Януарчета 2007

• 14 252
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И на мене снощи ми скръсти погледа, рева, пъна се...диване  #Cussing out.

# 226
И аз имам въпрос - с каква програма намалявате снимките?

С Мicrosoft Office picture manager, или с Фотошопа.

Стискам палци с Тоти всичко да е ОК, Мими Praynig

# 227
И едната ми гърда е ужасно разранена!!Вие как се справихте с този проблем?

Мазах с Гармастан 2 дни и цедях, не му давах да суче от нея и така се оправи.

# 228
И едната ми гърда е ужасно разранена!!Вие как се справихте с този проблем?

Мазах с Гармастан 2 дни и цедях, не му давах да суче от нея и така се оправи.

и аз така. няколко дена цедих тази гърда и мажа с Лансинох, което е като Гармастан  Peace

# 229
Стискайте палци-днес сме напрегле(ехография на главата ) на Тоти ,дано всичко е Ок и вече даспшрем хапове и сиропи и да се ваксинираме най-накрая,че нямаме нито една ваксина.

А къде ви е прегледа? ти май в Пловдив ражда?
Ние сме на същия преглед утре в Токуда. Препоръчаха ни да го направим заради незатворена малка фонтанела. И при вас ли е това ?

# 230
Стискайте палци-днес сме напрегле(ехография на главата ) на Тоти ,дано всичко е Ок и вече даспшрем хапове и сиропи и да се ваксинираме най-накрая,че нямаме нито една ваксина.
И разбира се, стискам палци да сте здрави!!!

# 231
Здравейте, момиета!
Мими, стискам палци с тошко всичко да е наред Praynig

Ние с Криси вчера бяхме на пробно кърмене, тъй като се притеснявах дали яде достатъчно и се оказа че всичко е наред. Изяде 110ml, като се има в предвид че повечето време спа.

Но днес нещо ми се струва, че кърмата ми спира - тече едвам-едвам и не знам дали не е от температурата. От 3 дена съм грипава и с много висока температура и много се притесняавам да не заразя и малкия. Разхождам се постоянно с маска. Започнах да пия чайчето на Хип за кърмачки и да видим какво ще става.

# 232
  • София
Мими, стискаме палци!  Hug
Иве, при нас май коликите се върнаха с пълна сила, ще копуваме Хамомилата, как се дава и колко струва?

Нямам представа, моят е забъркан от личния ми хомеопат и го давам при криза. Нека Саша каже, тя го купува от аптека.

Миленита Блу, пощенската ти кутия е пълна. Ето отговра ми тук:
Защо не се разхождаме заедно тогава????  Rolling Eyes
Да, в 22-ра сме при Младенова - тя е и хомеопат, аз за това я избрах.

Hug

# 233
момичета, някоя чувала ли е нещо за крема на dr. Theiss- nachtkerzen balsam

Мими -  Praynig  Hug

# 234
  • В офиса
Мими, стискам палци. Всичко ще е ОК.

Нинище, с Цвета съм го ползвала. Той е специално за атопична (много суха, със зачервени и грапави места) кожа. Добър е, но при нас специално по-добър ефект имаше линола фет (не знам дали още го продават това кремче, но действаше чудно) Не пречи да се използва и ако на бебо му няма нищо, но пък на мен ми изглежда малко като да нагласиш топ за муха. Иначе кремът е изцяло билков, няма лекарствени съставки, само козметични.
Забравих линка:
http://naturprodukt.bg/produkti/DR._THEISS/grija_za_kojata/nahtk … tensiv_balsam.php

# 235
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
 smile3507 smile3507 smile3507

Гледам стерео, хапнахме в 3,после в 7 и до сега плачем newsm45 Ама що- никой не знае #Crazy #Crazy
Вчера цял ден е изкарал на коленете ми Crazy Аааа, кво добро ми беше детето,кво стана,незнам Thinking Thinking Thinking

Предлагам да основем клуб на диванетата #Cussing out И да ги пратим на тренировъчен лагер за добро отношение към майките smile3513 smile3513 smile3513

Мисля днес да излезем за първи път,да го запозная с количката, и после да му дам 5 лева, и да ходи да се разхожда сам,пък аз ще спя smile3532

# 236
  • София
Мими, стискаме палци и ние!!! Praynig
Клеми, аз купих Хамомила от аптеката до Лучано /в блока с Бързаков в Люлин-6/, но е на Боарон, готово на гранулки - 2.80 лв., мисля че беше. Честно казано още не съм го давала, защото коликите ни са търпими.... Mr. Green Пием си само Саб-а.
За нашите пъпчици -  вече са в ремисия, само ни се бели личицето, крема ни е Атодерм РР на Биодерма - серия лечебна козметика. скъпичък е, но тубата е 200мл. Той също е за много суха и атопична кожа, подобрението ни настана за два-три дни. Ще се похваля като изчезнат напълно тези упорити пъпки....... Wink

# 237
А пък Любо за пръв път яде в 9 и после чак в 4 сутринта. Но не е акал и се пъне, горкия. Как да го разхлабя?
За Ники помня, че му варях вода от овесени ядки и с нея правех млякото, но не знам дали Любо не е още малък newsm78
Някакви идеи?

# 238
Мими, стискам палци. Всичко ще е ОК.

Нинище, с Цвета съм го ползвала. Той е специално за атопична (много суха, със зачервени и грапави места) кожа. Добър е, но при нас специално по-добър ефект имаше линола фет (не знам дали още го продават това кремче, но действаше чудно) Не пречи да се използва и ако на бебо му няма нищо, но пък на мен ми изглежда малко като да нагласиш топ за муха.

newsm62 Ама направо

Анджелина може да му бръкнеш в дупето със термометъра

# 239
Анджелина може да му бръкнеш в дупето със термометъра
Peace
Или му дай малко по-сладка водичка

Общи условия

Активация на акаунт