Честита Баба Марта, Габрово - "Добре дошли и отишли!" - 3

• 15 376
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
valeria81 и твоята малка дама е супер гадже. само е нужно те да се харесат,   loveuuu вие излизате ли на разходка  и биха ли ви вече вяаксините newsm03

# 211
  • У дома... някъде
valeria81 и твоята малка дама е супер гадже. само е нужно те да се харесат,   loveuuu вие излизате ли на разходка  и биха ли ви вече вяаксините newsm03
Биха ни ваксина и сега чак след 1 месец още една поне на този етап.Иначе ходим на разходка,даже днес духаше малко лошо,но пак излизахме и резултата е едно осрано дупе и мокър гащеризон Embarassed от .....

# 212
  • Габрово
valeria81,не те съветвам да даваш дуфалак,по-добре вземи Blevit L за разхлабване.PeaceАз давах на Виктор от него и още му давам понякога,когато се запече.Ако пък държиш на дуфалак мога да ти дам имам повече от половин опаковка,на нас не ни помогна.

П.П. И да ми пазиш снахата. Laughing

# 213
  • Габрово
Честита Баба Марта на всички бъдещи и настоящи габровски майки!  bouquet  bouquet  bouquetДа сте живи и здрави,вие и вашите семейства и много да ви слушкат дечицата!/или вие тях-както дойде Mr. Green/Да са ни бели и червени и винаги засмени!

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 08:25 от mаvi

# 214
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС

# 215
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!  newsm51

valeria81, пробвай с нещо друго, само Дуфалак да не е!!! Не помага кой знае колко и води до нещо като пристрастяване. Confused

# 216
честита баба марта да сме здрави, весели и засмени всички Laughing

# 217
  • У дома... някъде
честита баба марта!Нека всички бъдете здрави,щастливи и усмихнати!А децата много да слушкат мама и тати! sun
Благодаря за съветите относно Дуфалака bowuuЩе изчакам няколко дена още да видя как е момата и ще взема Блевит тогава.
Mavi,ти снахата наживо като я видиш newsm03,малеее ще ми я искате още от сега rotfImboДругата седмица ако е слънчево може да скокнем по центъра да ги запознаем децата.За сега се из квартала си обикалям само,ама пак около 2 часа,просто не ми се е налагало да слизам надолу.
Deni k,скоро очакваме включване от теб  ylinfant,дано всичко мине повече от леко и по вода!!! smile3521 smile3521 smile3521

# 218
Честита Баба Марта на всички Габровски мами и техните сладки дечица Heart Eyes!
Бъдете Здрави и винаги Усмихнати  newsm03  love001!!!

# 219
Честита Баба Марта!
Здрави, весели, засмени!
  bouquet

Когато имахме проблеми с акането,давах на Даниела следната отвара-в 1литър вода се вари 1 супена лъжица овесени ядки.Може да се дава за пиене или да се прави млякото с нея.Това ми го беше казала една детска докторка и наистина помага.
valeria81,на еса ли живееш?

# 220
да може овесени ядки но тя има глутен ако не те бърка давай
аз съм давала но само малко и то веднъж, заради глутена

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 13:04 от snejko

# 221
овесената вода може да причини големи колики на малко бебе отделно от това че има глутен и вообще не се дава овесена вода
за запечено коремче масажче на коремчето по посока на часовника
гимнастика на крачетата все едно ритане и просто смяна на храната
ако е на изкуствено вземи и друг вид мляко

# 222
Побутвам темата, понеже много бързо потънахме надолу newsm78

# 223
  • У дома... някъде
Честита Баба Марта!
Здрави, весели, засмени!
  bouquet

Когато имахме проблеми с акането,давах на Даниела следната отвара-в 1литър вода се вари 1 супена лъжица овесени ядки.Може да се дава за пиене или да се прави млякото с нея.Това ми го беше казала една детска докторка и наистина помага.
valeria81,на еса ли живееш?
Да на Еса живея,да не би да се познаваме?

# 224
Добро утро  Hug хаиде навънка днес го дават че много ще е тополо
аз към 11 -11.30 излизам с бебока

хаиде и ние се разписахме в албума Laughing

Общи условия

Активация на акаунт