Ескапел

• 1 548
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Не се заяждам  ,попитах това ,защото не се е случвало друг път,  не пия това хапче като бонбони, нито през ден,нито през месец...относно аборта, наложи ми се по медицински причини и виждам, че ще трябва да ги кажа накрая и се надявам този път да не бъда упреквана за хапчето,и разбрана правилно за медицинските причини,защото не обичам да говоря за това и ми е тежко- имам епилепсия придобита,но лекарите не ми даваха гаранция за здраво дете и че е опасно за мен и трябва да я прекъсна. А сега пак за хапчето- питам, защото въпреки всичко това искам да имам бебче, и затова питах за тези признаци и дали може да е станало нещо, а то излезе съвсем друго.  Надявам се този път да съм правилно разбрана и да не бъда съдена затова че искам бебче.

# 31
  • София
Епилепсията не пречи на приема на противозачатъчни.
И как така след 2 ескапела питаш с идеята, че искаш да си забременяла?
Съвсем нищо вече не се разбира.

# 32
"Надявам се този път да съм правилно разбрана и да не бъда съдена затова че искам бебче."

Прочети внимателно всички коментари,проблемът е към нехайството Ви,уж сте чела листовката,уж ходите на гинеколог,а пак неразбрала.
Всички обясняваме,че е противопоказно да се приема количество повече от необходимото,Вие пак недоразбрала,не знам по какъв начин да се обясни повече.
Никъде не се споменава желанието за дете,ако някъде е упоменато,нека да ми се извади в цитат. Hug

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 19:48 от Анонимен

# 33
Напротив пречи, говорено е с невролог и гинеколог..

Общи условия

Активация на акаунт