Честита Баба Марта, Габрово - "Добре дошли и отишли!" - 3

• 15 389
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Хайде и аз да се вмъкна на бързо...
Гали, тортите са прекрасни!!!  smile3501
Туше, да си винаги усмихната както всеки път когато те видя, щастлива и обичана !!!  newsm59
Очертава се хубав ден  newsm68

# 166
  • Габрово
Ето как направих моя марципан Варна:
Сложих 200 гр. вода и 100 гр. краве масло да възври. Предварително бях накиснала 1 желатин / може и без него / в малко вода и го разтопих на водна баня, след което го прибавих към врящата смес. Прибавих 200 гр. брашно наведнъж и бърках енергично, докато се отлепи от стените. Отдръпва се от огъня и се оставя да изстине. После се замесва с пудра захар / 500-600 гр./, докато стане хубаво тесто, което да не лепне - като се има впредвид, че тестото ще изстива още около половин час в хладилник. Накрая се прибавя безвредна боя/ за сладки или яйца/. Това е бързо, лесно и ефектно.

# 167
Моми4ета, благодаря на вси4ки за пожеланията и поздравите. Не бях влизала скоро, но пък сега бе6е то4но на време. Simple Smile Ех, още една годинка се претърколи. Айде наздраве  beer3 newsm24
И 4естит рожден ден на малкаката Тони. Да е жива и здрава на мама и тати, и да ги радва

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 13:58 от Tushe_v_ataka

# 168
Сложих 200 гр. вода и 100 гр. краве масло да възври. Предварително бях накиснала 1 желатин / може и без него / в малко вода и го разтопих на водна баня, след което го прибавих към врящата смес. Прибавих 200 гр. брашно наведнъж и бърках енергично, докато се отлепи от стените. Отдръпва се от огъня и се оставя да изстине. После се замесва с пудра захар / 500-600 гр./, докато стане хубаво тесто, което да не лепне - като се има впредвид, че тестото ще изстива още около половин час в хладилник. Накрая се прибавя безвредна боя/ за сладки или яйца/. Това е бързо, лесно и ефектно.

Гали страхотна си Hug Heart Eyes

# 169
  • Габрово
Благодаря ти ''Гали''!  Hug

# 170
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, къде сте? Предполагам по разходки .
Гигилче, как си? Аз съм добре. Не ме е хванало още супер нетърпение.

# 171
  • Габрово
 newsm44 И днес времето ще е  newsm74. newsm44Всички бебета вън .smile3513

# 172
Дени, и аз съм добре Simple Smile Ходя по разходки повече, докато времето позволява. Мен не ме е хванало нетърпение, а страх и затова искам великия ден да идва  Peace

# 173
deni_k  бебчо шава ли много, започна ли вече да ти тежи повечко? по принцип е така накрая.  казваш , че не те е хванало супер нетърпението, а таткото притеснява ли се  Wink. ? почивай си активно сега , защото  после приключва спането, почват нощните смени  1crib smile3507 smile3521

# 174
Бебчо шава, ама не ми тежи, аз съм в нормалните килограми. Не съм си починала много, че уча за едни тъпи изпити. Пък таткото го пращаме за чужбина за малко и му обещах, че докато не си дойде на 01.03 няма да раждам Joy Ама бебчо не му е обещавал. Иначе таткото не се притеснява. Спокоен е.

# 175
здравейте мами, къде се загубихте всичките, времетовече се поразвали, така  че се надявам да се почви някой newsm17 newsm53

# 176
аз съм на линия. Днес цял ден готвих, че съм млада булка, а утре е Тодоровден.

# 177
wsi4ki sa sepokrili bezwyzwratno Rolling Eyes

# 178
Не бе, не сме се покрили. Малко е студено ина4е вси4ко е наред

# 179
  • Габрово
Някой може ли да сподели впечатления за торти  Praynig, че наближава рождения ден на Мишо и трябва да избирам. На Мина Елит ми харесват на вкус, но като им разгледах каталога нищо не ми хареса на вид. 

Общи условия

Активация на акаунт