Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 874
  • 910
  •   1
Отговори
# 735
  • София
От известно време страшно много ми пада косата. Купих си биотин, почнах да втривам и една билкова смес, която преди ми помагаше, обаче този път резултат- нула. 

Двоумя се между тези два комплекта:

# 736
  • Някъде там
Елена, от Нугела косата ми расте по-бързо, имам и нови косички, но не бих казала, че спира косопада и не сгъстява много косата.
Меди и Напура мисля, че биха били по-добър избор.
Ако не държиш да е професионална серия, може да погледнеш Vichy Dercos Aminexil , тази серия е много добра, както и Densi-Solutions. И от двете винаги имам чудесни резултати.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 08:51 от Искрица

# 737
Моята коса и тя от един месец насам много започна да пада…., чак се плаша Sad
Но при мен в момента е малко стресов период, отдавам го на това. Въпреки, че едва ли е от това. Искам да приемам добавки, но не съм запозната изобщо, но може да попитам личната.

# 738
Попадали ли сте на масла за коса, които са течни и при нанасяне са като лепкави? То си е направо течност, а ги пишат масла. Това някаква гадна химия ли е, за да добие такова състояние или са си полезни, но само така изглеждат?
Прилича на етър. Състав не пише. Не за първи път поръчвам и се случва да дойдат такива "масла". Ето го.

# 739
Препоръчвам комплекта на МЕДИ

# 740
Търся приятен балсам за коса. Използвам на Syoss с кератин, но не съм доволна. Има неприятен аромат на химия. Искам нещо със свеж аромат за боядисана коса, склонна към омазняване.

# 741
Търся приятен балсам за коса. Използвам на Syoss с кератин, но не съм доволна. Има неприятен аромат на химия. Искам нещо със свеж аромат за боядисана коса, склонна към омазняване.

Аз харесвам турските Елидор (трудно се намират тук) и на Елсев са хубави.
Много ми допадат и храните на Гарние, те могат да се ползват като маска и като балсам.

# 742
Някой ползвал ли е Приорин, но не за косопад, а за по-бърз растеж? Има ли негативни реакции?
По принцип къната само ми заздравява най-добре косата, но не ми се иска все още да прибягвам към нея, че не мога да я махна после. И все пак ще се къносам по някое време, ще пробвам първо със сюприм ред, че сега съм червенокоса. Ако не стане мацам кестен и това е. И двете ми отиват, но червеното е нещо ново.
Ползвам си масла и маски правя, пия си добавки и ползвам дарсонвал.
А също и от Био рехаб серията на Тианде, дали наистина има добър ефект върху растежа? Или само ще си дам парите.
Най-благоприятно ми се отразява пустата къна 😀 няма да забравя, за 8 месеца 20 см порастна, здрава, мека, лъскава, без цъфтежи, не се омазняваше бързо..Откакто се боядисвам просто не е същото - от самата боя и краищата стават като изгорели. Да отбележа, боядисвам се в салон.

# 743
Така е, къната наистина подхранва много, но така се наслоява, че не е истина. На 3тото ми боядисване с кестенява боя на Хенафокс, която си е къна с билки, косата ми стана почти черна и вече повече от 1 година съм я оставила да расте за да я изрежа. Тъпото е че знам, че в един момент ще се къносам пак.

# 744
За първи път в живота си съжалявам, че съм руса, а не кестенява или дори чернокоса. В никакъв случай не искам да ползвам химически бои, косата ми е тънка и просто няма да издържи. Искам да я къносвам, но предполагам, че ще стане различни разцветки на оранжево, което изобщо не ме привлича.

Засега я правя с голямо количество касия и минимално къна и пак придобива един червеникаво-рижав оттенък. Направих и един кичур с чиста къна и индиго, цветът ми хареса, но не си представям цялата ми коса да е така тъмна.
В един момент ще премина към къна, но се настройвам още за тоталната промяна в цвета и че никога повече няма да съм руса.

# 745
Аз правех тъмен кестен и мноооого ми харесваше, светла съм със зелени очи и контраста е трепач. Ама и червеното ми харесва. За това се чудя. Иначе тая червената къна трябва да я поръчам, в дрогерийните има само черна и кестен. Абе, жените сме чудо, като решим да правим промяна и като посегнем на косата…

# 746
  • пустинята Гоби
Хубави балсами са корейските на Доори. Харесвам и на ogx, особено синия.

# 747
Аз правех тъмен кестен и мноооого ми харесваше, светла съм със зелени очи и контраста е трепач. Ама и червеното ми харесва. За това се чудя. Иначе тая червената къна трябва да я поръчам, в дрогерийните има само черна и кестен. Абе, жените сме чудо, като решим да правим промяна и като посегнем на косата…

Хаха и мен това ме спира засега. Искам промяна, но колкото пъти съм правила драстични промени с косата си са били неуспешни. Иначе като се замисля тъмната или дори червена коса може би ще подчертае очите ми, които са зеленикави, но с русата коса изглеждат кафяви и някак се губят. Веждите ми също са тъмни и интересно, че с този цветотип естествената ми коса е руса.

Балсами ползвам на Медисютикълс, въртя няколко вида, доволна съм от всичките. Имам и един на Пл Мичъл за обем, препоръчвам го с две ръце, ако косата е тънка и не държи обем.

# 748
Аз също мисля за червено, но сигурно ще съжалявам и няма да ми отива. Жълтакава съм и с тъмни очи. Тук съм с 1 тон фондьотен, а косата не е пипана от април 2023г.
[

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 21:08 от ЗЛОДЕИДА

# 749
Зло, косата ти е страшно жива. Мисля, че тъмночервено ще ти отива. А винаги може да смесиш къната с индиго или катам за кестеняво. Мен ме притесняват и светлите корени, които ще растат. Ти поне няма да имаш този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт