Честита Баба Марта, Габрово - "Добре дошли и отишли!" - 3

• 15 398
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Как последни?! Те започнаха от тях - първото нещо, което разбиха в АГ през ноември, бяха баните и тоалетните.

# 136
Благодаря,момичето,много сте експресни! HugМай в родилно няма вече ремонт,само в гинекология.

# 137
  • У дома... някъде
Пак са ни забутали на 2 страница #Cussing outКак сте сладури,май нямате много време за писане Joy,аз за сега имам докато беба спи.
Kalii,как е малкия фъстък?Нощем ли плачка от гадните колики Rage,при нас е по-спокойно положението(пу-пу-пу).Аз следобед отивам на разходка пък каквото ще да става Crossing Arms,омръзна ми с това мързеливо време.
Айде лек ден на всички,които минат от тук да се разпишат smile3521

# 138
  • У дома... някъде
Видяхте ли това Joy

http://dalliya.narod.ru/3.html

# 139
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Гигилче, мисля, че баните в родилно са готови, аз като се качвах преди 2 седмици ремонтът беше вече на друг етаж.

# 140
здравейте мами, честит мини рожден ден на всички бебоци и да почерпя от името на моя Васко, които става на цяяяяял 1 месец. ееех какви мъки бяха мин месец по това време.  Mr. Green
относно пропускането на нощното ядене, поучава се когато дохранваш детето с АМ. иначе всички ние, които сме на поискване  само с кърма ще си чакаме бебчо да му дойде времето

ето я и почерпката  newsm38 smile3504  ura

# 141
 kallii, при кой педиатър си? И как ти се струва? Питам заради сокчетата и водичката и т.н. от  репертоара на неосведомените все още габровски медицински светила за съвременните тенденции в отглеждането на бебето... Аз съм много разочарована от нашата...
Искам да си сменя педиатъра, но не ми се попада при някой подобен случай.
Има ли в Габрово педиатър, който да чете и да се интересува от световните тенденции, приети и в България, за храненето и отглеждането на децата. Аман от тия сокчета... #Cussing out

# 142
Здравейте, току що се регистрирах и прочетох почти всичко до тук. И аз имам няколко мнения. Моят син се казва Кристиян и е роден на 19.10.2002 г. Сега чакаме бебе в края на септември или нач. на октомври.
Та, искам да се изкажа по няк. въпроса
Бях при д-р Митев. Много съм доволна. Много е внимателен и апаратурата му е добра. Когато раждах (е, да платих си , но не ми е определял сума. колкото решихме) беше до мен през цялото време. Акушерката се казваше Ани мисля. Та те двамата ми съкратиха мъките наполовина. И си заслужиха парите по всички линии. Моя приятелка роди преди няк. седмици В Бургас с големи връзки беше. А, там при влизането в родилно внасяш 250 лв. независимо от всичко. Слава Богу, че нашите не са се усетили още.
Но думата ми е, че пак бих платила за да има доктор при мен докато раждам. Так горе има такива некадърници, че по-добре да не рискувам. А и нали две деца мисля да имам, не - 10. ooooh!
Другия въпрос, който ме учуди е мнението за д-р Донка Илиева. Гадна кучка. Sorry. Малкия се роди и мъжът ми я докара с колата до дома. Веднага започна да се оглежда, че сме имали компютър, принтер, ами ако можело някой неща да й направел.
След 1-2 година малкия се разболя и тя го прати с пневмония в болницата като изрично ми каза да не му давам лекарства, а той беше с 39 температура. Горе в детско ме направиха на нищо. И се оказа , че е с ангина. Да не говорим и за колибактериите, които не успя да излекува и детето ми на 3 год. беше станало 8 кг. Смених я.
Сега сме при д-р Даниела Стефанова в І-ва, но тя е готина и си разбира от работата. И най-важното - не е фен на антибиотиците.

# 143
  • У дома... някъде
Добре дошла на новата бъдеща мама! HugХубаво е така като споделяме кой от какво е доволен и от кого PeaceДнес е огромно гадно времето нали #Crazy

# 144
 mima kalina аз съм при марианка димитрова, нямам някакви конкретни наблюдения за нея в момента , защото сме имали досек само на изписването за дом посешение и за 1 детска консултация. това което ме учуди  е че вече трябвало ,според нея ,да започваме със сокчетата, което е малко странно.той моя си пъшка от колики и без сокче , че представям си иначе.
 сподели ми какъв е проблема със сокчетата и водичката при вас, защото да не допусна някоя грешка и да съм нащрек 

# 145
Не, че аз имам проблем със тези неща - просто нашата педиатърка настоява да и давам сокчета (?)... Казах и, че няма да и давам и, че не бързам да захранвам (беба е на 4,5 месеца), пък тя си знае нейното: "Трябваше да си почнала вече..." Дадохме и адреси с полезни статии - явно не ги е чела. Освен това не ми дава направления - за нея бебето ми е добре, въпреки че го изписаха с акушерска пареза  #2gunfire #2gunfire Трябваше  да бъда настойчива...
Като че ли тези направления и бъркат в джоба. Освен това забрави да ми каже за даването на вит.Д ,и масажи , и гимнастики. Ако не се интересувах незнам до къде и как щяхме да сме я докарали  #Cussing out
Добре дошла Milena Dimitrova!!!   bouquet

# 146
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета , аз се глася за гости, нали сме кръстници , та кумците ще идват довечера. Едно готвене пада,чак ми се взема акала, добре , че бъдещия татко помага.

А иначе още не съм родила, има 3 седмици до термина  Laughing

# 147
Добре дошла на новата мама  Hug
Вече си имам адашка в нашата темичка Wink

Сега сме при д-р Даниела Стефанова в І-ва, но тя е готина и си разбира от работата. И най-важното - не е фен на антибиотиците.
Това е добре! Моето джипи работи с деца, но е фенка на антибиотиците и малко се чудя дали да водя бебче при нея.

deni_k, то не остана време при теб! Завиждам ти, вече нямам търпение да дойде април Simple Smile

Сладки Заговезни на всички! eat cook

# 148
И аз чакам комците всеки момент но вече съм готова, да не говорим че моята сладурка шета повече от мен, аз нареждам тя разхвърля Heart Eyes но ми е голяма помощничка Blush. Ох отплеснах се ...
Исках да кажа на Milena Dimitrova първо добре дошла, че аз също съм при Д.Илиева, що се отнася до имунизации, ваксини, консултации съм доволна от нея. Но наистина като лекър не съм я ползвала, моята приятелка е лекър в спешна помощ и само тя се занимава с нас защото и имам пълно доверие  Heart Eyes тя се грижи за всички ни всъщност Hug
Сладки Заговезни и от мен и да вървя че гостите ми звънят Grinning  ura newsm24

# 149
  • В подножието на планината

Zdraveite,
  ve4e se predstavih v "Gabrovo"2,no propusnah da zabeleja,4e ima i nomer 3.Az sam bade6ta
   mama,o4akvam beb4o oficialno na 22.02,no ne se znae toi kakvo misli po vaprosa.Ima li i
   drugi mai4eta,koito o4akvat prez drugata sedmica.

Общи условия

Активация на акаунт