Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 69 457
  • 910
  •   1
Отговори
# 195
viara1912, косата ти е точно като моята.
Аз използвам такава четка и съм много доволна:

# 196
Момичета косата ми е много суха с дебел косъм и остра и много чуплива с какво най лесно и хубаво да я изправям много е гъста имам хубава преса но ръцете ми ме болят едвам я оправям и мога ли да ползвам бюджетни продукти за да си възстановя сухата коса ужасна е

Аз бих се радвала,че е много чуплива,ке бих пипала въобще. Но кой каквото си няма това иска.
И разбирам много добре,че искаш права и гладка коса.
Аз годни наред я изправях.
А сега вече не се харесвам с права и я нося чуплива.
Моята е сходна на твоята и я изправям от дъжд на вятър,от вече доста години не я третирам с преси и маши,и оттогава не ми цъфти.
Един цъфтеж не съм видяла за повече от седем години.
Вярно,че я подхранвам по всякакви начини,но главно спирането на пресата ми помогна.
Моята обаче е леко чуплива и всячески се стремя да се начупи още повече.
Истината е че въртящата четка не може да постигне ефекта на пресата каквото и да си говорим, още повече с такава грива.
Аз пробвах,голяма мъка.Нищо не стана.
Няма и да е така идеално правя както си свикнала.
Може да е само една идея по-щадящо,но не се заблуждавай,че не гори.
Ефектът като издухване съ сешоар и четка в салон също не може да е същия.

За сухотата ,на мен ми помагат най-много маслата. И хубав балсам.
Първо обаче ножица.

# 197
  • София
Искрица, това е моето спасение при косопад + таблетки за пиене При**ин (не знам имам ли право да ги изпиша).

Сега виждам, че му е изтекъл срока. Ще търся да си го купя пак.

# 198
viara1912, косата ти е точно като моята.
Аз използвам такава четка и съм много доволна:

как се води тв,у четка или там каквото е

# 199
Електрическа четка за коса.
Има различни марки, но установих, че точно с такива косъмчета и шипчета е най-удобна.
Пробвала съм и други - с едни такива като гумени шипове и такива с метални - и двете скубят косата.
Ето тук има същата:
https://techmart.bg/%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0%20%D0%B7%D0%B … emington%20AS5901

Тук и на по-добра цена:
https://mnogomag.com/multifunktsionalna-elektricheska-chetka-za- … -obem-el-chetka-3

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 01:19 от Melany99

# 200
  • Някъде там
Елена, не мисля, че е проблем да изпишеш името на марката, писано е доста за тази марка витамини в бг мама. Поне така си мисля Simple Smile

# 201
Само при мен ли като ползвам термозащита и като изляза на вън при мн лека влага ставам като гръмнал бойлер. Какви ли не не съм ползвала. Влага ли ми задържа не знам. А без термо защита си ми стой изправена. Относно косопада, аз си купих масло от розмарин и си капнах доволно в шампоана. От доста време ползвам само шампоан с коприва, а последния месец съм смесила маслото със същия шампоан. Бая бебешка коса ми порастна. Сега се чудя какво да я правя. Помага много, но и доста сваля боята. Но аз преминах плавно от черна към тъмно кафява с витамин ц и маслото помогна, така че добре ми дошло.

# 202
Може ли да покажеш шампоана с коприва?

# 203
Боядисаха се днес сам-сама(на пук на това,че допреди малко нямахме ток).
Абе,друго си е да си сложиш една боя.
Доволна съм,добре се получи.Абаносово черно 🙂
Косата ми е много порастнала.
Купих си бадемово масло и сега ще се мажа с него.

# 204
Крайщата ли мажеш или като маска на корените? Каква би трябвало да е ползата от маслото? Аз преди години съм се мазала с какви ли не, но е занимавка и трудно после се отмива, прекалено е мазно и спрях.

# 205
От 3г. не боядисвам, от 10м. и не късносвам. Не ползвам нищо освен шампоан и балсам. Косата ми е жива. Обем нямам, но тя си е такава. Малко по-малко изравнявам степените от онази "фризьорка".
Това е и любимата ми дължина, но да е равна без пластове,а сега има. Трябва да порасне и търся варианти как това да стане по-бързо.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 10:54 от ЗЛОДЕИДА

# 206
Много е добре Зодеида.
И именно, защото има леки платове стои така добре.

mountain_crystal,и корени и краища,важно е да уцели количеството.
Важна е и гъстотата и структурата на косата.
Моята попива много.
Понякога изсушават,например кокосово вече не ми влияе добре и не ползвам.
Подхранват ми косата,не ми цъфти,придават блясък,гладкост,мекота,заздравяват косъма и стимулират растежа.
Леко ги загрявам,понякога правя микс от различни масла,комбинирам с жълтък,оцет,мас даже.
Сега ми харесва много олиото от синапено семе. То пък е с доказано много ползи за косата.
Зехтин също ползвам,рициново,бадемово,стимулант на Икаров,който е комбинация от няколко масла.
Измивам ги много лесно,като слагам балсам преди да ги отмия.
Тук в темата ме светнаха на това.
От години ползвам масла за косата и ми се отразяват чудесно.
Смея да твърдя,че освен ген,косата ми е в това състояние и заради тях. И другите грижи,които полагам.
Макар,че в момента е сухичка.
И има какво да се желае.
Даже спя с маска с масла по цяла нощ.
Тогава ефектът е още по-добър.

# 207
  • Някъде там
ЗЛОДЕИДА, за по бърз растеж съм доволна от серума с масла на Ла Елиа, а сега съм си харесала маслото на MIelle. Доста положителни отизиви прочетох за него.

# 208
ЗЛОДЕИДА, за по бърз растеж съм доволна от серума с масла на Ла Елиа, а сега съм си харесала маслото на MIelle. Доста положителни отизиви прочетох за него.

двете масла на каква цена са и къде ги има за да има по бърз растеж колко време и как се ползва че и моята искам по бързо да порастне

# 209
Как да измия маслото с балсам? В момена съм с масло на икаров и ще ми е интересно да опитам измиването му с балсам.
Аз моята ще я подстригвам. Въпреки ,че няма нужда. Няма цъфтеж, няма скъсване... Харесвам се повече с по-дълга, но изисква да е винаги, ама винаги безупречна, а това става само в деня след миенето. Аз всеки ден няма как да я мия. Дори и не желая.
Късметлийка съм косата ми сама да си прави руси кичури, като стигне определена дължина, а сега малко ще ги поотрежа, но съм сигурна, че ще изглежда прекрасна и щастлива и без тях 😁
Но това ще стане след нова година.

Общи условия

Активация на акаунт