ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 114

• 64 481
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
  • Враца
Ели, и аз влизам само за да изразя възхищението си!
Изглеждаш чудесно, а и явно имаш сериозна мотивация- с повече кг сигурно трудно се стои на палци Wink

# 271
Благодаря ви момичета!!
Всичкото страдание си заслужава. Трудно се свиква, че не е цел а борба завинаги.
Но затова сме тук, за да се борим зведно.
🥰🥰🥰

# 272
ели, чудна си!
(видях снимката)

# 273
  • в пералнята
Аз пак изпуснах, да му се не види Simple Smile
Следващият път.
Момичета, благородно ви завиждам за мерките, 50 и няколко килограма са си супер. Дано и аз - гномът, стигна до там Grinning

# 274
Е, не се самобичувай с килограмите. Все пак не всички сме с еднакви телосложения, кости, височина.

# 275
не я слушай, ник'ъв гном не е Stuck Out Tongue Winking Eye
прекрасна Ели, чиста грация Heart Eyes

# 276
Прекарах си детството мечтаейки да съм дребна и фина. С годините се научих да се харесвам и обичам напълно, но до към 20г си мечтаех да съм 10см по-малко 🤣

# 277
  • в пералнята
А, аз срещу вятъра да тичам, не мога да стана дребна и фина, просто структурата ми е такава. Аз имам широки рамене, дебели китки и глезени, едър ханш и къси крачоци. Затова пък имам хубаво лице и плосък корем. Не може човек всичко да има в този живот Grinning

# 278
Arhinora, всяка от нас има недостатъци. И моите крака не са дълги. Лично аз не си харесвам прасците - много са ми издути. Искам по фини, ама тръцки. Раменете и на мен са ми бая широки, плуването още повече допринесе за това. Като добавя и липсата на ( . )( . ), съвсем широка ставам в горната част. Ама съм се научила да се харесвам такава, каквато съм. Здрави да сме само, другото са бели кахъри.

# 279
Ама като ви знае човек, няма как да ви повярва  на "недостатъците". Аз също си се харесвам, при мен талията хич я няма, но както се казва, това да е кусура Simple Smile

# 280
Sharpy, имането на големи гърди прави горната част на тялото много шорока и като цяло дава усещането за повече килограми.
Само ако ходиш с прилепнали дрехи прави визуално талията по-тъничка.
Аз след две бременности и кърмене останах без гърди и не беше проблема размера а отпуснатата кожа тип печени чушки 🤦‍♀️.
Сложиха ми импланти, минималното възможно, аз големи гърди не харесвам, още по-малко силиконови. И пак докато свикна, че гърба ми изглежда двойно, мина време.

# 281
Мда, по-голяма пазва прави цялата жена да "тежи" повече чисто визуално... А не ми харесва да съм все с прилепнали блузи за да избегна и ефекта на горна част като в палатка, то и не винаги е баш уместно.
То вярно че всеки иска каквото няма, но поне в моите очи по-скромно надарена там жена е по-лесно да изглежда по-фина и елегантна.

# 282
Така е. Аз внимателно избирам и ползвам само специален вид сутиени без банел, тип спортни. С всички други (банелени, повдигащи и подобни) просто имам вид на фолк певица. Гледам как да минимализирам голям бюст - и това не е лесно.

# 283
Sharpy, имането на големи гърди прави горната част на тялото много шорока и като цяло дава усещането за повече килограми.
Само ако ходиш с прилепнали дрехи прави визуално талията по-тъничка.
Аз след две бременности и кърмене останах без гърди и не беше проблема размера а отпуснатата кожа тип печени чушки 🤦‍♀️.
Сложиха ми импланти, минималното възможно, аз големи гърди не харесвам, още по-малко силиконови. И пак докато свикна, че гърба ми изглежда двойно, мина време.
Ели, съгласна съм с написаното. Да, големите гърди правят жена визуално по- тежка. Аз също не харесвам големи гърди и не искам такива. Просто при мен са много малки и ако облека например блуза по тялото на голо, тъй като няма какво да опъне отпред, раменете ми изглеждат още по - широки. Когато сложа сутиен, гледката вече е съвсем друга. Моите сутиени са с най- големите подплънки, така като облека блуза, вече отпред като се опъне и изглежда по съвсем различен начин. Навремето и аз се чудих дали да не сложа силикон, нормален размер, не някакви футболни топки. Но бързо се отказах. Слагам сутиен с подплънки и изгледа става идеален 😋. Подкрепям естетичните корекции, когато са с мярка. Като видя жена с по-големи гърди и сложила деколте, през което се вижда половината балкон, направо се отвращавам. Но всеки с вкуса си.

# 284
Винаги съм имала бюст и това ми е било комплекс - все да си съобразявам дрехите, за да не го подчертава дори да го минимизирам. Дори съм посещавала пластичен хирург с идеята да намаля оперативно обиколката въпреки, че не е чак толкова фрапираща - 75С, но пък аз съм с дребно телосложение.
Като минах 35 ми дойде акълът в главата и почнах да се харесвам супер много, защото осъзнах, че аз друго тяло няма да имам, а това, че съм здрава е най-голямото щастие. И спря да ми пука дали някой ще си помисли, че съм твърде апетитна или че демонстрирам нещо. Съобразявам си дрехите според времето през деня/вечерта и повода, което е ключово. Обичам да нося и къси рокли, ами правя го - имам хубави, тренирани крака, защо да ги крия.

И да се отчета по темата - ударих 62 кг при старт от 55. Влязох в 8 месец официално и се надявам в оставащото време да не минавам 65. Спрях тренировките и понеже ми се налага да почивам повече, ми остава да внимавам повечко с храната. Наблягам на сезонните тиква, ябълки, круши и салатки, отделно отново включих месо и допълвам с протеинов шейк.

Общи условия

Активация на акаунт