Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 861
  • 910
  •   1
Отговори
# 765
  • В полите на Пирин планина
Има билкови бои, които са на базата на къна и други билки.

# 766
моля някой да пусне нова тема

# 767
Къносах се ама стана тъмно почти кафяво, следващия път праскам кестена и това е. За мен е важно да ми е здрава косата.
Един лаишки въпрос - има ли къна без червен оттенък? (Но кафява, не черна)
Да, в сайта на Хенафокс. Билкови бои са, това е къна+ други билки.

# 768
Къносах се ама стана тъмно почти кафяво, следващия път праскам кестена и това е. За мен е важно да ми е здрава косата.
Chestnut brown с нея се правех преди и най-вероятно към нея ще прибегна пак.

# 769
  • Някъде там
Както са ти отговорили, да, има такива.
Преди време съм пробвала точно с такава къна, но не ми покрива белите коси добре и това е причината да не използвам къна.

# 770
В жегите съм така 😁

# 771

Ако сама си се сплела - браво ♥ аз докато имах дълга коса успявах чат пат да се сплета, но ако трябваше да излизам беше голям зор и скубане. Все нещо не се получаваше. Иначе ако искам да се сплета преди лягане перфектна ще я направя. 😀 ама след като се подстригах, че и бретон направих и не стават вече така прическите😀 да расте пуста му коса, ще си я сплитам, обещавам й само да е хубава😀 не знам как да не се докопвам до ножицата / фризьора, когато ми дойде напрежението в повече, имам чувството, че 1-2 пъти годишно ме хващат лудите и от коса до кръста решавам да е до раменете. Харесвам се, ама после си тъгувам за дължините. После расте, идва ми в повече напрежението и посягам на косата. Даже последния път фризьорката ме пита 5 пъти сигурна ли си, не ми се иска да я скъсявам толкова. Аз смела 😀

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 08:47 от bubanka

# 772
Тук специално не, че отпред имам 4 малки плитчици, но иначе тези плитки си ги правя често. Изобщо в жегите не ходя с рапусната коса, язък, че и бая толкова...

# 773
Опитайте индийски билки, наистина имат много положителен ефект.
Връщам се малко назад. Сега нанесох такава прах, но докато я смесвах се замислих дали не трябваше да е с топла вода?

# 774
Не помня, не пише ли на опаковката или в сайта?

# 775
  • Някъде там
Опитайте индийски билки, наистина имат много положителен ефект.
Връщам се малко назад. Сега нанесох такава прах, но докато я смесвах се замислих дали не трябваше да е с топла вода?
С топла трябва да е.После се поставя шапка и се увива хавлия за да се загрява.

# 776
Да, в сайта на Хенафокс. Билкови бои са, това е къна+ други билки.

Много благодаря. Искам да поръчам, но се колебая за цвета. Мисля, че косата ми е около 5, небоядисвана.

Кой цвят да взема, имате ли опит? Искам да е максимално близо до моя и да не се налага да правя корени. Просто да засиля косицата, че има плачеща нужда.

Една опаковка достатъчна ли е? Или е много? Или малко?

# 777
Аз предпочитам кестенявия цвят, не тъмното. А дали ще ви стигне зависи от косата - гъстота, дължина.

# 778
Съвети как да оправя изгорели краища? Не са по цялата коса, а не искам да подстригвам вече. Последния месец два пъти вече подрязвам по 1-2 см на определените кичури. Но не искам вече, не ми е толкова дълга косата, че да я подстригвам пак. По принцип преса / маша ползвам веднъж на 1-3 месеца по повод, сешоар рядко и не докрай до съвсем суха коса. Термозащита, серуми и балсами ползвам. Изгоряването ми започна след като март месец започнах да се боядисвам (при фризьор). Искам да си върна живота в косата. По принцип е уникално мека и непокорна, права. Вече се къносах междудругото с бургунди и горе долу ми харесва, по-натам може направо кестен.

# 779
Може да пробваш Олаплекс 3, но не очаквай чудеса. Явно цялата коса е изгоряла от боята, не само краищата. Моята коса е тънка и се страхувам от боя като дявол от тамян. Знам, че ще я съсипе.
Виж и къната кестен какъв състав има, дали е само къна и индиго или има и друго, което може да ти увреди косата.

Общи условия

Активация на акаунт