Честита Баба Марта, Габрово - "Добре дошли и отишли!" - 3

• 15 380
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • Габрово
На мен най-много ми харесват на вкус тортите на Сте-Ан и в Балкан. При първите избора е по-голям. Проблемът при всички е, че не са си направили качествени снимки и не можеш да прецениш вида на тортата, всъщност на живо изглеждат много по-добре. В Глинажа правят торти по един страхотен каталог, ама са по-скъпи. В Мити-то можеш да поръчаш торта на сладкарници "Неделя", но аз нямам лично впечатление за вкуса им. Дано да бях полезна  Grinning

# 181
Ivap,специално на Мина Елит като снимки не са никак добри, на вкус стават,и двете торти на Даниела за рожденния ден бяха от там,а и за кръщенето също ако мога ще кача снимки да ги видиш.
Тортите на сладкарници "Неделя" -на вкус са страхотни,но са доста по скъпички.За заговезни поръчахме за кръстниците и струваше 36лв.-Боровинкова,а миналата година беше троен лешник-34лв(мисля че беше).
Адреса на сладкарници "Неделя" е www.nedelya.com-но няма цени.

# 182
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, знам , че сме го обсъждали многократно, но събирам мнения за педиатър. Тъкмо се реших за една лекарка, тя пък направи гаф с бебето на наши приятели и сега незнам какво да правя. Просто споделете отново.  Praynig

# 183
DENI_K САМО 8.30 ЧАСА Е БРЕ ДУШАТА, ТИ НЕ СПИШ ЛИ ? ku-ku smile3507

# 184
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз съм от ранобудните, дето си лягат с кокошките вечер Joy. Обичам да ставам рано, така имам време да свърша повечко задачи през деня.

# 185
Дени,ние сме при Маргарита Бянова в първа поликлиника.
Аз съм доволна от нея.

# 186
ах, здравейте
малко се позагубих от разходки ,
аз няма да ви предлагам моята педиатърка - Марианка Димитрова не е за реклама
бих ви препоръчала да направите един списък с габровски педиатри и да ги обсъдите.
та да не попадат младите мами на некадърните, които предлагат в родилното

# 187
И на мен тази тема ми е болна. Аз съм при Косева във втора поликлиника и на драго сърце бих я сменила, но все още не съм чула удовлетворяващи ме отзиви за друга. Не искам да кажа, че нашата е лоша - не, просто разбиранията ни не съвпадат. Иначе тя си е учтива, усмихната, винаги вдига телефона,когато я търся, освен ако не си е влючила гласовата поща... Малко е разсеяна - забрави да ми каже за вигантола, за масажите..., но предполагам не с всички майки е така  Wink

# 188
Аз съм при д-р Църова тя е личен лекар на мен на мъжа ми  и на децата
търся я само в работни дни и до седем часът
след това се оправям сама
все пак лекарките не са линейки а аз не искам да викам бърза помощ / неизвестността ме плаши /
използвам и д-р Станка Борисова за частни прегледи от нея съм изключително доволна смятам че тя е най компетентната лекарка
За жалост е налице порочна практика да си имаме по двама педиатри един така да се каже от здравната каса и един за частни прегледи
та затова тези на които не плащаме са склонни да попретупват нещата и да позабравят това онова
ЛИЧНО МНЕНИЕ

# 189
  • Габрово
Здравейте мами!Имаме 2 зъбчета newsm47. Единия изби точно на деня когато правихме 6 месеца,а другия 14 дни по-късно.От тогава почти не съм мигнала нощно време. smile3556Виктор се буди през 15 минути и само хленчи,боли го милия.Мажа му венците с Дентинокс,но полза от него никаква. Вие как се справяте с това положение?Приятен ден на всички!

# 190
Ние още нямаме зъбки, но явно си ни мъчат, защото и аз не съм виждала сън от няколко дена. Аз я мажа от време на време с калгел, но не съм убедена, че има някакъв съществен ефект. Започнах да и давам вечер хамомила и сега се буди значително по-рядко и е по-спокойна. Не и е приятно да дъвче каквото и да е било и сукането е намалила - мисля че е от зъбоникненето.

# 191
  • Габрово
Mavi, аз давам Панадол на Антония почти всяка вечер като я видя, че е много кисела. Пробвай, че понякога не се издържа.

# 192
  • Габрово
Mavi, аз давам Панадол на Антония почти всяка вечер като я видя, че е много кисела. Пробвай, че понякога не се издържа.
Давала съм и Панадол,но тук някаде из форумите четох,че не е хубаво да се дава често защото съдържа аспирин,който не е полезен за малки бебета.Трябвало да минат 2-3 дми м/у приемите.Незнам до колко е вярно,но не смея да му давам често.Пепоръчаха ми Камомил,но то е хомеопатично,а нашата педиатърка /Ж.Дончева/ не се занимава с хомеопатия и трябва да се посъветвам с някои друг,ама кой... Rolling Eyes

# 193
  • Габрово
Nusha, dess76 благодаря ви за инфото.Сега обикалям и избирам  Peace.

mavi и ние сме при Живка Дончева. Във втора поликлиника, нали? В дясно от нейния кабинет е каб. на д-р Вражилова-тя се занимава с хомеопатия.Ходила съм при нея 1-2 пъти, когато Дончева я е нямало.
Не съм чувала Панадол да съдържа аспирин.Съдържа Парацетамол.

mima kalina и аз мажех Мишо с Калгел без особен успех. Когато го мъчеха зъби му слагах за 15-20 мин. "чесалките" в хладилника и после му ги давах.Студеното облекчава болката.

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 15:40 от ivap

# 194
  • Габрово

Не съм чувала Панадол да съдържа аспирин.Съдържа Парацетамол.

Грешката е моя. CrazyИмах предвид парацетамол.

Общи условия

Активация на акаунт