна мая, протеинов шейк ( за деца) ...меласа...
МВ
https://www.iherb.com/pr/naturesplus-children-s-vita-gels-multiv … 0-softgels/106295
https://www.iherb.com/pr/life-extension-children-s-formula-life- … ble-tablets/78168
Коластра
https://www.iherb.com/pr/symbiotics-colostrum-plus-wild-cherry-f … hewable-tabs/4880
В-комплекс
https://www.iherb.com/pr/megafood-kids-b-complex-30-tablets/46501
Омега 3
https://www.iherb.com/pr/nordic-naturals-daily-omega-kids-natura … 0-soft-gels/29597
https://www.iherb.com/pr/carlson-kids-the-very-finest-fish-oil-n … -oz-200-ml/114550
https://www.iherb.com/pr/oslomega-norwegian-kids-omega-3-fish-oi … l-oz-200-ml/96253

iHerb® Код:    YUL919
... с друг код,  само, жест към мен

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 08:32 от denis©

# 249
  • Бургас
Скрит текст:

... следващ:
код  27BABY дава 27% намаление на Baby & Kids

Скрит текст:

Скрит текст:
Много интересно?!  и за мен няма логика, причината да е в продукта. Това е един и същ продукт - на едро се купува от Soft Gel...( които са производителите и притежатели на патента injuv... те произвеждат тези капс.) - двете марки само ги пакетират ( купуват на едро капс.-те, , поставят в шишенца и лепят свои етикети). Тези две марки не са производители. Производителят на injuv  е само един.
Причина може да е - просто някакво съвпадение, някаква алергична реакция ( човек получава такива по всяко време, на всеки етап от живота си и дори към продукти, които преди е приемал без проблем), друг здравословен проблем ( напр. гастрит и стомашната лигавица да реагира само на определени елементи), продукта да не е съхраняван правилно и т.н.
По-добре се консултирай с лекар ( гастроентеролог), според мен ... защото може да има скрит (здравословен) проблем.
Погледни и срока на годност, за всеки случай - моите, купувани от iherb,  са годни до 2026г.
В Европа Swanson се предлага ( в различни сайтове, вкл. и от Амазоните) и с изтекъл срок на годност - ако е купувана от друг сайт напр.... вкл. и от БГ  ... това си е известно от години и точно за тази марка, трябва да се внимава... макар че причината е в търговците на дребно, не в марката Swanson ,  Simple Smile в случая.

Хмм, още по-странно става. Мислех, че са производители и реагирам на някои от помощните вещества в Swanson, а иначе купих я от Айхърб, беше си в срок и сега си пия Source Naturals без никакви проблеми. Нямам проблем със стомаха, въпреки, че сега съм на лечение със лекарства дразнещи лигавицата и лекарката непрекъснато ме пита искам ли нещо за стомах. Много ме е яд, защото тази е по-изгодна като цена, а аз не спирам приема на ХК, но ..... късмет.

# 250
Няма логика да има общо със здравословен проблем, защото както се вижда се наблюдава при различни хора... Аз съм пила injuv на 3 различни марки, само при тази съм имала този проблем...

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 14:53 от jazzzzy

# 251
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

... следващ:
код  27BABY дава 27% намаление на Baby & Kids

Скрит текст:

Скрит текст:
Много интересно?!  и за мен няма логика, причината да е в продукта. Това е един и същ продукт - на едро се купува от Soft Gel...( които са производителите и притежатели на патента injuv... те произвеждат тези капс.) - двете марки само ги пакетират ( купуват на едро капс.-те, , поставят в шишенца и лепят свои етикети). Тези две марки не са производители. Производителят на injuv  е само един.
Погледни и срока на годност, за всеки случай - моите, купувани от iherb,  са годни до 2026г.
В Европа Swanson се предлага ( в различни сайтове, вкл. и от Амазоните) и с изтекъл срок на годност - ако е купувана от друг сайт напр.... вкл. и от БГ  ... това си е известно от години и точно за тази марка, трябва да се внимава... макар че причината е в търговците на дребно, не в марката Swanson ,  Simple Smile в случая.

Хмм, още по-странно става. Мислех, че са производители и реагирам на някои от помощните вещества в Swanson, а иначе купих я от Айхърб, беше си в срок и сега си пия Source Naturals без никакви проблеми. Нямам проблем със стомаха, въпреки, че сега съм на лечение със лекарства дразнещи лигавицата и лекарката непрекъснато ме пита искам ли нещо за стомах. Много ме е яд, защото тази е по-изгодна като цена, а аз не спирам приема на ХК, но ..... късмет.
Най-вероятно, причината е в тези лекарства... и най-правилното е, да не я приемаш, докато не приключиш с тази терапия... да не се дразни допълнително лигавицата, която и без това е увредена.
Увредена стомашна лигавица се възстановява много дълго време ( след медик. терапии) - дори и болката и дискомфорта да спрат, това не означава че е възстановена на 100%... просто да го имаш предвид.
Бързо възстановяване Peace

# 252
  • Бургас
Благодаря Денис, искаш да кажеш да не пия ХК на Source Naturals, докато взимам лекарствата ли? Тя не ми е създавал проблеми вече няколко години, но ако има риск бих я спряла.

# 253
  • София
Благодаря Денис, искаш да кажеш да не пия ХК на Source Naturals,
Скрит текст:
докато взимам лекарствата ли? Тя не ми е създавал проблеми вече няколко години, но ако има риск бих я спряла.
Не мога да дам подобен съвет, ти трябва да прецениш или се консултирай с лекаря.

# 254
Ще поръчвам хиалуронова к-на за стави  и се колебая на Injuv или Hydraplanish да се спра . Now foods имат и от 100 мг  . Коя е с по-голям ефект върху ставите ? Лекувам последствията от реактивен артрит , поръчала съм вече глюкозамин формула и колаген , остана само хиалуроновата киселина .

Код за отстъпка HZW6006

Общи условия

Активация на акаунт