Честита Баба Марта, Габрово - "Добре дошли и отишли!" - 3

• 15 390
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Габрово
   Здравейте, момичета!
   Добре дошли на новите мами!
   Искам да ви почерпя, макар и виртуално. Днес Антония направи 1 годинка. Правихме детско парти, цял ден срещахме приятели, а вечерта събирахме част от родата. Утре продължаваме с нови сили. Това е тортата, която направих за децата, а тази - за останалите.
   Леко раждане на всички, които им предстои в близките дни, че то не останало.

# 151
  • Габрово
Честита рожденичка, Гали!  baloni
Нека да расте здрава и умна госпожица с прекрасна усмивка  newsm51
Страхотни торти   smile3521 А сама ли си прави фондана? Чудесна работа!

Добре дошли на Milena Dimitrova и  det   wavey Кажете нещо повече за себе си - къде живеете и къде сте учили, може да се знаем  Grinning

# 152
  • В подножието на планината

Честит Рожден Ден на Тони!!!
          Да е засмяна и здрава!                                        bigdance2 

За мен-казвам се Детелина,от Габрово съм,но не съм учила тук.Вие срещате ли се
        или общувате само по нет-а?Аз отдавна се ровя из форумите,но за първи път пиша.
        Да попитам наскоро родилите как са условията горе в болницата?

# 153
Честит рожден ден на малката Антония

Гали да ти е живо и здраво момичето, страхотни торти Heart Eyes
detдобре дошла и на теб welcome

# 154
честит рожден ден на патерица на куклата на мама Гали, а именно НА АНТОНИЯ. да е жива и здрава щерката и много да слушка в къщи , да е пример за всички newsm59 newsm67 bdbaloni baloni baloni happy bd hbday
 на мамите които им предстои да раждат и пожелавам да мине всичко по вода, няма страшно момичета, . мечтаете ли вече да видите рожбите си, как изглеждат, на кого приличат и да си ги гушкате ?

# 155
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
 det  Моят термин е 11.03. аз също нямам търпение, но имам още задачки, които трябва да свърша, че дано бебчо изчака поне 01.03.  Joy

# 156
  • Габрово
Гали,честита рожденичка.Да е много здрава,жизнерадостна и много да ви радва!
Страхотни торти си направила!Аз понеже нямам такъв талант мисля за рождения ден на Мишо да поръчам от Мина Елит.
Добре дошли на det и Milena Dimitrova!
deni_k , дано времето ти стигне за всичко.При мен всичко стана на юруш.Терминът ми беше на 22.03. и всички ми казваха как има време, как ще успеем с всичко.Но бебока реши да се появи на 10.03./имах предчуствие че ще родя по-рано,но кой ме слуша/.Тъкмо започнахме скромния ремонт и аз хукнах да раждам. Така че се наложи майка ми и мъжът ми да се справят с всичко за трите дни докато бях в болницата  Mr. Green.

# 157
Здравейте и от мен!
Гали,честита рожденничка!Да е здрава и много щастлива!  bouquet
Гали страхотни са тортите!
Добре дошли на Milena Dimitrova и det!

# 158
  • Габрово
   Привет и от нас. Приключихме вече с рождения ден. Ето снимка. И тази, и тази.
   Благодаря ви за хубавите пожелания към Антония и за отличните оценки за кулинарните ми изяви.
   Нуше, покритието на тортите и фигурите съм ги правила от известния в Готварския форум "марципан Варна". Много лесно се работи с него.

# 159
Честит рожден ден Tushe_v_ataka

# 160
  • Габрово
Ех, че съм заплес!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТУШЕ! Бъди много здрава, щастлива и обичана! Нека късметът и любовта те съпътстват в живота! newsm51 newsm51 newsm51

# 161
  • Габрово

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet!
    Tushe, желая ти много здраве,късмет и обич!!!!!

# 162
  • Габрово
Честит Рожден Ден, Туше!  

Нека те обграждат само здраве, щастие и обич!Весел празник!

Гали, благодаря зя инфото, отивам да чета, че това съм го пропуснала.

# 163
Честит рожден ден,Туше!
Желая ти много здраве,щастие и любов!
newsm51

# 164
  • Габрово
Страхотни торти "Гали''.smile3501Сигурно са били много вкусни. smile3508А как се прави този марципан ''Варна''?Не можах да намеря рецептата. newsm61

Общи условия

Активация на акаунт