Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите, които хората споделят за поддържане на загуба на тегло?
Какви са някои от методите за отслабване, които хората споделят във форума?
Какви са някои от методите за поддържане на резултатите след загуба на тегло, които се обсъждат в дискусионния форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите, които хората споделят за поддържане на загуба на тегло?
Някои от методите, които хората споделят за поддържане на загуба на тегло включват използването на маслини или фета, които се измиват и киснат във вода в хладилник за 1-2 дни, след което се изплакват, както и въвеждането на сол в диетата, особено при диети като кето, където започва загуба на вода и електролити.
-
Какви са някои от методите за отслабване, които хората споделят във форума?
-
Какви са някои от методите за поддържане на резултатите след загуба на тегло, които се обсъждат в дискусионния форум?
Някои от методите за поддържане на резултатите след загуба на тегло, които се обсъждат в дискусионния форум, включват следене на приема на храна, включване на периодично гладуване, участие в редовни тренировки, консумация на протеини, избягване на хранителни добавки и използване различни диети като монодиета и нисковъглехидратна диета.
-
Какви са някои от методите за трениране и упражнения, които хората споделят във форума?
-
Какви са някои от методите за консумация на протеин, които хората споделят във форума?

Днес съм 68.3 кг. Супер е за момента. Засега теорията за фастовете преди овулация работи при мен. Използвам момента преди овулация за свалянето, след това задържане.
Седя, гледам я и съм силно разочарована... Ама се усетих, в пицария съм, сигурно съм поръчала пица. Силно вярвах, че не е това. Ядох си я, де ще ходя... Няма да се тегля днес.