ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 114

• 63 758
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
При мен върши работа неяденето след 16ч. ,,но е тегаво.

Аз бях един уикенд почивка, ходили сме 15-18км на ден. Резултата е +1кг. Вярно бях отпуснала края, но не съм яла повече от другите... това много ме дразни. Аз наистина не мога да си позволя да ям колкото би била нормална порция нищо..
Но на мен отдавна ми сметна диетолог 1400кк за поддържане, сега да са спаднали на 1300кк

# 181
Здравейте и аз искам да се оплача
Някои знаят,че правя фаст ит 5г,но кафето го пиех с мляко,в началото свалих 3кг,които преди2г си върнах не знам защо
Сега от 2 седмици съм на истински фастбез мляко в кафето и само вода и чисто кафе,чай и резултата е +1.3кг ,мн отчайващо

# 182
  • в пералнята
Здравейте и аз искам да се оплача
Някои знаят,че правя фаст ит 5г,но кафето го пиех с мляко,в началото свалих 3кг,които преди2г си върнах не знам защо
Сега от 2 седмици съм на истински фастбез мляко в кафето и само вода и чисто кафе,чай и резултата е +1.3кг ,мн отчайващо

Трябва си броене на калории - мерене на всичко, което влиза в устата. Иначе не става, аз също правя фастинг от години, но е факт, че си хапвам всички нужни калории в прозореца за хранене.

Аз уикенда бях на запой и сега съм плюс 1,5 кг. Но нормално, това не ме притеснява, ще го изгладувам и изспортувам. Не знам какво ще правя от другата седмица, ще сме в Италия и там нито спорт, нито режим... Ама как да отидеш в Италия и да не ядеш пица, паста, да не пиеш вино, да не живееш бохемски живот?!

# 183
strawberry0302, ти май си беше вече много слаба, затова се получава така.
Arhinora, и в Рим отидох и вино не пих, дотам съм я докарала аз. Не е ли събота, и на Луната да съм, няма да пийна. Ама при мен само така работи режима... Simple Smile

# 184
Не знам от какво се получава,нон стоп вниимавам какво ям,но не броя калории точно де
Ям салати доста и плодове
Успех и ви благодаря

# 185
Явно фаста не работи при теб, най- вероятно води до вълчи глад, и после си наваксваш.
Брой си калориите поне за известно време, ще се учудиш колко бързо се добавят... от тук малко, от там малко и хоп в калориен плюс.

# 186
Да ще пробвам
Иначе гледам да не се тъпча по време на прозореца,внимавам какво ям

# 187
Аз си записвам буквално всичко и наистина "от нищо" уж много добре се трупат калории. Напр. един айрян е 200 калории, иначе изглежда безобидно. Сокчета, почерпки да не говорим.

# 188
  • в пералнята
О, да, определено - една шепичка ядки, една лъжица зехтин в салата и отидоха калории, колкото за едно цяло хранене Sad

# 189
Пак ще кажа - много хора се заблуждават, че не ядат много калории, но ако премерят всичко, което ядат и си го впишат в един тракер, ще останат изненадани. Същата е илюзията с движението - мислиш си, че много си се движил, но ако се изчисли на база на телесно тегло, тип физическа активност плюс продължителност и интензивност, ще се окаже, че се изгорените калории са колкото две бисквити. Функцията на движението е ключова, но никой не може да надтренира храната си, ако в кухнята куцат нещата.

Сега се върнах от Италия - 5 дни изкарах на пица, джелато и паста. Не ми се отрази хич на килограмите, защото за тези дни извървях около 40 км пеш.
Вече се върнах към обичайното си хранене като търся вариант да увелича калориите, защото съм 60.800 кг, а съм в 7ми месец вече и искам да си осигуря повече мазнини и протеини.

# 190
Like_Smoke, 40 км. в седми месец ....леле, аз само си полежавах в такива месеци (даже последния път направо бях в болница цял месец, та съвсем не мърдах.) Много ясно, че ще ядеш всичко при това положение Simple Smile

# 191
Аз си записвам буквално всичко и наистина "от нищо" уж много добре се трупат калории. Напр. един айрян е 200 калории, иначе изглежда безобидно. Сокчета, почерпки да не говорим.
Е как 200 калории айрян? Освен ако не изпиваш половин литър де...

# 192
Е как 200 калории айрян? Освен ако не изпиваш половин литър де...
И аз погледнах - средно 100 мл айрян го дават 35 калории.
Една разфасовка айран е между 330 и 500 - масовите марки Верея, Балкан и тн. Водна чаша е с вместимост 250 мл.
Та тия 200 калории не са много имагинерни, честно казано и лесно се правят.

# 193
Половин литър изпивам, да Simple Smile

# 194
  • София
Голямо затишие тук. Къде сте? Да не сте навряни в хладилника? Joy

При мен стресът продължава за съжаление. Поставям си нов срок - две седмици да се кротна нещата, за повече няма да имам сили. Движението - голямо. Храна - предимно режимна за мен, но си позволявам повече въглехидрат и шоколад. Положително за кантара - 1 кг надолу. Стигнах 67.5 кг. Дано видя 66 този месец..  малко скептично вече. Свалени точно 15 кг. До голямата цел остават още 10 кг.

Общи условия

Активация на акаунт