Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 779
  • 910
  •   1
Отговори
# 900
  • Mostly in my mind
И шампоан си поръчах против косопад.

# 901
  • Някъде там
И шампоан си поръчах против косопад.
После ще очакваме отзиви Simple Smile
Гледам ги, но все ми се струва, че рекламата им е голяма.

# 902
Според вас ако си подрежа малко косата при стресов косопад, дали ще окаже благоприятно влияние? Доста коса ми пада от обикновеното и не ми харесва. Та това умувах тези дни.

# 903
Със сигурност ще освежи косата,но трябва да направиш нещо за облекчаване на стреса.

# 904
  • Някъде там
Според вас ако си подрежа малко косата при стресов косопад, дали ще окаже благоприятно влияние? Доста коса ми пада от обикновеното и не ми харесва. Та това умувах тези дни.
Не мисля, на мен ми капе много косата, всички изследвания са ми перфектни и са категорични, че се дължи на стрес.При мен има такъв в излишък.
Използвам антикосопадни продукти. от близо месец използвам лакме с прокапил/ лосион/ и чак сега започнах да виждам резултат. Тази седмица за първи път косата ми не пада на кичури.
Закупих си шампоан на марката, поднових и лосиона. В края на месеца ще си закупя и серума на Калиначи.

# 905
За последните две години изкарах 3 пъти ковид, с последствия в ужасен косопад всеки път за месеци и ми се бяха образували много неприятни леко плешиви петна. Сега съм в очакване на следродилния косопад 😀
Витамин Д също е много важен фактор при косопад, моят беше на критичен минимум и ми бяха изписали много висока доза за прием. Добре е да се провери.
Мажа се винаги след къпане с нещо. Относно гъстота много ми помогна Виши Деркос тоника, сега съм купила Аминексил Лореал, Филип Кингсли тоник за растеж, Рене Футерер ампули + масло за скалп (преди миене), Аминексил ампули на Виши. Да видим дали нещо ще помогне.
Като привърша някои от нещата ще купя отново серума на Гроу Горджъс, въпреки че моята скалп и коса предпочитат по-воднисти текстури на продуктите за скалп.
Относно подстригването - то ще помогне за по-добра визия на косата и илюзия за гъстота, ако е добре направена подстрижка, но няма да спре косопада, освен ако не се получава от накъсване при сресване евентуално.

# 906
Премахнете стреса.

# 907
  • Някъде там
Значи трябва да премахна малката ми дъщеря SmileySmileySmiley.
Шегата на страна, но мисля да премахна стреса и да се консултирам с психолог. Колкото и да съм силна и външно да не ми личи, явно вътрешното го преживявам тежко.

Lollaa*,  аз също съм от феновете на тоника и като цяло на серията на Виши, която за мен е много добра. Решила съм след като косопада намалее, да премина към серията на Виши за сгъстяване.

# 908
Записах си час за другата седмица. Три пръста по-надолу. Нищо фрапиращо, но ще се усети свежинка. Тъкмо преди сезона на шаловете и шапките. Започнах да слагам масла отново. А относно стреса... прекалено емоционален характер съм, та не знам как да го осъществя премахването..

# 909
  • Някъде по Дунава
Искрица, дъщеря ми ползва шампоана на Лакме и си докара раздразнен скалп. Косопадът ѝ беше от ковид.

# 910

Общи условия

Активация на акаунт