Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 70 210
  • 910
  •   1
Отговори
# 225
Да споделя и тук кичурите, които си направих. Първоначално мислех да я потъмня изцяло, но знаех, че ще ми липсва русото, та затова решихме да има фини кичури.
Скрит текст:
Преди:

След:

# 226
  • Някъде там
Rimmona, чудесно се е получило.

# 227
Не съм писала отдавна в темата, просто няма с какво да се похваля, пак съм си на кичури, но след измиване не мога да я среша. Стават едни сухи заплетени топки, а имаше момент, когато виждах по средата на кичура много малки възли.
Искам да си купя шампоан и балсам/маска за честа употреба, за боядисана коса от ЗР, но скоро не съм пазарувала от  там и не знам какво да си взема.

# 228
След като промениха маската на Абсолют рипеър и аз рязко се разочаровах ползвам това:

Учудващо добро, особено за парите си, втора опаковка изпразвам. След измиваме слагам крема на Ми Аманте и нямам проблем със заплитане и оформяне.

# 229
Мен ме вбесява разресването. Имам чувството, че само моята коса прилича на кошница и се скубе яко. Слагам след подсушаване с кърпа слагам оранжевия крем на Гарниер 10 в 1, но ми е малко слаб.

# 230
Ей това забравих,  също е страхотно, него го слагам на леко послушена коса, за финиш

Свърши ми и трябва да си взема пак. Напоследък се върнах към дрогерийната козметика аз. От нищо профи не съм виждала чак уау резултат,  за да давам повече пари. Единствено бях фен на Абсолют рипеър маската и Митичното олио, но последният път и двете бяха различни и приключих с тях.

# 231
  • Някъде там
Не съм писала отдавна в темата, просто няма с какво да се похваля, пак съм си на кичури, но след измиване не мога да я среша. Стават едни сухи заплетени топки, а имаше момент, когато виждах по средата на кичура много малки възли.
Искам да си купя шампоан и балсам/маска за честа употреба, за боядисана коса от ЗР, но скоро не съм пазарувала от  там и не знам какво да си взема.
Аз харесвам продуктите на Oлиосета, но не всеки във форума им е фен.Всичко е до нужди на коса и проба-грешка.
Може да пробваш Лореал за боядисана коса, балансирана серия с превес на хидратация.

# 232
След като промениха маската на Абсолют рипеър и аз рязко се разочаровах ползвам това:

Учудващо добро, особено за парите си, втора опаковка изпразвам. След измиваме слагам крема на Ми Аманте и нямам проблем със заплитане и оформяне.

Да,този продукт е много добър. И аз бях много приятно изненадана.
От всеки го видях и после си купих.
Скоро не съм си взимала.
Абсолюта тотално я развалиха.
Аз мислех,че в моята Коста е проблема,защото е редовно третирана с боя,но явно качеството вече е друго.
Беше ми любима маска.
На Лореал съм вече все недоволна.
Олиосета съм фен.
Даже напоследък от масовите маски съм далеч по-доволна.

# 233
  • София
Някой ползвал ли е безамонячни бои на Bionike и Phyto? Ппише,че покриват белите коси на 100%. Моите бели коси много са упорити и трудно се покриват дори от повечето професинални бои.Чудя се дали да се прежаля да се боядисам с тях.

# 234
Ей това забравих,  също е страхотно, него го слагам на леко послушена коса, за финиш

Свърши ми и трябва да си взема пак. Напоследък се върнах към дрогерийната козметика аз. От нищо профи не съм виждала чак уау резултат,  за да давам повече пари. Единствено бях фен на Абсолют рипеър маската и Митичното олио, но последният път и двете бяха различни и приключих с тях.
Пробвала съм го, позаглажда леко.
Аз харесвам продуктите на Oлиосета, но не всеки във форума им е фен.Всичко е до нужди на коса и проба-грешка.
Може да пробваш Лореал за боядисана коса, балансирана серия с превес на хидратация.
Мисля, че е време да пробвам Олиосета, а на Лореал проф съм пробвала почти всичко. Харесвам най-много Inforcer серията.

# 235
откакто открих инфорсър и про лонгър, не съм купувала други серии за коса
олиото за коса и б-мът без отмиване са дрогерийни и от тях също съм много доволна
от време на време еднократно ползвам б-м или маска, които съм купувала за някоя от девойките ми - те са със съвсем различни коси в момента
пантен най-много харесвам от дрогерийните марки, купувам от магазин за паралелен внос - май е време пак да намина, за да разнообразя грижата за косата
олисета не съм купувала, но мисля, че съм ползвала отливки - нищо, което да ме е впечатлило
години наред ползвах различни серии на тиги, харесвам ги като цяло, макар и не толкова колкото от лореалските серии, но ужасно ми омръзнаха и само дпш-то ми е тиги в момента

# 236
  • Някъде там
Аз също харесвам про лонгър,но не съм взилама скоро нищо на лореал с изключение на маската им за боядисана коса.
От дрогерийните продукти харесвам балсамите на Кундал.

# 237
Алечка, страхотна коса! Евала!!!
Споделените пордукти на Пантен и Елсев и аз ползвам, въобще като цяло не избягвам дрогерийната козметика за коса, напротив.
От Инфорсър и Пролонгър също съм доволна.
Последния месец съм с All soft серията на Редкен и на моята коса се отразява завидно добре.

# 238
Тези кристали на Елсев за гола вода.
На мен не ми харесаха изобщо,така ми стоят.

# 239
Много зависи от косата и от състоянието ѝ, разбира се.
Аз от въпросните кристали ползвам трето или четвърто шише.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 09:11 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт