ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 114

• 63 756
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Мисис Роузи, на патерици да са здрави и щастливи рождениците.
Днес ще пробвам фаст-12.00 в ресторант с приятелка и 18.00 съм си нагласила пилешки дроб и чери домати.Дробът е 250 грама в готово състояние.В ресторантът ще си поръчам 2 кебапчета/най-вкусните в града/ и салата.Дано ми стигне храната, че то деня като почва в  04.30 и свършва след 22 часа малко зор.
След малко тръгвам за зала.Килограмите от тази сутрин са точно 60 кг.
Хубав ден!
Редактирам:тренировка крака и след нея доза протеин
точно  5 часа/по Папе/ ще са минали от протеина до обяда

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 07:47 от siska79

# 166
Сиска и аз съм в групата на качилите. При мен бяха 2 кила, ама ги чувствам сякаш са 20. От сутринта са 1,5 кг. Спихнала съм половин кило. И както съм забелязала, най-много ми се отразяват на задника и бутовете. Сутринта сложих дънки по мен и така ги опънах, че за 20 секунди ги свалих. При мен е от големи количества храна + малко занемарени тренировки. Снощи поднових велоергометъра, тъй като беше в летен отпуск през м. август Laughing Бедрата са ми + 1 см.
Та ще се опитам колкото може да си огранича количествата, защото при мен са наистина доста големи. Други хора спокойно се нахранват с половината на моя порция. Ще опитам да намаля поне с 1/3, хайде да не е баш наполовина.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 17:40 от sharpy

# 167
sharpy, супер си!
Аз ще пусна снимка, като стана 60.00 кг.

# 168
sharpy, супер си!
Аз ще пусна снимка, като стана 60.00 кг.
Не знам колко килограма си, но на последната снимка, която пусна, изглеждаше под 60.

# 169
Трети ден виждам 70 на кантара и много се радвам. Доста време седях на едни килограми и сега като наближих шестицата се развълнувах. 😊
Имах премеждия тези дни и сигурно и стреса си оказва влияние. Но важното е, че всичко премина, а намалените килограми са компенсация.

# 170
ние сме при свеки, очакван провал на диетата

# 171
херцен, каква травма имаше ти скоро? разтегнато сухожилие?
днес лошо разтегнах на едното рамо и се чудя какво да го правя и колко време да почива без спорт

килограмите - 69
спането не ми върви и в тоз чуден празничен ден съм уморена като куче от работа
сега трябва да сготвя и ще си легна някъде в бъдещето
бели фетът ще си остане завинаги с мен Confused

# 172
скъсано се оказа на ямр-то,
и течност някаква се събитала в канал и нещо като брускит, ама не му помня точното име
при мен в началото нямаше болка, после до почти пълно обездвижване стигна
12 процедури рехабилитация и физиотерапия и сега съм с почти 80 процента възстановяване, скоро мисля и към планковете и лицевите опори да се върна
отиди на лекар и не подценявай травмата, дълго време си мислех, че ще ми мине от самосебе си
и изкрънкай ямр, там се вижда добре, аз ходих в света софия
4ри месеца продължи драмата

# 173
съжалявам!
благодаря за съвета!

# 174
Искам тихичко да се похваля, че няколко дена наблюдавам с голямо учудване на кантара 61,5 кг сутрин. Не знам на какво се дължи.
Месеци наред се храня ограничено, но без резултат. Може би е дошъл момента за сваляне - дано! Само преди година и 3 месеца бях трайно 73, а при добро нахранване удрях 75 на кантара. Като си помисля как хапвах, става ми лошо, момичета. Честно! С ваша помощ ми е много по-лесно - благодаря  на всички в темата Ribbon

# 175
Аз пък идвам да се оплача....Такова зверско подуване и задържане на вода 🙁. Снощи краката ми бяха отекли страшно, като диреци. И най - досадното е, че не е ден, два, а цяла седмица вече. Не знам какво да правя.
От 15-ти юли нямам МЦ, тая дъртоза ще ме умори 😁. Дайте идеи за източване на водите.

# 176
Защо не пробвате с диуретик?

# 177
Аз пък идвам да се оплача....Такова зверско подуване и задържане на вода 🙁. Снощи краката ми бяха отекли страшно, като диреци. И най - досадното е, че не е ден, два, а цяла седмица вече. Не знам какво да правя.
От 15-ти юли нямам МЦ, тая дъртоза ще ме умори 😁. Дайте идеи за източване на водите.

Варени картофи без сол (или с малко сол) 2-3 дни спасяват положението. Моно варени картофи. Нищо друго. Без мазнина, салата, и т.н.

# 178
При оток на краката много помага тинктура от глухарче, има във всички био- магазини, пие се по 30 капки , три пъти на ден, 15 минути преди хранене. Гарантирам ви спадане на всички отоци до часове. Дори на майка ми давам на един прием вместо фурантрил, тинктура от глухарче/ в момента е с катетър и мога да видя отделената урина- и да- действа. И аз съм с последен цикъл от 14 юли, но благодарение на глухарчето нямам никакви отоци….

# 179
Дез, бягам от въглехидрати като дявол от тамян. Благодаря за съвета,ама съзнанието вече ми е толкова изкривено 😀, че няма да мога.

macadamia , ще пробвам с глухарчето.

Диуретици не мисля за сега да вземам.

Общи условия

Активация на акаунт