Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 835
  • 910
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Имам нужда от насока. Реших да пробвам екстеншъни за първи път. Може ли да ми дадете насоки какви да пробвам, нищо не разбирам и не съм запозната? Искам да е с опция да ги махна бързо, ако не мога да ги изтърпя.

# 151
Най-щадящи мисля са някакви кератиново закрепващи се, ако добре помня.Може и нови да има.

# 152
Аз съм с тънка и гъста коса и трета година не мога да оправя щетите от етажи направени в реномиран салон от прехвален фризьор. Да не говоря как започна да цъфти оттогава, имам косми, които са буквално разслоени на сто от цъфтежи. Не мога и да докарам дължината, която искам заради това цъфтене. Особено големи са щетите по косата около лицето, където явно, косъмът е по-нежен и тънък.
Етажите са неудачен вариант са коси като нашите според мен. Те са за гъсти коси, но с дебел косъм.
Ти имаш страхотна коса, на твое място не бих я пипала. По-добре с една и съща прическа, но с красива и здрава коса, отколкото с различна, която ще ти увреди косата.

# 153
  • София
Добър вечер, нова съм в темата и може би глупав въпрос, но защо тази маска не ми действа толкова хубаво
Като тази

Знам че е до коса.... Но ми е странно

# 154
С първата не съм запозната, но от втората не очаквай чудеса. Ползвала съм я в моменти когато съм била във финансово затруднение и си вършеше добра работа за парите, за което съм много благодарна. Но далеч не беше идеална.
От бюджетните харесвам 2- тази на Агива с маслина и червената на  Миосотис, форумни любимки са с причина.

# 155
  • София
Исках да кажа че не съм толкова доволна от професионалнат,колкото от другата

# 156
Имам приятелка, на която след второто раждане се накъдри един вътрешен пласт на косата. Тя има дълга до кръста коса, беше права, стана полукъдрава. Така си остана. На нея стои красиво, придава обем, но нейната коса е плътна. Като дете косата й е била къдрава, в пубертета се е изправила напълно.
Може да е от някакви хормонални промени.

Редактирам се да добавя, че и аз съм от Варна, живях там 33 години и от мен пластове - твърдо не! От влагата косата ми се залепваше за черепа буквално. Каквото и да правех, след 30 минути, беше в изходна позиция, права и залепнала за черепа. Който е с къдрава коса, му се къдреше още повече. За мен този климат беше бич за косата ми.

# 157
Исках да кажа че не съм толкова доволна от професионалнат,колкото от другата

Ооо, моя грешка.
Ами ползвай си другата тогава- лесно и изгодно Simple Smile
Професионалните според мен имат нужда от поне 8-10 минути да останат в косата за да си действат. Дрогерийните маски съм забелязала че може и по- бързо да се отмият без проблем. Наистина не знам защо, сигурно дрогерийните маски са повече като балсами Simple Smile Специално тази ако помня правилно беше много рядка, огромна опаковка, но минавах през нея много бързо защото трябваше да използвам доста.

# 158
  • Някъде там
scalestone, страхотна коса.
За етажите, дъщеря ми си направи етажи преди две седмици, права и тънка коса, стои страхотно на дълга коса.
Скрит текст:
Изтривам снимката.
Като се раздели с едни 10 см. от косата си.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 12:14 от Искрица

# 159
  • София
И аз да си кажа за етажите.Двете с дъщерв ми с тънки и гъсти коси.Нейната права, моята чуплива.На мен много ми отиват етажите,придават обем.Без етажите много ми се "сплесква"косата в корените.На дъщерята не и отиват,освен малко ниски(подобно като на дъщерята на Искрица).
scalestone,ти най добре си познаваш косата.

# 160
балеаж +кератинова терапия
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 23:19 от Pepina_n3

# 161
За обем в корен трябват къси етажи.

# 162
  • Варна
За обем в корен трябват къси етажи.

Така е, но си знам косата и това няма да помогне, за съжаление......

# 163
Затова не се лъжи да режеш много.Малко около лицето оформете и ниско долу.Моята коса е същата - гъста, тънък косъм, но жилава и тежка.С много къси етажи и дължина около раменете имам обем в корена, иначе не.

# 164
боядисване +кератинова терапия
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 23:18 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт