Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 91

• 50 764
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Защо искате да я сменяте?
2 неуспешни опита ( без имплантация) ... много се отчайвам и не искам да тъпча на едно и също място.

Както и другите са Ви казали, най-добре е да послушате сърцето си. Аз също щях да се преместя след втория неуспешен опит без имплантация и то защото лекарката ми каза, че няма смисъл да продължаваме, а имах още два ембриона. Но останах, направиха се биопсиите, хистероскопия, дадох си почивка, разболях се от Ковид и нещата се получиха. Но при нас е мъжки фактор и малко яйцеклетки. Разбрах, че има разлика между настроението и отношението на лекаря и професионализма му. Желая Ви успех където и да продължите.

# 91
Аз съм от щастливо махналите се от Надежда.
Както го чувствате така направете.

ПС. И аз имам 2 неуспешни трансфера, та най-разумното за мен и съпруга ми беше да се махнем. Причините са доста, но няма да изпадам в подробности тук. Simple Smile

Наде, ако не бъркам някъде бях прочела че имаш записан час при Станулов? Мина ли ти прегледа и при него ли ще се местиш? Питам понеже и аз го обмислям, всяка информация ще е полезна! Благодаря и успех ти пожелавам, на всички други момичета тук също!

# 92
  • На изток от Ада
Аз минах при Станулов. Както казах я Надежда нямаше какво да се направи повече

# 93
Докато мълчим ще е така. Трябва да си търсим правата ,  а не да ревем по форуми или във социалки.
Ето обединиха се  момичета и подадоха оплакване , но повечето мълчим и не важи само за Надежда. За навсякъде е

# 94
Аз също бях при Станулов, мисля за опитам там.

# 95
Здравейте, момичета и аз имам записан час при Станулов за следващата седмица за второ мнение, но не съм взела категорично решение дали ще продължа с него или ще си остана при Персенска.
Ще се срещна и с двамата доктори да видя какво ще предложат.

# 96
Albena, за какво оплакване, което група момичета са подали, става дума? Каква е била причината?

Докато мълчим ще е така. Трябва да си търсим правата ,  а не да ревем по форуми или във социалки.
Ето обединиха се  момичета и подадоха оплакване , но повечето мълчим и не важи само за Надежда. За навсякъде е

# 97
Донорската програма в частност акушерката и нейното поведение
Albena, за какво оплакване, което група момичета са подали, става дума? Каква е била причината?

Докато мълчим ще е така. Трябва да си търсим правата ,  а не да ревем по форуми или във социалки.
Ето обединиха се  момичета и подадоха оплакване , но повечето мълчим и не важи само за Надежда. За навсякъде е

# 98
И аз не съм разбрала. Бихте ли казали за какво по-точно става въпрос, за какво поведение, какво е станало?
Донорската програма в частност акушерката и нейното поведение

# 99
и аз нищо не съм разбрала...... може ли да обясните

# 100
Предполагам че говори за групата във фейса Ин витро с донорски
Там се вдигнаха заради лошото отношение на акушера които отговаря от страна на болницата.
Пуснаха разговори и смс
И за митохондриите, които постяват
Имаше доста неприятени неща особено изречени за момичетата които са с донорите

# 101
Аз смених 2 клиники, Надежда ми беше третата. Там успях след не знам колко опити. С всяко преместване всичко почва отначало - изследвания, опити. Въпреки наличната информация, всеки нов лекар почва да опитва същите неща. Поне при мен беше така.
Бих посъветвала да опитате с биопсиите - имплантационна, имунологична. Ако трансферите са били на един и същи ден - 5-ти, да пробвате на 3-ти. Може да изследвате качеството на 2-3 ембриона - с предиимплантационна диагностика, да огледат с хистероскопия вътрешността на матката.
Поне имате ембриони. Това си е мое мнение де, не ви ангажирам, просто понякога е въпрос и на повече опити, докато се случат нещата.

Здравейте и аз съм така. До сега съм с 3 неуспешни ин витра....Две, от които в една и съща клиника и смятам и аз да сменям.
Интересен ми е коментарът ви, ако има ембриони, но няма имплантация, това ли препоръчвате ? При мен това е проблема, малко ембриона, но все пак ги има, но имплантация нулева.
Доста момичета ми гореха, че адски добър диогностик бил Калчев?

# 102
  • София
Аз бях при Калчев преди Надежда и той не беше моят лекар.
При мен трудно стигахме изобщо да ембриони в Надеждя. Също имам и трансфери без имплантация - 1 при Владимиров и 1 в Надежда. Но изброените от мен неща могат да се опитат при неуспешна такава.

# 103
Аз бях при Калчев преди Надежда и той не беше моят лекар.
При мен трудно стигахме изобщо да ембриони в Надеждя. Също имам и трансфери без имплантация - 1 при Владимиров и 1 в Надежда. Но изброените от мен неща могат да се опитат при неуспешна такава.

Къде сте сега?

# 104
  • София
Никъде.
Успяхме в Надежда след доста опити. На ръба на отказването.
Вече си имаме човечето, за което мечтаехме.

Общи условия

Активация на акаунт