Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 69 464
  • 910
  •   1
Отговори
# 210
Фокусирайте се върху краищата си за да расте бързо косата, не върху корените. Най- ефективния метод за да растеж е да не я подстригвате.
Масло от розмарин може да помогне при косопад (има някакво малко изследване, в което го сравняват с Миноксидил 2%), но няма да направи косата магически дълга.

# 211
Здравият скалп също е важен за растежа на косата. Аз слагам серум против косопад на Eprouvage, както и пръскам вода от розмарин в корените. Понякога слагам бадемово масло на връхчетата.
Вярно е, че често с месеци не я подстригвам, понеже изобщо не ми цъфти, но пък, когато я подстрижа се усеща доста жива. Иначе, моята коса винаги е била дълга, напоследък до кръста, имах периоди и малко под него, но вече ми пречеше.

# 212
Моята коса си расте добре и не се оплаквам от липса на растеж. Върховете мажа само с цел превенция против цъфтеж и за термозащита. Ползам продукти без отмиване.

# 213
Мисля да взема шампоана на Доори че ми пада косата след раждането  и чух че от него има бърз растеж на косата вие какво мислите искам на Галя Симеонова да взема Доори за да ми дръпне косата по бързо защото и отгоре е по къса а и на дължина искам да расте дайте препоръки заслужава ли си

# 214
Как да измия маслото с балсам? В момена съм с масло на икаров и ще ми е интересно да опитам измиването му с балсам.

не е буквално измиване с балсам
стоиш примерно 1/2 час с масла, след това слагаш за 10на мин. б-м (при мен по-добър ефект има кератинов), после миеш с ш-н и ако желаеш, но не задължително, отново лек б-м
косата се отмива по-добре отколкото директно с ш-н след маслата

# 215
Може ли да покажеш шампоана с коприва?
Единия е на inaessentials, а от 2 месеца си карам с този на Евтерпа от 2лв😃 и нямам намерение да го сменям. С маслото от розмарин съм спряла за момента, докато минат празниците, че пада бързо боята от него, а и косата ми си е супер сега.

# 216
Момичета, този вид балеаж все още ли е модерен? И друго питане - лесно ли се поддържа, защото си представям, че корена си расте и русото само отива по-надолу, т.е. че е сравнително лесно за поддръжка.

# 217
Определено вече не е на мода, но според мен ще си отиде в графата класика, а не "демоде". Просто отива на прекалено много хора и е лесен за поддръжка.

# 218
За растежа на косата помагат и дерма ролери.

# 219
Елена,
От къде купуваш билките?

# 220
За растежа на косата помагат и дерма ролери.
на каква цена са и къде ги има и търся нещо бюджетно за бърз растеж на косата

# 221
Дерма ролери има в много мазини, както физически, така и онлайн и на много марки и ценови класове. Има и много информация онлайн за използването им.

# 222
Моля за съвет.
Косата ми е тънка и не особено гъста. Дължина под раменете.
Искам да си направя вълни или по-къдрава.
Но не успявам.
Слагам първо пяна. После ролки различни видове. После фиксира с лак
И... Трайност 20 минути.

# 223
Пяната на суха или мокра коса я слагаш?

# 224
На влажна предимно.

Общи условия

Активация на акаунт