Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 70 245
  • 910
  •   1
Отговори
# 330
За четири часа и за 180лв. ме направи моята фризьорка в София. Моята коса е до кръста, тъй че за малък град ти е обявила доста голяма сума.

# 331
  • Пловдив
В Пловдив - също за 4 часа - около 100 лв. с подстригване - дължина до раменете.

# 332
Хаха, значи правилно съм преценила, че е множко за тук и за дължината на косата ми.

# 333
Кичури, матиране, подстригване и издухване- 180 лв, във Варна. Стоя около 2,30 ч.

# 334
Здравейте. Търся идея за къса прическа, но за по обемно лице. Реших да си отрежа косата утре, много ми липсва късата коса, но вече нямам овал за много къса, заради +килограми. Дали някаква асиметрична е добра идея 🤔
Кажи на фризьора да ти направи издължаваща прическа, не на черта, отпред трябва да пада кичури коса, които да стеснят оптически кръглия овал към елипсовиден.

# 335
  • Някъде там
*Сладкодъвка*, много те е засилила. Най-добре е да се консултираш и с други фризьорки.

# 336
Искрица,няма да дам 200 лв в никакъв случай.
Имам въпрос към момичетата с кичури, въпреки, че знам колко индивидуално е всичко и зависи много от състоянието на косата - кичурите ще я изтощят ли много?

# 337
Имам въпрос към момичетата с кичури, въпреки, че знам колко индивидуално е всичко и зависи много от състоянието на косата - кичурите ще я изтощят ли много?
Моята стана суха и заплетена, но вчера я потъмних. Просто имах нужда от промяна. Като цяло не ми я изтощиха, правя кичури 2 пъти годишно, като само ми вдигат корена, дължините не пипат.

# 338
*Сладкодъвка
имаш хубава коса, не започвай да я боядисваш, ще си направиш кичури, после може да решиш, че не ти харесват  и ще искаш пак да си върнеш старото, но вече пигмента ще е извлечен от косъма.
Ако искаш все пак нещо да боядисаш, да прежалиме долните части на косата ти, да си ги направиш по-светли и после може да се оцвети в каквото искаш - червени нюанси, да си остане кестеняво и др. След време ще изрежеш долните 10 см и пак си имаш блестяща коса.
Не намерих подходяща снимка, нещо като на тази, само, че при твоята дължина и твоя цвят. Даже може още по-ниско към края да е боядисаното.
Скрит текст:

Моделката няма никакъв блясък на косата от прекомерно боядисване.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 10:27 от Pepina_n3

# 339
  • Някъде там
Както си написала, всичко е много индивидуално,
Например моята коса не търпи обезцветяване и се изтощава, но пък в темата за профи продуктите има страхотни коси на кичури, както и изцяло изрусени до доста високо ниво и косите са им в отлично състояние.
Смятам, че ако косъма е по-плътен и с хубава козметика и правилна грижа няма да има поражения върху косата.

# 340
Ох, всички ми казват да не я боядисвам, че е хубава и лъскава и така. Но аз съм си навила на пръста, че трябва да направя нещо и това е. Искам много леки, преливащи се кичурчета, като светлосенки. Не знам дали го обясних правилно, нещо като на тази коса

# 341
  • Варна
И аз не бих я пипала. Много жива, с блясък и гъста ми се вижда. Супер ти е косата, прическата също ми хареса!

# 342
  • Някъде там
*Сладкодъвка*, харесала си много нежен цвят, знам какво е да ти се иска да направиш промяна, но го обмисли добре. Имаш страхотна коса, за мен няма нищо по хубаво от естесвената коса.

Аз да напиша, че си направих дълъг бретон, стои страхотно.Това е дължината на бретона ми.
Не ми пада пред очите и не ме дразни.
Оформям го по този начин

# 343
Май ще послушам мнозинството и няма да я пипам повече. Благодаря на всички за комплиментите Flowers Hibiscus
Искрица, твоята коса също е много хубава, както и това, което се вижда от теб Simple Smile
Аз също мислех за някакъв страничен бретон, но не посмях. От дете не съм носила косата си така и имам чувството, че ще ме дразни много, не знам.

# 344
Сладкодъвка,още един глас от мен против кичурите. Косата ти е много жива и хубава, няколко пъти се връщах да гледам снимките. Кичурите изтощават винаги до степен косата да трябва да се реже радикално след някой и друг месец. Аз самата имам многогодишен опит с кичури, гледала съм и русите коси в профи темата, за мен всичките са изтощени и сухи. Там където изглеждат добре са след фризьор, но тогава всички коси изглеждат хубави.
Според мен не я пипай.

Общи условия

Активация на акаунт